"קארי´ס אדבנס"

משחק!../images/Emo104.gif

כל מי שירצה לשחק, שיפנה אלי במסרים. הרעיון הוא כזה: כל מי שרוצה לשחק, פונה אלי במסרים, ומקבל שם של דמות. במשך שבעה ימים הוא יצטרך להתנהג כמו הדמות הזאת. למשל: (איזי):"אני לא יכול לענות לטופיקים עכשיו, אני צריך להרכיב תוכנה כזאת!" הבנתן/ם? אני שמחה.

"קארי´ס אדבנס"../images/Emo104.gif

נבהלתם מהכותרת? אני אסביר: מה דעתכם שנכתוב כל הפורום ביחד פיק ענק? ההמשכים יהיו בסדר קבוע, למשל: שי-מאיה-עדי-עינת, זאת אומרת, כל פעם ששי מסיימת את ההמשך שלה, מאיה כותבת את ההמשך שלה, ואח"כ עדי, ואח"כ אני, ואחר כך מישהו אחר, וכו´... החוקים: 1. בלי סלאש. מכל סוג שהוא. 2. סדר הכותבים יקבע לפי סדר התגובות (הכוונה לתגובות של "אני רוצה!"), וגם לפי רצון המשתתפים. אם מי שהגיב ראשון ירצה להיות שלישי, ולשלישי לא תהיה התנגדות לכך, הם יתחלפו בסדר. 3. כל אחד יכתוב בצבע שונה, כדי שיהיה קל להבדיל איפה כל המשך. (תבחרו צבעים מהוורד). אל תעשו לנו את החיים קשים, תבחרו צבעים שיהיה קל לראות את ההבדלים בינהם! 4. כשהפיק יהיה גמור, מי שתורו לכתוב יצבע את כל הפיק בצבע אחיד. 5. כל אחד שרושם פעם ראשונה, ירשום את שמו בראש הדף של הפיק, בצירוף הצבע בו הוא כותב. התוצאה צריכה להיות רשימת שמות, לדוגמא: שי-ירוק מאיה-אדום עדי-סגול עינת-צהוב בסיום הפיק נמחק את סימון הצבעים, מכיוון שכל הטקסט יהיה כתוב בצבע אחיד.

Goggle Girl

New member
מגניב! אני בפנים! ../images/Emo13.gif

כל עוד אני לא צריכה להתחיל
אני לא טובה בהתחלות. ואיך ידעת שאני אוהבת סגול?

Morphia

New member
גם אני רוצה!!!!

אבל אני רוצה כחול... ורק שאלה קטנה.... למה אסור סלאש? ובאיזה שפה זה יהיה? *מתפללת שאנגלית*

יאקומו

New member
???../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif

לא הבנתי כלום!!!!! לי קוראים מאיה (לא במשחק או משהו, אלא באמת!) ולא הבנתי מה עושים במשחק, מה השמות האלו, מה הצבעים האלו ומה עושים בכלל?!

המשחק-פרטים נוספים.../images/Emo104.gif

המשחק יתחיל בראשון לאוגוסט, ויסתיים ב7 באוגוסט. כל מי שמתכוון לשחק, שישרשר את תגובתו לכאן. במשך אותו השבוע, יגיבו המשתתפים להודעות בהתאם לדמות שלהם. למשל, "אין לי זמן לענות לטופיק. אני צריך תוכנה שתעשה את זה!" טוב, נחשו מי...

Digi Lista

New member
חכי רגע!...

את מחליטה דברים וזה יפה מאוד שאת יוזמת... אבל לא בטוח שהפורום ישאר(אלה הימים האחרונים של תקופת הניסיון), אני לא יודעת מה הקריטריונים של תפוז בנוגע לפורומים שבתקופת ניסיון, אבל אני יודעת שאם הוא אכן ישאר לא תהיה מאושרת ממני(אחרי כול ההשקעה והשכנועים?...). אז בתקווה שהוא ישאר כול מה שכתבת מתקבל(אני אישית לא אשחק במשחק כי... זה יהיה משונה שמנהלת פורום תדבר כמו דמות מסדרה מצויירת, אף אחד שיכנס לפורוםלא יראה בי מנהלת רצינית...טוב למרות שאני כבר הוכחתי שאני יכולה להיות מאוד ילדותית לפעמים...). אבל בפיק הארוך אני דווקא אשמח להשתתף(אני מאוד אוהבת לכתוב בעברית על כול דבר, כמעט...)

דיג´יליסטה, למה שירשרת???../images/Emo104.gif

*מקפיצה* *כועסת* *נעלבת* זה נעשה בשירשור חדש בכוונה!

Digi Lista

New member
אין מה לכעוס...

כשמדובר על אותו הנושא יש כמעט חובה לשרשר, תאמיני לי שאין, לא הייתה ולא תהיה כוונת הפעולה הזאת שנקראת שרשור רעה ואין מה להעלב או לכעוס, זה חלק מההוראות שנתנו לי(זה מונע הצפות)

Digi Lista

New member
תחשבי על זה ככה...

ההודעה הייתה נשארת לבד בין כול השרשורים והייתה "נבלעת", לא בטוח שהיית זוכה לתגובות עליה ובנוסף לא בטוח שכולם היו זוכרים על מה מדובר. אני באמת מצטערת אם תסכלתי אותך, באמת שזאת לא המטרה שלי בחיים, אבל לפעמיים... יש דברים שחייבים לעשות...

למעלה