קאקי פעם בארבעה ימים

קאקי פעם בארבעה ימים

יש לנו תאומות - אופק ולירז - : לירז מאוד לא רגוע ומאוד צווחנית מכיוון שעושה קאקי פעם בארבעה ימים - הרופא נתן סירופ קל שלא עוזר וק על ידי מסאג´ים ארוכים בבטן או בעזרת מד חום נגרם לה סטימולציה שגורם לקאקי אבל שוב רק לאחר 4 ימים שלא יוצא לה כלום --- איך פותרים את זה ? התאומות בנות חודש ביום רביעי הקרוב --- הלילות מאוד לבנים ולא ניתן להרגיע את לירז בכלל ---- עזרתכן בבקשה. דפנה

קודם כל זה בסדר הקקי.

וחוץ מזה את מניקה? אני רגילה שתינוקות יונקים יש להם הפסקה ארוכה בין יציאה ליציאה ואצלנו סביב גיל חודש וחצי זה הסתדר ומאז יש לפחות 3-5 יציאות ביום.

שרהודיה

New member
אני חושבת שזה נורמאלי

בגיל חודש + זה מאד נורמלי שיש קאקי כל 4 ימים ולא שווה להלחץ מזה יותר מדי. כדאי מאד להזהר מלשים מדחום בפי הטבעת, כי אפילו אם שמים על המדחום משחת וזילין זה יכול חלילה וחס לעשות פצעים באזור וחבל.. בהצלחה רבה

jole

New member
לנו עזר "גליכול בייבי" של הום גליל../images/Emo104.gif

popo11

New member
../images/Emo104.gif וואו, תאומות !

עדי עשה בהתחלה 6 פעמים ביום. בכל חיתול חכתה לנו משחה כתומה (
). ואז הוא הפסיק. 4-5 ימים חיכינו, נלחצנו נורא, טלפונים לרופא, לטיפת חלב, מה עושים ?! מה עושים ?! ואז זה הגיע. קקי עד האוזניים. אין יותר מגעיל מזה. כל הגב, המכנסיים, הכרית על פינת ההחתלה. ישר לאמבטיה ושטפנו עם צינור. ככה זה היה כמה שבועות. נושא השיחה בבית היתה האם הילד חירבן היום או לא. בקיצור - זה עובר. שיהיה במז"ט ! סיון

Penina

New member
קודם כל מזל טוב ושיהיה בקלות!../images/Emo65.gif

אני שמעתי פעם עצה מאחות מטיפת חלב, לתת קצת עגבניה, ז"א גרעין של עגבניה על הלשון! בהצלחה! ומזל טוב!

רותי ע

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ומזל טוב. עצות בנושא אין לי כי לא היתה לנו בעיה כזו אבל קראתי שתינוקות בגיל הזה יכולים לעשות פעם בכמה ימים. אולי הסבל הוא בגלל גאזים? ולזה מהנסיון שלי אין תרופה אלא לחכות עד גיל 3 חודשים ואז זה עובר...

תודה רבה לכלוכן על העצות ../images/Emo23.gif

לירז - הבכורה - יונקת - רציתי רק לאמר שכיף להיות בפורום חם שכזה - מחר אנחנו אצל הרופא - תודה שוב

נירית1

New member
דפנה ברוכה הבאה ומזל-טוב

גם לי תאומות בנות שלושה וחצי חודשים, לפני הכל רציתי להזמין אותך גם לבקר בפורום תאומים ושלישיות פה בתפוז. לגבי הגזים -ממש לא הייתי ממליצה להשתמש במד-חום זה יכול לפצוע אותם, לגבי לירז שיונקת תנסי לחשוב על מאכלים שאת אוכלת ולהוריד אותם מהתפריט אולי הם הגורמים לגזים (זה מה שאני עושה ואצלי שתיהן יונקות), דבר שני עיסויים על הבטן והליכה עם מנשא בטן לבטן מקל עליהן מאד. מקווה שיעבור להם מהר

יונית ש

New member
קודם כל מזל טוב

לנו הייץה בעיה דומה ומאז שמאי בת חודש היא קיבלת כל בוקר על קיבה ריקה, בהמלצת רופא, עגבניה. כלומר רק את המיץ. לאט לאט העלנו את הכמות. וככה התחלנו את הבוקר חודשים רבים. והכי חשוב היא התחילה לעשות קקי בקלות כל יום ןכאבי הבטן פחתו בהצלחה יונית

הטיפים שלי לעצירות ../images/Emo62.gif

קודם כל להוסיף לפורמולה סוכר ענבים זה יוצר תסיסה במעיים ומשחרר הן גזים והן קקי לא המצאה שלי - האחות אמרה לי את זה וזה גם כתוב בפירוש בספר של גידול ילדים ותינוקות - ניסיתי על ענבר שסבלה גם מעצירות כשהתחלנו עם הפורמולה וזה עובד פטנט שני - וזה נוסה בהצלחה על האחיינית שלי תמרים אורגניים להרתיח כמה דקות ולתת להם לשתות את המים לא תאמינו איך שזה מנקה להם את המערכת - ראיתי והרחתי במו עיניי חשוב שזה יהיה תמרים אוגניים כי בכל זאת מדובר כאן בתינוקות בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין לי עיצות, רק לאחל מזל טוב על האוצרות החדשות שלך! וברוכה הבאה לפורום.

../images/Emo104.gif ברוכה המצטרפת אלינו ../images/Emo13.gif

גם אני יודעת שתינוק שיונק עושה קקי אחת למס´ ימים.

למעלה