קארוונים עם ילדים בחופשת הקיץ

היי אמיר, אנחנו משפחה מרובת ילדים (יש לי חמישה שיהיו בריאים!) והגיע החופש ומלונות מאוד יקירים בשבלינו. יש אין סוף פיתויים ונסיעה לאילת זו הוצאה גדולה מאוד עם ילדים (רוצים גלידות, רוצים מזרן ים ואני לא צריכה להמשיך ולפרט..ארוחות בחוץ וכו...). יש לי שתי שאלות - האם קיימים קארוונים מספיק גדולים שיכולים להכיל 7 נפשות? במידה וכן, האם לדעתך טיול שכזה יסתכם בפחות הוצאות? הילדים יהנו? ושאלה נוספת - אנחנו משפחה ששומרת שבת. האם זה מתאפשר בטיולים מסוג כזה? תודה ואחלה שבוע!

שלום לכם,
מאחר והשאלה שלך מורכבת מכמה תשובות אתחיל לפי הסדר:
1. בהחלט שיהיו בריאים הילדים
2. זה די טבעי שיוצאים לחופשה באזור עירוני הפיתויים וההוצאות גדולות בהרבה.
3. חופשה בקראוון לעומת זאת זה חזרה לטבע והשליטה בהוצאות זה עניין אינדבדואלי כי האוכל שתקחו עימכם לחופשה זה מה שאתם והילדים תאכלו.
4. הקראוונים בהשכרות - מקסימום 6 מקומות לינה אבל יכולים להכיל גם 7 נפשות צריך לקחת בחשבון שיהיה מצב שאחד הילדים יאלץ לישון עם אחיו או הקטן שבניהם יעביר את הלילה במיטה איתכם.
5. טיול בקראוון תמיד יסתכם בפחות הוצאות מכל חופשה אחרת למעט שינה באוהל.
6. לילדים זו חוויה בלתי נשכחת מאחר והם כולם ביחד בתוך הקראוון או בסביבתו - זה ממש חזרה לטבע
7. מאחר ואתם שומרי שבת אז צריך להתארגן על פלטה לשבת וזהו.
בהצלחה ובמידה ויש עוד שאלות אני לשרותכם
תודה

Drill Bit

New member
אנחנו....

לא משפחה כזאת גדולה, 2 מבוגרים ושני ילדים, יש לנו קראוון ל 4 אנשים שזה מספיק אממה.....
תמיד אנו לוקחים איתנו אוהל והרבה פעמים יוצא שמישהו או יותר ישנים באוהל. כמובן שזה עם מזרונים נוחים וכו' ומאד קרוב לקראוון עצמו. אנו מטיילים עם הילדים מגילאים מאד צעירים.
בהצלחה.

למעלה