קארי´ס אדבנס

קארי´ס אדבנס

תקשיבו, השרשור שם למטה התבלגן לגמרי, ואני מציעה שנדאג לסדר קבוע. אני מי שמגיב לכאן ראשון מתחיל, מי שמגיב שני כותב שני, וכו´. דיג´יליסטה, אם שניים יגיבו כ"מספר שתיים" או משהו, תמחקי בבקשה את זה שכתב מאוחר יותר. בהצלחה!

Morphia

New member
אני חושבת שעדיף ש...

שפשוט נכתוב סדר קבוע, ואף אחד לא יסטה מהסדר, אלא אם כן הוא מבקש וזה שתורו הגיע ~מאשר~ את זה. תגידו לי מה דעתכם, טוב?

יאקומו

New member
אני אוהבת שאתם כותבים!

אני אף פעם לא אהבתי לעשות דברים כאלו, לעשות בהמשכים, כך שטעות אחת שלך, וכל המגדל מתמוטט... אני אוהבת רק לקרוא... ועד עכשיו אהבתי... בסיפור הדגש על קארי, נכון?

LILO digital

New member
ויותר גרוע

אני מצביעה לסקר, והקול שלי לא נכנס! מה הבעיה??????????

יאקומו

New member
גם לי זה קרה...

ובסוף, ביום למחרת (כלומר היום) הצלחתי, אני לא מבינה מה קורה,בדרך כלל (בדר כלל?! תמיד!!) הפורום מצוין! הוא עדיין מצוין, אבל עם כל ההעלמויות...

Digi Lista

New member
מה עוד דברים נעלמו?

כבר היו לי שתי תלונות ביומיים האחרונים ואת השלישית לילואית, טוב תקראי את ההתנצלויות שלי לטלי ולהילה וקבלי זאת כמיוחס אלייך, פניתי לתפוז אני מקווה שהם יפתרו ומהר את כול הבעיות

LILO digital

New member
אוה, סוף סוף

הנה את! ובקשר לקן, זה היה כמובן ברוח טובה, הרי ברור שבגלל שהיפנים (האנטישמים!) בכלל לא המציאו דיג´יגורל ישראלי, אז אנו רשאים להמציאו בעצמנו לפי הטעם. אגב, אתם מוכנים לשים תמונות של הדיג´יגורלים ביחד כזוגות אוהבים? זה הסוג האהוב עליי והוא נמחק כשנמחקה לי התיקיה לפני חודש!

Digi Lista

New member
אני אומנם אוהבת זוגות אבל...

שבוע שלם טחנו זוגות, זה היה אומנם יפה אבל דיי כמה אפשר?תלחצי על קבצים ויעלו לך כול ההודעות עם התמונות.

Digi Lista

New member
אני לא משתתפת!

אני גם לא אמחוק את זה(במילא הכול נמחק לבד בימים האחרונים)אני פשוט החלטתי אחרי כמה דברים שחשבתי עליהם לא להשתתף!

למעלה