קאברים בסגנון רגאיי לשירים מוכרים..

Ass Man

New member
קאברים בסגנון רגאיי לשירים מוכרים..

כידוע, יש מלא מלא קאברים לשירים מוכרים, בסגנון רגאיי... יש טובים יותר ויש טובים פחות... נראה לי שרשור מעניין לרשום פה כמה שירי קאברים... אני אתחיל : Anthony Cruz - Stay Awake Anthony Cruz - If you're not the one ויש את הדיסק של Aswad - Cool Summer Reggae שכולו קאברים נחמדים ביותר לשירים מוכרים... אשמח לקבל רשימה של שירים נוספים והמבצעים ... המשך יום נעים :)

fleaboy

New member
כמה קאברים שאני מכיר:

rico rodriguez - over the rainbow rico rodriguez - wonderful world jazz jamaica all stars - walk on by jacob miller - deck the halls

Nechi Nech

New member
fleaboy יש לך אייסיקיו אחי?

חייב שתשלח לי את הטיונים האלה!

Nechi Nech

New member
יופי של שרשור!

קאברים של שירים מוכרים ברגאיי זה אחד הדברים היותר חזקים.. לפני משהו כמו שנה וחצי הייתי באיזה דאנס בג'י ספוט הישן של רודבוי יוניטי ומיי לורד, עד היום אני לא אשכח את הטיון שרמי ניגן בהתחלה גרסת רוטס לשיר "The End Of The Road" של להקת הR&B בויז טו מן.. משהו וויקיד לגמרי, פעם שאלתי על השיר הזה... ואמרו לי זה שהחבוב שחידש את זה זה סאנצ'ז, מסתבר שזה לא היה הוא בסוף ואני עד היום מחפש את השיר.. עוד טיון מומלץ, לא קאבר אבל גרסת רוטס לאחד השירים הכי מוכרים של הזמרת Anouk "Noboy's Wife" - חפשו את זה! טיון פסיכי... תודה על ההמלצות! מתחיל להוריד!

rudeboy sound

New member
זה באמת לא סאנצ'ז, זה היה

FRANKIE PAUL אבל מה שיותר מעניין אותי - איך לעזעזל אתה זוכר את זה רביד???? לא ניגנתי תשיר הזה אולי שנתיים כבר :) כל הכבוד מיי יוט'!! אני יקליט לך אותו וישלח לך, רשום לי במסר איי סי או מסנג'ר

Carcass

New member
אממ

טוב יש כמובן את Dub Side Of The Moon,שכידוע כולו גרסאות דאב לאלבום של פינק פלויד. קשור רק בעקיפין,כולם מכירים את השיר להיט של מילי סמול,מיי בוי לוליפופ,אז באלבום שיש לי של הרכב בשם Jazz Jamaica All Stars,יש שם ביצוע לטיון הזה עם שילוב מעולה בין סקא לג'אז.. ל Mr.Vegas יש טיון מתוך Constant Spring בשם More Love שכולו יושב על הלחן של בולברד אוף ברוקן דרימס של גרין דיי,השיר,אקורדים של גיטרה הכל,רק מילים אחרות,סתם לדוגמא במקום I Walk A Lonley Road,מ.וגאס אומר I Walk These Kingston Streets... יש ל וייבז קרטל גרסה ל This Love של מארון 5.. כמו כן ביצוע של וייבז קרטל וכריס ל Im Gonna Live Forever,השיר של Fame... זהו מה שעולה לי לראש בנתיים..

DuBsYs

New member
כמה אופציות

הרידיים drum song הוא חידוש ג'מייקני לשיר קובני בשם "el kumbanchero" או משהו דומה. לי פרי הפיק וג'וניור ביילס שר ביצוע מגניב לfever של פגי לי. אחד השירים מהמחזמר כנר על הגג יצא בסטודיו 1 תחת השם Swing Easy עוד רידדים מפורסם שבא מעולם הג'אז הוא take 5 (במקור של דייב ברובק). הפייוניר'ס (הפקה של ג'ו גיבס) כיסו את Papa Was A Rolling Stone. הסקאטלייטס הוציאו גרסה משלהם לנעימת הנושא של ג'יימס בונד (סטודיו 1). זה מה שאני זוכר עכשיו.

rudeboy sound

New member
כמה שאני זוכר בשליפה מהירה..

וזה דרך אגב משהו שבדרך כלל הג'מייקאים עושים באומנות, ברוב הפעמים הקאבר נשמע יותר טוב מהמקור. I BELIVE I CAN FLY - SANCHEZ אלוף הקאברים דרך אגב... EVERYTIME U GO AWAY - COURTNY MELODY PRETY GIRL - SANCHEZ YOUR LOVE IS MY LOVE - TERRY LINEN IF I EVER FALL IN LOVE - SANCHEZ מומלץ לשמוע את זה, חידוש לשיר של ההרכב שנקרא SHAY השיר היה להיט בתחילת שנות התשעים, שיר סלואו סול משהו בסגנון.... וסאנצ'ז בהפקתם של סטון לוב הפך את זה לאחד ההמנונים באי - עד היום!! TEARS ON MY PELOW - HALF PINT DO U BELIVE - GHOST EVERYTHING I DO - SUPER BEAGLE MUVE YOUR BODY - 14K גם הרכב שעושה מלא קאברים... KASSANOVA - FRANKIE PAUL LOVE U BABY - GHOST STILL SAY YES - WAYNE WONDER IF I WHERE A CARPENTER - JOHN HOLT ולקינוח - KILLING ME SOFTLY - SANCHEZ חידוש כמובן לפוג'יס, שגם הם חידשו את זה מאני לא זוכר איך קוראים לה, אבל זה על תקליט פה איפשהו.... שיר משנות ה60 או ה70.... זהו - אפשר לחזור לישון! אחריי דאנס חזק ביותר...

rudeboy sound

New member
וואלה... זה צריך להיות טוב

טיון טוב, המקור חזק, והאלף פינט עושה את זה כמו שצריך... אני יחפש את הדריק

ZeusMan

New member
שלי.

איאם - ארץ קטנה עם שפם Peter Tosh - Here Comes The Sun Ms Dynamite - Redemption Song Ken Boothe - Ain't No Sunshine Isaacs Gregory - House Of The Rising Sun Sinad O'connor - Downpressor Man Sly & Robbie - Walking On The Moon Aswad - Roxanne Marcia Griffiths Feat. Tony Rebel - Loving Jah Playgroup - 50 Ways To Leave Your Lover Ronnie Davis - Kaya

Hashomer1

New member
קאברים לילדים...

TROJAN REGGAE FOR KIDS BOX SET יש שם קאברים לכל מיני שירי ילדים ושירים מסרטים של דיסני כמו: Bare Necessities - Tony Rebel Under The Sea - Arrow Zippity Do Dah -- Don Carlos When I See An Elephant Fly - Gregory Isaacs זה די משעשע..

Hashomer1

New member
וכמובן

הפרויקט החדש של easy star all stars "RadioDread" שהוא קאברים לכל האלבום OK COMPUTER של רדיוהד

למעלה