קאי וין

Bajoran Preist

New member
קאי וין

הפרקים שראינו בזמן האחרון של DS9 מדגימים את קאי וין בשיא דמותה החלקלקה. היא מודל לאדם שבכור נשמתו הוא תאב בצע מושלם, אבל כלפי חוץ היא משכנעת את עצמה ואת הסביבה שהיא פועלת למען ערכים נעלים יותר. זה התחיל מחתירתה לתפקיד הקאי, לאחר מכן כנעתה בסיסקו, נטישתה את הנביאים, וכו´. אפשר לראות כיצד היא משתנה מפרק לפרק- בפרק אחד היא מזועזעת מעצם הרעיון של לסגוד לפא רייתס, ובשני היא נראת כאילו סגדה להם מאז מתמיד. בפרק אחד היא נבהלת שמא שחרור הפא-רייתס יגרום למותם של באג´ורים חפים מפשע, ובזה שאחריו פותרת אותם שלא חשובים. שנייה אחת היא מזועזעת מהיותו של אנג´ול טנאן גול דוקאט, ורגע לאחר מכן היא מתעלמת מכך לטובת הכוח.

rdaffi

New member
היא לא ממש "תאבת בצע"...

היא סתם פוליטיקאית רגילה. תסתכל על הפוליטיקאים אצלנו בארץ, במיוחד על אלה שמכהנים מאז שנת 1974 ותראה מה זה זיג זג אמיתי. ולי אישית הקטע עם הפא-רייס קצת מוזר ביחד אליה. בזמן הכיבוש, לפני שהיו לה שאיפות פוליטיות מכל סוג, היא עונתה בידי הקרדאסים בגלל שהיא לימדה את דברי הנביאים, והנה עכשיו היא מוכרת את נשמתה לשטן? מוזר ביותר.

emissary

New member
נכון

לפי דעתי פה התסריטאים טעו הם משנים מהר מידי את דעותם ואת הדימוי שלהדמות

למה "טעו"?

אני דווקא שמחתי לראות את קאי ווין משתנה קצת... היא תמיד הזכירה לי מורה אחת לאנגלית שהייתה לי... (למורה קראו מלכה, ובסתר קראתי לה "קאי קווין") (נשבעת לכם, הן זהות- מדברות אותו דבר, נראות אותו דבר, מלכה הזאת אפילו מתלבשת בשמלות משונות וכובעים. היא דתיה) בכל מקרה, כמו שכבר אמרו פה... פוליטיקאים יצמיחו זנב, אם יש צורך, כדי לעבור לעמדות כוח. לא נראה לי שלהתחבר עם דוקט זה מחיר גבוה מידי. אני לא חושבת שתסריטאים טעו... בכלל לא... דווקא מעניין לי! סופ"ש נעים לכולכם טאשה

Bajoran Preist

New member
וואלה?

לי דווקא הייתה מורה למתמטיקה בשם מלכה, ועכשיו כשאני חושב על זה, היא הייתה דומה לקאי וין גם! אמנם לא בלבוש בדיוק(היא הייתה לובשת שקוף. איוווווו! ) אבל במראה החיצוני... מממ.. The ways of the Prophets are misterious

למה "טעו"?

אני דווקא שמחתי לראות את קאי ווין משתנה קצת... היא תמיד הזכירה לי מורה אחת לאנגלית שהייתה לי... (למורה קראו מלכה, ובסתר קראתי לה "קאי קווין") (נשבעת לכם, הן זהות- מדברות אותו דבר, נראות אותו דבר, מלכה הזאת אפילו מתלבשת בשמלות משונות וכובעים. היא דתיה) בכל מקרה, כמו שכבר אמרו פה... פוליטיקאים יצמיחו זנב, אם יש צורך, כדי לעבור לעמדות כוח. לא נראה לי שלהתחבר עם דוקט זה מחיר גבוה מידי. אני לא חושבת שתסריטאים טעו... בכלל לא... דווקא מעניין לי! סופ"ש נעים לכולכם טאשה

למעלה