קאבר מעריצים לUTIS

קאבר מעריצים לUTIS../images/Emo70.gif

<תרגום מקוצר למטה>
FANS COVER UNDER THE IRON SEA 14.11.06 | 12.00.am And you can be a part of it! Following the success of the first Keane fan cover album Soaps and Beers fans are currently teaming up to record cover tracks of Keane's second album Under The Iron Sea. The outcome will be called Under The Ironed Sheets - Keane Fans Air Their Dirty Laundry and will be hosted by the fansite Keane.at. If YOU would like to contribute a track, or find someone to collaborate with in order to record a track, go here for all the information on how to submit your cover version!​
ובעברית בקצרה
בעקבות הצלחת אלבום הקאברים ע"י מעריצים "Soaps & Beers", מתארגנת לה הוצאה של הדיסק ה2- Under the Ironed Sheets - מעריצי קין מוציאים לאוויר את הכביסה המלוכלכת שלהם... התהליך ילווה ע"י אתר המעריצים keane.at ואם אתם רוצים לתרום טרק או לשתף פעולה עם מעריץ אחר כנסו לכאן, שם גם תמצאו מידע נוסף. אז מה אתם אומרים
אני אישית חושבת שהשמות שאנחנו המצאנו לדיסקים יותר מוצלחים
הילה, אולי תשירי שם טרק ותשלחי
leaving so soon או משהו?
ד"א אני לא בטוחה אם השירים אמורים להיות קאבר רגיל או שצריכים לשנות את המילים למשהו מצחיק... מישהו הבין?

justin9

New member
יאאאאאא ../images/Emo99.gif

יש שם מעריצות מצולמות עם טווווום!!!
אני מקנא!

hila3000

New member
וואו

אממ לא נראה לי שיש לי עדיין פלייבקים של שיר כלשהו מהדיסק החדש.. אבל אני אחפש באימיול..

למעלה