קאלי קלות

קאלי קלות ../images/Emo149.gif

היום היה פרק נחמד, נכון
אני מוכרח להודות, הופתעתי לטובה מההרמוניה בבית ווינטרס. על אף העובדה שנייט ממש משחק גרוע ומדקלם, אהבתי מאוד את הסצינות שלו עם מלקולם וקאלי. היה מאוד נחמד איתם, ואחרי הפרק של היום - והפלאשבקים של ליב על נייט אני בטוח שמה ששיערתי בשרשור הפרק של אתמול אכן יקרה -
-מאבק חזקה. עדיין, איך נייט יכול להיקשר לקאלי כ"כ מהר, ולהעדיף לחיות איתה ועם מלקולם מאשר עם אמו אותה מכיר מאז שנולד? (אבל אפשר להבין אותו, יש לו אבא מגניב).
לג'ק יש משקפיים? לא ידעתי. [אזהרת חצי ספוילר] מסתבר שאתמול אשלי עשתה את המעשה הגדול. אנחנו ראינו רק עד הקטע שהיא מצאה את המפתחות לפנטהאוז, וגם לא נדע מה קרה עוד זמן רב, אם אני לא טועה.
מסכנה ויקטוריה, אני ממש מרחם עליה. לחיות בכזה פחד בגלל איזה מטורף כפייתי. אבל מה היא כבר יכולה לעשות, לשכור שומר ראש? (שנקרא ללואיס? מגיע לו פיצוי אחרי שרידן). אבל גם העלילה הזאת מתחילה להיות מעניינת.
יפה לריאן להיות על תקן היועצת. אני בכלל אוהב סצינות שלו עם נינה וויקי.
וכריס לבשה תחתון בתחילת הפרק? כי זה לא נראה ככה...

Dawn12

New member
על אשלי, נינה ותומאס

זה רק אני או שמאז שובה של איילין לתפקיד אשלי אנחנו רואים אותה בהרבה יותר סצינות עם ג'ק מאשר בעבר? לא ברור לי העניין הזה. מה היה קורה אילו לא היתה מזדמנת האפשרות להחזיר את איילין לסדרה? האם אשלי וג'ק היו ממשיכים להיפגש רק מדי פעם לשיחות מזדמנות במעבדה של ז'בו? כמה טוב שלעולם לא נדע את התשובה. אנשים יקרים, הבלתי ייאמן קרה! תומאס אמר לנינה מה הוא חושב על הספר שלה! בדיוק כשכבר חשבתי שלעולם לא נזכה לגלות מה הסופר הדגול חושב על אוסף המילים המשורבב של נינה. תחושת חוסר הביטחון (הנוכחית) של נינה מיצתה את עצמה מזמן, בדומה לדמותו המתנשאת והמעצבנת של תומאס. כל שנותר הוא רק לקוות שנינה תיקח את הספר, תגיד תודה (יפה או לא יפה) ותחסוך מאיתנו את העלילה המיותרת הזאת, כי אנחנו באמת רוצים להתקדם.

נינה חמודה! ../images/Emo127.gif

ובלי קשר, בתור אחד שאוהב לכתוב (לפחות אהבתי בעבר, כיום אני כבר לא ממש כותב
) אני יכול להבין אותה. מתי היא אמורה לעזוב? בשלהי 2001 או בסוף 2000? חבל שהיא עוזבת (ועוד בתור מתנת פרידה אנחנו נקבל אותה בתספורת נוראית!
)

junny

New member
../images/Emo58.gif

נינה עוזבת??? איפה הייתי ששרשרו את הנושא הזה??? היא לא דמות חשובה בצח"מ לדעתי אבל היא בהחלט תהיה חסרה בנוף. כמו עץ ילדות שכורתים כי הוא מת וכל פעם שעוברים ברחוב אתה נזכר איך היה.. איך אפשר בלי נינה?

junny

New member
../images/Emo58.gif

נינה עוזבת??? איפה הייתי ששרשרו את הנושא הזה??? היא לא דמות חשובה בצח"מ לדעתי אבל היא בהחלט תהיה חסרה בנוף. כמו עץ ילדות שכורתים כי הוא מת וכל פעם שעוברים ברחוב אתה נזכר איך היה.. איך אפשר בלי נינה?

dviridit

New member
גם לדעתי נינה חמודה גם אם התסרוקת

הזו. תסלחו לי אבל לא ראיתי בה דבר נורא. יכול להיות שלא ראיתי טוב? זאת אדע לבטח כשזה יגיע.

תמונה אחרונה ודי ../images/Emo3.gif

לא יכולתי להתאפק
(האיכות בתמונה הזאת נוראית, אבל תראו איזו מאמי!)

dviridit

New member
../images/Emo24.gif ממש מתוקה חבל"ז!!!!!

גם לנו היה כלבלב חמודי, לאקי, שעשה לנו בלגן שהבנו שזה לא בשבילנו אחרי שלושה שבועות והחזרנו אותו בעצב אבל הבנתי שזה לטובתו ועל זה חשבתי.

junny

New member
לדעתי

התספורת נוראית!! היא עגולה איפה כל יועצי האופנה על הקאסט???? האם הם לא אמרו לה לפנים עגולות אסור תספורת קצרה????

למעלה