קאב קם - החדשה של אנשי בית תאילנדי

• פותח הנושא BdCh
  • פורסם בתאריך

BdCh

New member
קאב קם - החדשה של אנשי בית תאילנדי

לא ממש ביקורת, יותר ביקור התרשמות, ואם יהיה ביקוש אעלה תפריט (זמני) בסופ"ש.
ביקור בהרצה, ונדמה לי שהשאלה הכי מעניינת היא "מה ההבדל".
.
נגיע לאוכל בסוף. בראש ובראשונה, המקום הוא ס-ק-ס-י. 70-80 מקומות ישיבה, באר שנמתח לאורך רוב המסעדה, עיצוב שמצליח להיות הכלאה בין קלאסי למודרני, תאורה נעימה ורכה, מוסיקה לא חלשה אבל לא מעיקה ומאוד נוכחת, שמהווה חלק מהאווירה. נכון, כמעט כל מקום שאני מכיר מנסה לקלוע לשילוב הזה, אבל פה זה מצליח.
.
אוכל. המטרה שסימנו לעצמם האנשים שמנהלים את המקום היא שלמרות הכל, זה לא יהיה יותר יקר. בדרינקים אני לא יודע, אבל לא הבחנתי במחירים חריגים לפה או לשם. האוכל, לעומת זאת, דומה ושונה אבל די זהה במחירים. המנות לא גדולות במיוחד- הרעיון הוא לאכול לאט ולחלוק, בניגוד מסויים לבית תאילנדי שם האוכל מוגש בשיטה המסורתית - ביחד. התיבול דומה למה שמוכר לנו מתאילנד ובכלל, אבל השילובים בהחלט חדשים, בחלקם הגדול. קלמרים בגריל (חידוש - אין גריל בבית תאילנדי) ממולאים בעוף קצוץ, לברק בהקפצה קלה עם המון למון גראס, קשיו ובוטנים, מנה מהממת של פירות ים עם עלים ירוקים בניחוח אניסי משהו - דומה, אבל שונה ולא משועתק. שילמנו על 5 מנות משהו כמו 320 ש"ח (לפני הנחת הרצה), ויצאנו מלאים ומסופקים.
.
סיכום שלי - בהחלט גירסה אחרת, צעירה ורעננה של מקום שאני מאוד אוהב, עם דגש ברור על חווית בילוי כוללת, שזה הכי טרנדי בעולם האירוח בשנים האחרונות. הימור שלי, עם כל ההטיות וחיבתי לסגנון בכלל ולאנשים הספציפיים בפרט - גילוי נאות אם תרצו -
זה יהיה להיט.

Gרר

New member
נשמע צעד בכיוון הנכון

הצד הפחות חזק של בית תאילנדי היה תמיד ה"feel" של המקום, שמסתדר לי יותר עם צהרים של שבת מאשר לארוחת ערב של ממש. אם הצליחו לשמר את רמת האוכל במקום שנראה ומרגיש הרבה יותר כיפי אז הרווחנו שתי ציפורים במכה.

תודה על הדיווח!

BdCh

New member
לפי מה שכתבת, אני מאמין שתאהב.
בבקשה

נקרא מעניין

גם סקסי וגם טעים, מה עוד אפשר לבקש ?
אולי זה גם יוריד את לחץ ההזמנות מהבית התאילנדי ואז בכלל טוב

החתולית

New member
על הדיווח

כמו שGרר ומנטיסה כתבו, נראה שהמקום החדש יכול לעשות רק טוב :)

amirline

New member
איזה אומץ לפתוח מקום חדש ברחוב לינקולן ... שאפו !!!

כולם בורחים משם ומי שנשאר פשוט מתרסק, זה רק מעיד על הבטחון שיש להם במקום החדש , אבקר בקרוב ללא ספק.

BdCh

New member
אנחנו הגענו (בערב!) מרחוב יהודה הלוי, ואז הברדק לא מורגש.

amirline

New member
אני גר באיזור ויודע איך להימנע מהבלאגן אבל רוב האנשים לא

מגיעים לאיזור אלא אם הם באים מראש למקום ספציפי...
&nbsp
מפגש הסטייק, אוליב, שווארמה דבוש אלו מקומות שעבדו בטירוף עד אוגוסט 2015, מאז הריסת גשר מעריב הם בקושי עובדים, לא רואה איך הם ישרדו עוד 5-6 שנים ככה.
&nbsp
מבחינתי מקום כזה שנפתח שם זה מבורך, אוכל טוב ואווירה כיפית זאת נוסחא מושלמת לערב מהנה

למעלה