קארטינג רחובות כישלון

ABSINT83

New member
קארטינג רחובות כישלון

היום יצא לי להיות בקארטיניג רחובות וממש התאכזבתי מהמהירות ובמיוחד מהיחס של בעל המקום במיוחד לאור העבודה שציינתי בפניו שממש לא נהנתי במסלול בגלל שהקארט לא היה מהיר והתשובה שלו לדברי הייתה אם לא היהי לך כיף אל תבוא לפה מה שאני מתכוון לעשות היינו חמישה אנשים היום כולנו כבר נהגנו בקארטינג במספר מקומות וגם ברחובות אבל הפעם הייתה קטסרטופה חבל על כל שקל

vladik56

New member
כל הכשלונות בסוף נסגרים

כי יוצא להם שם כזה וכזה אז איך הם מנסים לשרוד? להציע מחירים נמוכים כמו מסלול אחד שהיה ליד הבית שלי..המקום היה כשלון ובשביל לשרוד הציע 30 שקל למקצה אבל אף אחד כמעט לא בא והמקום נסגר

zizkebab

New member
אני מפקפק במה שאתה אומר.

ראשית אומר שאני לקוח די מרוצה של המסלול כתחביב וכמתחרה. אבל אם אתה באמת רציני, אתה יכול לכתוב מי אתה, מתי קרה המקרה ואיך אפשר ליצור אתך קשר כדי לברר עוד פרטים, כדי לדעת מה בדיוק קרה. במקום זה אתה סתם רושם סדר אירועים שבקושי מתקרב לדיאלוג בינך לבין בעל המסלול... בכל מקרה, כל המסלולים נותנים ללקוחות מזדמנים לנהוג על הקארטים עם מגבלת מהירות, אלא אם הם מציגים רשיון נהיגה על קארט ו/וא מפגינים יכולת מתאימה. אני משער שאחד משני התנאים האלה לא התקיים, כי באירועים הם נוהגים להסיר בהדרגתיות את מגבלת המהירות במידה והנהגים נוהגים כשורה.

yam qwe

New member
מפתיע...

אני אישית אף פעם לא נסעתי במסלול אז אין לי מה להגיד.. אבל כל האנשים (לא רוב.... כל) שאני מכיר שנהגו שם אמרו שהקארטים שם ממש מהירים... אותי באמת הפתיע מה שכתבת פה ואני לא בטוח שיש בזה אמת...

למעלה