קאנאביס ראשון(מישו נתן לי חשק לעשות את זה...) לא כל כך יודע מאיפה להתחיל אבל מה שיצא יצא...חפיף
K KoLoNkA New member 19/12/07 #1 קאנאביס ראשון(מישו נתן לי חשק לעשות את זה...) לא כל כך יודע מאיפה להתחיל אבל מה שיצא יצא...חפיף
S soldendpaper New member 19/12/07 #4 אני חייב לציין שההאנד סטייל שלך לא עד כדי כך גרוע... שמור עליו פשוט, זה בריא ומומלץ על ידי 9/10 רופאים מוסמכים בטייבה
אני חייב לציין שההאנד סטייל שלך לא עד כדי כך גרוע... שמור עליו פשוט, זה בריא ומומלץ על ידי 9/10 רופאים מוסמכים בטייבה
W wallaek New member 19/12/07 #6 ... למה לעשות טאג על מכונית פרטית...אחרי זה פלא שאנשים שונאים אנשים שעושים גראפיטי...
S Swanskee New member 20/12/07 #9 איזה גאיי זה להגיד אחרי זה פלא שאנשים שונאים אנשים שעושים גראפיטי...
W wallaek New member 20/12/07 #10 לא זה לא.... זה כמו שלא תעשה גראפיטי על דלת של מישהוא בבית זה פשוט להרגיז אותו וסתם
K KoLoNkA New member 20/12/07 #13 אוקיי אוקיי שניכים צודקים אבל זה אוטו ''נטוש'' ותודה על ההערות על הקאנביס
K kros32 New member 20/12/07 #15 במקרה הזה של המכונית הנטושה זה בסדר אבל ככה בכללי זה פשוט מטומטם ומפגר לעשות על מכוניות של אנשים או ממש בדירה של מישהו יעני בגינה (ראיתי שעושים) ומי שעושה ככה עילג ורוב האנשים שעושים ככה זה טויז מסריחים שעדיין לא הבינו שום דבר מהחיים שלהם
במקרה הזה של המכונית הנטושה זה בסדר אבל ככה בכללי זה פשוט מטומטם ומפגר לעשות על מכוניות של אנשים או ממש בדירה של מישהו יעני בגינה (ראיתי שעושים) ומי שעושה ככה עילג ורוב האנשים שעושים ככה זה טויז מסריחים שעדיין לא הבינו שום דבר מהחיים שלהם
S soldendpaper New member 20/12/07 #18 תקראו טוב את מה שנכתב פה בשרשור ככה זה טויז מסריחים שעדיין לא הבינו שום דבר מהחיים שלהם