שוטוקן האדיב הדריך אותי ביצירת שרת קאיילרה. אם אתם רוצים לשחק אני יכול ללמד אתכם ליצור או שפשוט תכנסו לשרת שאני פותח מידי פעם. רוצים לקבוע באיסיקיו או משהו?
עם עדיין לא שמת לב יש מאמר שמסביר איך לפתוח את זה כאן במאמרים של הפורום... שקד רשם אותו, בקיצור אני רוצה לשחק נגדך אבל אין לי את האי סי קיו שלך תן לי אותו ואני ישחק איתך! אני באי סי קיו מספר 163341574
קודם כל כל מי שרוצה לשחק מוזמן לבוא אלי לאייסיקיו 143391607 (XplowBoy כבר יש ך תאייסי שלי....) ואם אתה רוצה רומים יש מלא לינקים באתר... אין לך את Megaman 2: The Power Fighters אתה רוצה לומר לי? אחי, אם אהבת ת'ראשון אתה תמות על השני (והייתי ממליץ לך גם להוריד לראשון את הרום האמריקאי....)
היו לי אלפי רומים! אני ושקד וטיים קריזיס(שאלוהים יודע איפה הוא היום) היה לנו אלפי רומים! רק שמאז שכמה אתרים טובים קרסו ועשיתי אלפי פורמטים נשארתי בלי כלום וקשה לי להאמין ששקד עדיין מחזיק בכל הרומים האלה אז עכשיו אתה עם הכי הרבה רומים בפורום
....מובן מאליו........ פעם הבאה תדאג לגבות את הרומים שלך, בין אם האתרים האלה היו קורסים או בין אם לא, אתה יודע כמה זמן היה לוקח לי אם הייתי מנסה למצוא ולהוריד עוד פעם 3-4 ג'יגה של רומים לארקייד???