קאיילרה

eyalgr

New member
קאיילרה

שוטוקן האדיב הדריך אותי ביצירת שרת קאיילרה. אם אתם רוצים לשחק אני יכול ללמד אתכם ליצור או שפשוט תכנסו לשרת שאני פותח מידי פעם. רוצים לקבוע באיסיקיו או משהו?

ShotokanMaster

New member
על לא דבר אחי.........

.....תשדל להיות מדי פעם באייסי למקרה שאני אוכל לשכנע את אחי הקטן והמעצבן לסגור את האימיול המקולל...........

XplowBoy

New member
אה? אייל

עם עדיין לא שמת לב יש מאמר שמסביר איך לפתוח את זה כאן במאמרים של הפורום... שקד רשם אותו, בקיצור אני רוצה לשחק נגדך אבל אין לי את האי סי קיו שלך תן לי אותו ואני ישחק איתך! אני באי סי קיו מספר 163341574

eyalgr

New member
זהו, האיסי שלי לא עובד

טוב, בעצם סתם שכחתי סיסמה. אני אפתח חדש.

yoo

New member
אני רוצה לשחק! ^_^

אף פעם לא ממש הצלחתי לשחק בזה בצורה נורמאלית

XplowBoy

New member
מה! תתחבר אני ישחק נגדך!

אני רק מחפש עוד כמה רומים כי יש לי רק rockmanj

ShotokanMaster

New member
טוב...

קודם כל כל מי שרוצה לשחק מוזמן לבוא אלי לאייסיקיו 143391607 (XplowBoy כבר יש ך תאייסי שלי....) ואם אתה רוצה רומים יש מלא לינקים באתר... אין לך את Megaman 2: The Power Fighters אתה רוצה לומר לי? אחי, אם אהבת ת'ראשון אתה תמות על השני (והייתי ממליץ לך גם להוריד לראשון את הרום האמריקאי....)

XplowBoy

New member
אוי נו אל תדבר אלי כמו למפגר!

היו לי אלפי רומים! אני ושקד וטיים קריזיס(שאלוהים יודע איפה הוא היום) היה לנו אלפי רומים! רק שמאז שכמה אתרים טובים קרסו ועשיתי אלפי פורמטים נשארתי בלי כלום וקשה לי להאמין ששקד עדיין מחזיק בכל הרומים האלה אז עכשיו אתה עם הכי הרבה רומים בפורום

ShotokanMaster

New member
ואתה מדבר בהנחה שזה אמור להיות....

....מובן מאליו........ פעם הבאה תדאג לגבות את הרומים שלך, בין אם האתרים האלה היו קורסים או בין אם לא, אתה יודע כמה זמן היה לוקח לי אם הייתי מנסה למצוא ולהוריד עוד פעם 3-4 ג'יגה של רומים לארקייד???

eyalgr

New member
יו- אתה, נגדי!!!

לפחות אחרי שיבטלו לי את העונש...

למעלה