קאברים של גלי עטרי

קאברים של גלי עטרי

כנסו לכאן, ותמצאו רשימה של כל השירים שגלי בצעה להם כיסוי, וגם רשימה של כל השירים של גלי שביצעו להם כיסוי. את האמת שיש שם כמה מעניינים, שאני רוצה לשמוע: מבחינת השירים שגלי בצעה להם כיסוי אני רוצה לשמוע את: "היום היום" "דברים שרציתי לומר" "בגלל הרוח" "הפרח בגני" מבחינת השירים של גלי שבוצעו להם כיסוי: "אין לי ארז אחרת" בביצוע דוד ד'אור. "דואט פרידה" - אישתר "דרך ארוכה" - אורנה ומשה דץ "השיר שיביא לך אהבה" - מיקה קרני "חזקה מהרוח" - אורנה בנאי
"מקיץ אל חלום" - ריטה, זהבה בן(
) "נסיך החלומות" - מיקה קרני, מורן אייזנשטיין(
) יש מישהו ששמע את כל הזוועות האלה????

hilali1

New member
אמאל'ה. שמעתי שני ביצועים מזרחיים

מזעזעים לדרך ארוכה ועוד משהו שאני לא זוכרת.

sarit29

New member
באמת אמאל'ה

הביצוע של אורנה בנאי המדהימה!!!! (אני מתה עליה, שלא תטעו. אבל היא ללללללללאאאאאאאאא זמרת. פשוט לא. נקודה. סימן קריאה!) פשוט מ- ז - ע - ז- ע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחריד ממש. הביצוע של ריטה וזהבה בן לא שמעתי מעולם נשמע לי מחריד לא פחות. ארנה ומשה דף הם זמרים נעימים אבל בשם אלוהים למה דווקא "דרך ארוכה"? לא יכולתם להרוס משהו אחר? "דרך ארוכה" זה שיר שגלי שרה אותו כל כך ברגש והוא כל כך מזוהה איתה וכל כך מתאים לקול שלה ספציפית, שפשוט בא לי לבכות יחד עם מי שחשב שהוא יכול אולי, לבצע את זה יותר טוב. מיקה קרני נראה לי חביב וסתמי. האמת מי שממש מסקרן אותי לשמוע ולשפוט, זה הביצוע של אישתר ל"דואט פרידה" משום מה נראה לי שרק היא אולי לקחה את השיר הזה למקום אחר והצליחה לעשות משהו מעניין וראוי. אני אצטרך לשמוע ולשפוט בעצמי ומקווה לא להתבדות.

למעלה