קאברים לפינק פלויד

משהו יודע משהו על קאברים שרוקפור

עשו לשירים של פינק פלויד מתקופת בארט? זה אמור להיות ממש מתחילת הקריירה שלהם (של רוקפור כמובן...)

rainbow demon

New member
קאברים לפינק פלויד

כיוון שאני מקשיב עכשיו לאחד הקאברים היותר טובים של שירי פינקפלויד (לותר רייט אנד דה וורנגס שרים את החומה), חשבתי על פרויקט נחמד שאפשר לעשות פה והוא שכל אחד יכתוב את הקאברים הכי אהובים שלו לפינקפלויד ולחלופין, הגרועים ביותר שיש להמנע מהם בכל מחיר. אז אני אתחיל :) הקאברים הטובים: luther wright and the wrongs - young lust luther wright and the wrongs - run like hell alice in chains - another brick in the wall part 2 (גירסא אינסטורמנטלית) foo fighters feat. brian may - have a cigar הקאברים הגרועים: Wyclef Jean - wish you were here dream theather - In the Flesh dub side of the moon (גירסת רגיי מזעזעת לאלבום הידוע) וכמובן הגירסא המזוויעה של COMFORTABLY NUMB שרצה עכשיו בכל חור ומאיימת לשגע אותי סופית. אגב, למי שרוצה להזכר מי עשה קאבר לאיזה שיר של פינק פלויד אז הנה האתר: http://www.coversproject.com/artist/Pink%2BFloyd

coredumb

New member
בדיסק ההופעה של רוקפור..

יש קאבר ל-Astronomy Domine דווקא לא רע

The Piper1

New member
לותר רייט

הקאבר שלו לא משו ת'אמת... זה סיגנון של מוזיקת קאטנרי כזאת.. שאבא שלי שמע את זה הוא היה מזועזע.... אבל הקאבר של רדיוהד הוא עוד יחסית טוב.. אני בכל אופן מעדיף תמיד את המקור

Chocoholic

New member
קאברים של רוקפור

אכן תקופת הקאברים שלהם הייתה בעיקר בשנותיהם הראשונות, הרבה לפני שהחליטו לעבור רשמית לאנגלית עם החומר המקורי שלהם. אין הקלטות רשמיות של הדברים האלה, רק בוטלגים, ומעט מאוד. לא ידוע לי על משהו שמסתובב באינטרנט מהתקופה ההיא, אלא רק מארבע השנים האחרונות. יש לי בוטלג באיכות בינונית שבו הם מבצעים את See Emily Play בכמעט 6 דקות... חוץ מזה, באלבום האוסף של הופעות חיות וסינגלים שנקרא For Fans Only שיצא לפני חצי שנה בערך יש קאבר טוב ל Astronomy Domine.

pink floydror

New member
המממ ..

אני יכניס עוד המלצות בעתיד .. עכשיו בשנייה שיש לי .. אני ממליץ בחוווום על הקאבר של רדיוהד ל Wish You Were Here .. הם הצליחו להכניס בו משהו שהלהקה עצמה .. ולא עוד ניסיון לחקות (לומרות שבקול זה נשמע שכן, אבל כל שאר העיבוד לא) ו .. תתרחקו מהקאבר של מרילין מנסון ל Another Brick .. !!

abarth

New member
אני כבר הרבה זמן מחפש את הקאבר

של פרימוס (או יותר נכון של הבסיסט שלהם והלהקה שלו) לאלבום אנימלס, בהופעה חיה איפשהו. הקאבר הכי טוב ששמעתי לאלבום של הפלויד! אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא, אני אשמח לקבל איזה מסר.

N a V e

New member
WYWH של Radiohed

ביצוע נפלא,השיר באמת נשמע רדיוהדי לחלוטין וזה באמת נהדר. טום יורק כאילו נרדם על המיקרופון..אבל זה ממש יפה

OzzzzzY

New member
WYWH של Radiohed

אני חושב שזה אחד הקאברים היותר מחרידים ששמעתי...זה ממש פשע לקחת שיר כ"כ יפה ולהרוס אותו...הם אמנם הפכו אותו ל"רדיוהדי לחלוטין" , אבל אין זה אומר שהקאבר הוא טוב... לדעתי הם ממש התעללו בשיר...

itaikuskus

New member
עלק

dub side of the moon זו בגדר יצירת אומנות... משהו מדהים מומלץ ביותר.. זה שאתה לא אוהב דאב/רגאיי זו כבר הבעיה שלך

Jack Daniel

New member
פה מתאים....../images/Emo62.gif

לתת קישור ל- PINK VOYD ביצועים מדהימים...

יש קאבר של פורטיסהד לechos- נחמד

וכמובן הקאבר המקסים של דיויד בואי לsee emily play. והקאבר של רדיוהד לwywh הוא מעולה! שמעתי גם קאבר של vegetable man של משהו אבל זה היה חרא. מה עוד? קאבר לspeek to me של שתי קצינות בלשכת גיוס בצו ראשון שלי לפני חודשיים שהיה מקסים...

itaikuskus

New member
speak to me?

מה הן עשו? קולות של קופה רושמת וצרחות מלאות אימה? או שאתה מתכוון לbreath....

אמ

מרלין מנסון עשה קאבר (אם אני לא טועה בשיר) ל- another brick in the wall(החלק המפורסם)

למעלה