קאברים

daveScorpions

New member
קאברים

הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על הקאברים שעשו לקווין אני אישית לא מכיר יותר מידי וחלקם אפילו הפכו להיות דיי קאבר - פרודיה איזה קאברים אתם מכירים ומי מבינהם הוא הכי טוב לדעתכם
היחיד שעולה לי נכון לעכשיו לראש זה Electric Six - Radio Ga Ga

skaramoosh

New member
אממממ....

טוב אני הולכת לשאול עכשיו את השאלה הכי דפוקה באנושות... באמת שאני לא יודעת כלום... אבל באמת לא יודעת כלום... אבל..... מזה קאבר??? *דופקת לעצמי בראש עם פטיש 5
קילו*דופקת לעצמי בראש עם פטיש 10
קילו*דופקת לעצמי בראש עם פטיש
20 קילו*דופקת לעצמי בראש עם פטיש
40 קילו*דופקת לעצמי בראש עם פטיש 80
קילו*

Hey Dude

New member
תיזהרי לא להגזים ../images/Emo3.gif

קאבר זו להקה (לאו דווקא יכול להיות יוצר אחד...) שמחדש\ת שיר שקיים כבר. נגיד גאנס עשו קאבר לשיר Knocking On Heaven's Door והוא שיר של בוב דילן במקור.

e dor

New member
תיקון קל

קאבר זו לא הלהקה שמחדשת את השיר אלא זה הביצוע הספציפי שהוא החידוש. זאת אומרת - Heaven's Door של דילן זה המקור ו-Heaven's Door של גאנז אנד זה הקאבר - הביצוע עצמו! זהו...
חופש נעים

ketas

New member
נוקין און האבנס דור../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

שיר של בוב דילן שחידש אריק קלפטון שחידשו גאנס אנד רוזס, שחידשה אבריל לאבין. אני בעד הגירסא של גאנס :)

e dor

New member
נתון מעניין

21 אמנים שונים עשו גרסה משלהם לשיר (לא כולל המקור)

ketas

New member
ואי זה באמת מתאים לטראביס../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

maayangri

New member
יש קאבר מזעזע

גאנס ואלטון גון עכשו קאבר לדעתי מזעזע לבוהמיין רפסודי..לא אהבתי בכלל..תשמעו בכל זאת ..סתם כדי לשמוע עוד גרסא יש לי את השיר הזה בעשר גרסאות של הופעות וכל מיני ..:)

אנשים! השכחתם את הקאבר הכי המפורסם?

Stone Cold Crazy של מטאליקה? ולהאמין שלקווין באמת הייתה סוג של השפעה על הלהקה הזו...

I n n u e n d o

New member
זוכרים ואני אישית

מעדיפה לשכוח ביצוע ממש לא מתאים למרות שזה ממש אותו ביצוע אהבתי אותו יותר עם הקול של פרדי

ברור שהביצוע של קווין יותר טוב..

אבל הביצוע של מטאליקה היה דווקא בסדר לטעמי, הם פשוט נתנו לו רובדים יותר כבדים, כיאה לו...

clyps

New member
הינה כמה שאני לא אוהבת בכלל:

crazy little thing called love-McFly We will rock you-Five לפי דעתי ברגע שלוקחים את השירים של QUEEN לכיון הפופי יותר, זה נישמע מעצבן.. בעיקר אם אלה חבורת נערים שלא סיימו להיתבגר..

למעלה