קארין טיפשה

קאריני21

New member
קארין טיפשה ../images/Emo7.gif

אתמול בערב יצאתי לפאב חזרתי מסטולה בצורה מפחידה. אני לא מי יודע מה זוכרת מה עשיתי ומה לא עשיתי אבל .... אני מרגישה עוד קצת מסטולה עכשיו ואני מנסה להזכר מה עשיתי ולאט לאט אני מגלה שעשיתי שטויות. שהתנהגתי בצורה לא הכי מכובדת. מצד אחד נהניתי בצורה מפחידה ומצד שני - אני כזו טיפשה

gaia20

New member
גם לי זה קרה../images/Emo9.gif

האמת היא שזה היה נוראי, אני אפילו לא אתחיל לספר מה עשיתי ומה הלך שם... בכל מקרה, הפואנטה שאחרי שבוע\שבועיים הכל נשכח אף אחד לא זכר מה עשיתי וזה גם לא ממש עניין אף אחד אז קרה, לכל אחד זה קורה
אני יכולה לספר לך שמאותו יום, אפילו טיפה אחת של אלכוהול לא נכנסה לגופי, לא בכוונה ולא בטעות, ממש ככה.... הגעתי למסקנה שאלכוהול פשוט גורם לי לצאת משליטה, אני לא שולטת על עצמי ועל המעשים שלי, ומה אני אגיד- שונאת לא להיות בשליטה. אז זהו, נו מור אלכוהול פור מי...

קאריני21

New member
טוב תראי ...

אני לא פריקית של אלכוהול. אבל זה נותן לפעמים תחושה של שחרור. אני בחורה שיש לה מעצורים והאלכוהול עזר לי להוריד אותם. נהניתי צחקתי עשיתי דברים שבלי אלכוהול לא הייתי בכלל עושה אותם. למזלי לא הגעתי לכזה מצב שעשיתי סטריפ בפאב, כן? חחחחח אבל נו מילא חיים פעם אחת, לא?

gaia20

New member
חמדתי, תקשיבי

מאז אותו יום, אומנם כולם שכחו ולא נגרם נזק, אבל אני כל כך התביישתי בעצמי, לא האמנתי שאני מסוגלת להתנהג ככה, אני באמת מחשיבה את עצמי "ילדה טובה" והיתי בהלם שזיכרוני שב אלי והבנתי מה עשיתי... בכל מקרה, מצאתי דרכים אחרות, נטולות אלכוהול, להפיג את השגרה ולהוריד את המעצורים הקיימים, פשוט נדרש שינוי קטן בקו המחשבה-"האם אני צריכה הלכוהול כדי להנות"? מסתבר שלא.... ד"א, רישמו לעצמכם ביומן, ערבוב של תרופות סטרואידים ואלכוהול זהו שילוב קטלני ובכלל לא רצוי, כאבי הפרקים שחוויתי בבוקר...זה ממש לא היה שווה את זה.... קאריני, פעם הבאה שתרגישי שאת צריכה שיחרור מעצורים, תתקשרי אלי, ואני אמצא לך דרך מקורית לעשות את זה

קאריני21

New member
סטרואידים

כבר הרבה זמן שלא נגעתי בפרדניזון. מסתבר שזה לא ממש עוזר לטסיות שלי לעלות. שום דבר לא יעזור גם. כאילו זה המצב. היום אני על 128,000 שזה אחללללה....עוד שבוע אני יכולה להיות על 80,000 .... זה עולה ויורד ויורד ועולה. כי זה המצב. תראי הייתי צריכה דגימה של אלכוהול להשתחרר. זה עושה כייף. זה עושה סאטלה. בסה"כ אני זוכרת מה עשיתי ... היה קצת משפיל...אבל נו מילא ... זו אני. תמיד מוצאת את עצמי מושפלת או עושה דברים משפילים עם או בלי אלכוהול.

lסיתXסl

New member
../images/Emo13.gifגם לי זה קרה

אוי ואבוי לך אם תדעי מה עשית אתמול . עדיף לך שלא תדעי

lסיתXסl

New member
../images/Emo13.gifגם לי זה קרה

אוי ואבוי לך אם תדעי מה עשית אתמול . עדיף לך שלא תדעי

קארינוש !!!!!!!!!

קצת שטויות ו/או פדיחות, עוד לא הרגו אף אחד!!! לפעמים אפילו מסתכלים עליהן, במבט לאחור, עם חיוך וגעגועים... נהנית? שיחררת קצת מתחים? זהו. ככה גם תתיחסי אל זה. לא קרה שום אסון!! דווקא עשית לי חשק להתמסטל קצת ולשחרר עכבות
יאללה, הולכת לרדת על איזה בקבוק שארדונה
כמו שאמרו חכמינו: Why Drink & Drive, When U Can Smoke & Fly... סתתתתאם, נשמות. בסוף עוד תבהלו ממני ותבריזו מהמפגש... על איזו שעה סגרנו??

קאריני21

New member
אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif

אוהבת את הגישה שלך. מאוד. כן נהניתי. עשיתי שטויות. חפיף. תפסתי ראש

אשל ונם

New member
קארין

אם הקול ה"קטן" שלך בפנים אומר לך לחשוב על זה. אז אולי באמת כדאי להקשיב לו?

מסר חבוי...../images/Emo60.gif

את מודעת לעניין ש... כל מה שעשית בזמן שהיית שתויה זה מה שהמוח שלך רצה לעשות שהיית פיכחית אבל לא נתת לא לעשות האלכוהול פשוט מסיר את המחסום הזה,זה הכל...

ה ק ו ו ל

New member
קארין טיפשה ../images/Emo15.gif

לא נורא עוד אף אחד לא מת מטעות כזו עזבי הכל תמשיכי הלאה לעשות חיים מפני שהחיים הם פעם אחת אז עם כל פעם תחשבי ככה אז לא היו לך חיים

קאריני21

New member
מי אתם?!

בוא'נה ... מה פה קורה פה? מי אתם??? אולי אלה הם הקולות הפנימיים שלי??

קארינוש ?!? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בכל שנות עבודתי בטיפול, עוד לא נתקלתי בהלוצינציות כה מוחשיות..

קאריני21

New member
זה מפחיד ...

מי זה כל האנשים האלה שבאים אליי ומדברים איתי על אלכוהול. משום מה ... זה עושה חשק לעוד
חבר'ה תזדהו אם אתם "חלק" ממני ... מהקולות בראשי ... לפחות תזדהו

SOL6770

New member
פצצות

לגבות .... אל תיתרגשי גם אני הייתי בסרט הזה , לפעמים זה ממש כיף להכנס לעולם האלכוהול (עולם השקר ). שהיתי בימיי השתייה שלי , הייתי שותה הרבה לונג הילנד ולמחרת הייתי קם ממש מסטול , זאת מין הרגשה של חולשה צימאון , אבל-אם את באמת רוצה שזה יעבור לך מהר להבא דרוש המון שינה מומלץ נ"ב השתייה מאוד מזיקה לבריאות דופקת את הכליות. את הכבד. את החניכיים. ועוד המון.

למעלה