קאבר לשירים של מקפליי ובסטאד
היי לבחור הזה יש להקה בשם JUiCE אף פעם לא הכרתי אותו אבל הם עובדים עם צוות ההפקה מאחורי מקפליי או איתם משו כזה. בכל מקרה הזמר הראשי אני חושבת תמיד עושה קאברים לשירים של מקפליי ובסטאד וכמובן שר ת'שירים של הלהקה שלו. דבר ראשון אני חושבת שהקול שלו ממש ממש דומה לשל דני אתן חייבות להקשיב כשהוא שר "the heart never lies" ובכללי לפעמים הצחוק שלו גם דומה וזה מזה מפחיד כאילו הוא אחיו הקטן של ג'ונס. וגם הוא שר שירים של באסטד כמו meet u there, loser kid הוא עושה שיחות וידיאו ויש לו בערך רק 120 צופים ודבר שני אני חושבת שהוא חמוד
לשיר "the heart never lises קפצו ל00:29:00, לשירים של באסטד תקפצו ל40 דק..כן כן הצ'אטים שלו ארוכים אני גם ממליצה לעבור על הוידיאויים אחרים שלו כדי לשמוע עוד שירים של מקפליי.ועוד של מקפליי ל:1:14:00 שר too close for comfort, הכל פה בקישור-טוויט קם חדש: http://twitcam.livestream.com/5ghux והוא עשה עוד טוויטקאם לפני חודשים וביקש מאנשים שיישלחו לו אילו שירים הוא רוצה שישיר וששר הרבה שירים של מקפליי ובאסטד: http://twitcam.livestream.com/4ufnp כל ההתחלה זה של באסטד כמו sleeping with the light on, year 300,britney ממש נחמד להקשיב לשירים של באסטד איך שאהבתי אותם
וב 00:28:00 הוא שר של מקפלייי shina a light וב00:52:00 THNL וב01:32:00 wallk in the sun אח חולה על השיר פה באמת מזכיר יותר את הקול של דני ואחרי זה שר ת'שיר הללויה שלא זוכרת של מי זה נראה לי שומעים בשרק וב01:38:00 memory lane ואחרי זה too close for comfort. מה אתן אומרות?? סורי שחפרתי תוך כדי חיפשתי בשבילכן שירים רלוונטים לנו כדי שלא תצטרכו לראות את כל הטוויטקם למרות שהייתי ממליצה שתראו.
היי לבחור הזה יש להקה בשם JUiCE אף פעם לא הכרתי אותו אבל הם עובדים עם צוות ההפקה מאחורי מקפליי או איתם משו כזה. בכל מקרה הזמר הראשי אני חושבת תמיד עושה קאברים לשירים של מקפליי ובסטאד וכמובן שר ת'שירים של הלהקה שלו. דבר ראשון אני חושבת שהקול שלו ממש ממש דומה לשל דני אתן חייבות להקשיב כשהוא שר "the heart never lies" ובכללי לפעמים הצחוק שלו גם דומה וזה מזה מפחיד כאילו הוא אחיו הקטן של ג'ונס. וגם הוא שר שירים של באסטד כמו meet u there, loser kid הוא עושה שיחות וידיאו ויש לו בערך רק 120 צופים ודבר שני אני חושבת שהוא חמוד