קאמבק!

קאמבק!

כן, דור חזר. מישהו מותיקי הפורום זוכר אותי? מכיוון שכרגע אני מנסה להיות צמחוני (מזל טוב לי) אז אני מבקש לדעת... אני לא אוכל כמעט פירות. לעומת זאת אני אוכל ביצים, גבינות, לחמים, פסטות, ירקות (וחומוס
) כמעט מדי יום. האם התזונה שלי מאוזנת? אם לא, יש לכם המלצות על מזונות אחרים שהם לא פירות ויכולים לאזן? או לחילופין כדורים (רצוי מאוד טבעיים) מסוימים?

Weird Eyal

New member
היי דור

אני זוכר.. לא יודע מה עם האחרים... אני אישית ממליץ לך ללכת לתזונתאית או דיאטנית שתתאים לך את הארוחות לפי מה שאתה צריך לגביי כדורים אתה צריך ללכת נראה לי לרופא... אני אישית לוקח צנטרום פלוס וכדוריי בי 12 של סולגאר בהצלחה!!!

דורון ק

New member
זוכרים זוכרים...

ברוך השב! התזונה שלך נשמעת בסדר,הנה כמה טיפים: את כל הדגנים תאכל בפורמה המלאה-לחם מלא,ספגטי חיטה מלאה וכו´. את החומוס(למריחה?) כדאי לעשות לבד-גם יוצא יותר טעים(לדעתי),וגם אם משתמשים בטחינה מלאה,גרגרי חומוס מונבטים ושמן זית איכותי אזי שהערך התזונתי עולה מאוד ביחס למוצר הקנוי-אפילו אם רק אחד מהאופציות ממולאות... וסתם זורק שמות של פירות-ענבים,תפוחים,פטל,דובדבנים,מנגו,אננס,פסיפלורה,תפוזים,אשכוליות,קיווי,פאפאיה,אוכמניות,אגסים-כלום מזה אתה לא מסוגל לאכול?מה עם מיצי פירות למשל?או אפילו אבוקדו? ובקשר לתוספים,השאלה היא למה? אם למניעת חוסר תזונתי לקנות תוסף נראה כמו סתם בזבוז, מאחר שאם תשמור על תזונה מגוונת הכוללת דגנים מלאים,קטניות,ירקות,אגוזים וכו´(אפילו אם כוללת מעט פירות) אז חוסר תזונתי לא יהיה לך. דרך אגב סינטטי מול טבעי זה סתם פירסום...בת´כלס המבנה הכימי ויכולת הספיגה אותו דבר,למעט ויטמין E שבו הגרסה הטבעית נראית כעדיפה בהרבה.

תודה תודה ../images/Emo13.gif

"מיצי פירות"- אין לי בעייה עם מיץ ענבים, עם יין בטח שלא
. מעבר לזה אני לא אוהב, ואפילו נגעל (ניסיתם פעם לטעום דיאט אשכוליות? טראומה לכל החיים). אני כמעט לא אוכל כלום מכל הרשימה שלך, פרט אולי לריבת אוכמניות. תותים ואבטיחים לעומת זאת דווקא כן. ותודה על שאר הטיפים

למעלה