קאט פייט!

python 4

New member
קאט פייט! ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

היום אני רואה פרק בפעם הראשונה מזה שבוע, והנה לשם שינוי לא הפסדתי קאט פייט טוב (או אולי - דוג פייט?). אבל זה רק נדמה לי או שג'ק יצא כשידו על התחתונה? כן, יש רגעים לגמרי לא אמינים בסדרה הזו. קול השחיפון משכיב את ג'ק דה מן באגרוף אחד? לא נראה לי בכלל. לקול יש מזל גדול שג'ון הגיע והפריד ביניהם. בכל מקרה משהו מאוד מוזר התרחש בפרק היום - שמתם לב איך בילי וניק נהיו כאלה אחוקים? בילי מתנדב לשיר, ניק מודה לו.. כאילו, הם אמורים להיות אויבים לא? היגור אבוט עם ניומן? ועכשיו תגידו לי עם יד על הלב - ראול פשוט נראה רע היום, וזה כבר הרבה זמן ככה, לא? אולי מזמן לא היתה סצינת השתזפות על יד הבריכה ולכן פרח מזכרוני מה רב הנוי של הבחור, אבל הוא לא נראה טוב, שמא נומר מכוער לאללה? וכקונטרסט לעומתו בילי בוי הכעור הולך ונהיה יפיוף מפרק לפרק. זה ממש תופעה לא מוסברת. ושוב מובטח לנו מיני-קאט פייט למחר, הפעם בפינה השמאלית אשלי הגדולה, all time champion, ובפינה הימנית ויקטור ויקטוריה, הטוענת לכתר. גלינג. ושוב פרק נטול כריס. עד מתי, כריס, עד מתי??

אכן היה פרק טוב ../images/Emo144.gif

הסצינות של קול וג'ק היו מעולות. אבל במכות, באמת אפשר לומר שקול "ניצח". ויקטור סופסוף מגלה שניק קנה את קרימסטון לייטס, הגיע הזמן. ובנוסף מחכה לנו מחר, כמו שציינת - ויקטוריה מול אשלי! תכינו את ה-
למקרה שנצטרך לקבור מישהו/י....
וראול
דווקא הוא נראה בסדר, מה שכן - אני מסכים, בילי באמת נראה

Dawn12

New member
בעל הבית השתגע?

אם יש משהו שהייתי רוצה לשנות בג'נואה סיטי זה את הקצב שבה מתנהלים העניינים. נדמה כי מאז ומתמיד העלילות התקדמו בנועם וברוגע במקרה הטוב ובאיטיות מורטת עצבים במקרה הרע. אם כן, מישהו מוכן להסביר לי מה קרה היום? בילי וראול מצאו את מק, אוליביה שינתה את דעתה ללא היכר, ג'ק וקול החליפו מהלומות, ויקטור גילה לויקי את התוכנית, ואחרי זה גילה את התחביב של ניק, וכאילו שזה לא הספיק גם זכינו להצצה לויקטוריה ואשלי. הלו? מישהו ממהר לאנשהו? הנה כמה דוגמאות לדרך שבה זה היה אמור לקרות:
בילי וראול ממשיכים לחפש את מקנזי על הציר הקבוע קרימסון לייטס-אחוזת צ'אנסלר (כי מק לא יכולה להיות בשום מקום אחר) במשך 4-5 פרקים נוספים. בסופו של דבר, ראול מתייאש ומבין כי איבד את הנערה הראשונה שהיה לו האומץ לגשת אליה. הוא נזכר בשיחות שלהם ואז מתחיל להאשים את עצמו שלא זיהה את הסימנים קודם (פרק נוסף חולף). בפרק הבא, בילי מנסה לעודד את חברו ומזמין אותו לשם שינוי לקרימסון לייטס, שם השניים נדהמים למצוא את מקנזי הנעדרת. פוטנציאל פרקים: +6
ויקטור נכנס למשרד של ויקי כדי לדבר איתה על היחס שלה כלפי בראד. אז מה אם ראינו את זה כבר 14 פעם? עוד אחת לא תזיק. ויקטוריה מתפרצת על אביה ואומרת שהיא לא יכולה לעבוד ככה והיא לא מבינה איך הוא בוטח באדם שבגד בו. רק אז ויקטור מחליט לשתף את בתו בתוכנית הסודית שלו להחזרת ז'בו, בה כלול גם קארלטון. פוטנציאל פרקים: 1.5
אוליביה בוכה על מר גורלה, תחילה לבדה, אחר כך עם מיימי, בהמשך עם אשלי (בסצינה הזו שתיהן יבכו יחד על מר גורלן), ולבסוף בחברתו של מייקל, שם תעלה לראשונה את האפשרות לאפשר בכל זאת למלקולם זכויות ביקור של נייט. רק אז, אוליביה תגיע אל דירתו המעוצבת של מלקולם והשניים ינהלו ויכוח קולני (על כלום בעצם) במשך פרק שלם, רק כדי שבסופו תרים הגברת את השפורפרת ותחייג למייקל, אל מול פניו הנדהמות של מלקולם. פוטנציאל פרקים: +4 זה כבר מתחיל להיראות כמו צח"מ שאנחנו מכירים, לא?

שמיצית

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אתמול הייתי כהרגלי על האופניים ואמרתי שיש לי זמן ללכת לשתות מים, כי אני בטח אחזור ועדיין נהיה באותה סצינה... חמש דקות נעדרתי כולה וכבר הכל משתנה! מזל שלא הפסדתי את הדוג פייט.. רק חבל שכמו תמיד הריבים האלו קצרים מידי... ואני לא מבינה איך לקול הרכורכי משהו יש שמאלית כזו! ג'ק אשכרה שבר אתה שולחן כשהוא נפל.. לא הכי מסתדר.. ועוד תהייה - למה בצח"מ כל כך קל לוותר על נישואין? מה עם איזה ייעוץ זוגי או משהו?

Charmed24

New member
פיכסטין

python, אתה יכול להתנחם בעובדה שזהו השבוע האחרון שלך ללא כריס כבר ביום א' הקרוב ירצדו שוב פניה הסמוקים להכעיס על מסכי מרקעינו, היכונו, היכונו! אני מציע להוריד את רמת ה-red בוסת הצבע בטלויזיה שלכם

blair manning

New member
לא ראיתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo47.gif

לא יודעת איך העזתי לא לראות... מזל שיש שידורים חוזרים ביום שישי!!!

למעלה