קארין: "מה עוד יכולתי לבקש?"

• פותח הנושא l86
  • פורסם בתאריך

l86

New member
קארין: "מה עוד יכולתי לבקש?"

מקסימה

אני עקבתי אחריה מרגע כניסתה לבית, בגלל היופימשלה והאינטליגנציה.... ואהבתי מאוד את מערכת היחסים שלהם בבית. לא יודעת איך ישנם אנשים שלא האמינו לאהבתה את אלדד, הרי זה היה כל כך חשוף וגלוי אצלה, עכשיו רבים אוכלים את הכובע. לדעתי האישית היא מטורפת עליו.

l86

New member
לגמרי....רואים כמה היא אוהבת אותו ומעריצה אותו

גם הדיירים בבית וגם הרבה מהצופים לא נתנו לה צ'אנס מההתחלה, היו בטוחים שהיא מנצלת אותו ולא האמינו באהבתו אליו אפילו כשחיכתה לו חודשיים וחצי. אבל זה ברור שיש שם אהבת אמת, רק עיוור לא יבחין בכך.

lol171

New member
אני מעולם לא הבנתי מה רצו ממנה קארין היא הבחורה

הכי אמיתית שיש הכי לא מעניין אותה מה חושבים עלייה.
הקנאה של הדיירים במיוחד מיקי ומרטין בקשר של אלדד וקארין
גרמה להכפשות בלתי פוסקות עלייה.מההתחלה ראיתי את האהבה ההדדית בינהם
וכאב לי כל כך לראות כל פעם את מרטין או את מיקי אומרים שהיא רעה ולא אוהבת אותו שזה היה ברור שכן
אני כל כך שמחה שאלדד לא בקשר איתה ושהם אוכלים עכשיו את הכובע ואת הלב..

כמה נכון

מרטין מכשפה רעה, היא ומיקי הם הגורם מספר אחד להדחתה... הם ומספר אוהדים של אלדד שמשום מה חשבו שיהיה לו יותר טוב בלי קארין וקרוב למכשפה ואולי יקרה משהו עם לינור שהייתה עדיפה עליהם.. מסתבר שרק רע יצא מכך, כי אלדד עד סוף התוכנית לא יכל להתנתק מקארין, והוא הסתגר בתוך עצמו יותר ויותר. לדעתי הפסדנו לראות בלייב סיפור אהבה אמיתי ויפה.

l86

New member
הזוג הכי יפה, אמיתי ונורמלי שהיה בבית

ודווקא שם הפרידו ביניהם כלכך מהר
אני ידעתי שאלדד יישבר אחרי ההדחה של קארין ושזה רק יפגע בו. אני זוכרת שכבר אז לא הבנתי איך אנשים שאוהבים את אלדד רצו שקארין תודח. בהחלט הפסדנו סיפור אהבה יפה, במקום זה קיבלנו את המשולש הזוועתי והכאילו רומן של אחי ואנה.

אני דווקא חושבת שההדחה של קארין עשתה טוב לאלדד. כיוון

שבשבועיים האחרונים לפני שקארין הודחה, לא הראו אותם בכלל (גם לא בערוץ 26) וזה היה נמשך כך גם הלאה ואני לא בטוחה שאלדד היה שורד כך את ההדחות הבאות.
כשקארין הודחה הוא חזר למרכז הבמה ובעצם עד הסוף היה בעצם מרכז המשחק.
במעט הזמן שהם היו ביחד הם טעמו את טעם האהבה שהשאיר בהם רצון לעוד. ועובדה שכשאלדד יצא הם המשיכו מאיפה שהפסיקו. מאחלת להם הרבה ימי אושר ביחד.

l86

New member
אז הוא קיבל יותר זמן מסך ואנחנו הצופים הרווחנו

אבל מה יצא לו מזה? הוא השתעמם רוב הזמן, התגעגע לקארין, נפגע מכל האנשים בבית, סבל מאפלייה של האח הגדול נגדו ואפילו לא זכה בסוף. כבר היה עדיף שקארין לא הייתה מודחת ולפחות היה להם אחד את השני, גם אם הצופים היו מפסידים מזה וגם אם זה היה עולה לו בהדחה.

לו לא יצא כלום מזה. אך לנו יצא להכיר אדם עם המון רבדים ועם

אישיות כובשת. והייתי שמחה אם עוד היו רבים כמוהו. הוא השתעמם רק בסוף, אחרי שכל אלו שהוא רב איתם הודחו ואחרי שמרטין הודחה.
כיוון שאיננו יכולים לדעת מה היה אילו. יכול להיות שהוא היה מודח כבר בהתחלה.
לגבי אי הזכיה שלו, אני חושבת שההפקה עשתה הכל (רק בדרכים לגיטימיות) שטל תזכה ואכן היא זכתה. הלקח שאני למדתי מהעונה הזו שאני לא מתכוונת להצביע בעונות הבאות. אני אצפה כי אני מכורה, אבל לא אוציא יותר כסף על הצבעות.
אני בטוחה שאם תשאלו את אלדד מה הוא היה מעדיף לזכות במיליון או לזכות בקארין אז הוא יגיד קארין. לכן הוא בכל זאת יצא זוכה מהתכנית.

l86

New member
ברור שקארין עדיפה על כל מיליון

אבל זה לא נכון, הוא השתעמם מההתחלה. כל הקונספט של התוכנית לא מתאים לאדם עם הפרעות קשב כמו אלדד שרק חיפש איך להעסיק את עצמו, ומהרגע שקארין יצאה הוא ממש נשבר ולתחושת השיעמום נוספו גם הגעגועים העצומים לקארין. היה עדיף שהוא היה מודח מיד אחריה, אני לא רואה מה יצא לו מכל החודשיים וחצי האלה שהוא העביר שם אחרי שהיא הודחה. כמו שאמרתי, אנחנו הצופים הרווחנו אבל הוא לא. ונכון, ההפקה עשתה הכל כדי שטל תזכה וכמו כל שנה, מי שההפקה בחרה לזוכה הוא זה שזוכה.

אנבל25

New member
תכלס....זו אמנם חוכמת הבדיעבד אבל

חבל שהוא לא רץ במדרגות אחריה. רק לדמיין את הפרצופים ההמומים של מיקי ומרטין ואת הקיטורים של המעריצים של אלדד שרק רצו להיפטר מקארין.
אולי אם הוא היה יודע שגם ככה אין לו סיכוי לזכות ושהוא הולך לסבול חודשיים וחצי זה באמת מה שהוא היה עושה.....

l86

New member
צודקת

אם נהיה אלטרואיסטים ולא אגואיסטים ונחשוב אך ורק על מה היה עדיף לו, אז בדיעבד כן, זה מה שהוא היה צריך לעשות.

החדשיים וחצי הנוספים הוסיפו לו פירסום נוסף שיעזור לו

(כך אני מקווה) למצוא את עתידו בתקשורת כפי שהוא רוצה.

l86

New member
לא נראה לי....

אם ההפקה לא רוצה שתזכה אז היא גם לא תרצה לעזור לך אחר כך ולשלב אותך באיזשהי תוכנית. אלירז, קותי וטהוניה זכו ומיד השתלבו בתוכנית איך שהם יצאו. אלדד לא זכה וגם לא כלכך מוצא את עצמו כבר שלושה וחצי חודשים....עם כל הכבוד מגיע לו הרבה יותר מפינה זוגית בערוץ נידח בשעות הבוקר. הוא כבר היה מפורסם חודש עד ההדחה של קארין, זה מספיק כדי שהקהל יכיר אותך. לאב"ד זה הקפיץ את הקריירה וגם קארין חתמה אצל יריב נתי איך שהיא יצאה והיום מאוד מצליחה בעסק שלה וכותבת בלוג בתפוז. דורון שיצא שבוע אחריה עומד להשתתף בריאליטי "גולסטאר". כך שהפרסום שתקבל אחרי התוכנית לא רלוונטי לכמה זמן היית בתוך הבית אלא אם כן זכית.

זה פשוט מרגיז

נכון שעבר זמן, ולדעתי אלדד מאושר ולא כל כך רוצה לחשוב על מה שהתרחש בבית. גם רוב האוהדים התעצבנו שהוא לא זכה, אותי עצבנה כל הדרך עד הגמר, כל הזמן ההפקה ״ דפקה״ אותו, מהתחלה עד הסוף, כאילו הכניסו אותו לשמש שעיר לעזאזל, לא רק שבתקופה שקארין הייתה לא הראו פעם אחת את הצד הרגיש הזה שלו, את ההתנהלות המקסימה שלו כלפי קארין, גם אחרי שקארין הודחה, הם המשיכו להראות רק צדדים שלילים בו... אפילו על הסיפור שלו ושל דנית, איך הוא דאג לה, הם העדיפו להראות איך טל הרימה אותה... אני זוכרת שהיה קטע בלייב כל כך מרגש שהוא שכב במיטה והיה שיר מרגש והוא בכה, הוא נראה כל כך יפה , חשבתי לעצמי בטוח לא ישדרו את זה הוא יותר מידי מקסים ומרגש, ונכון גם המשדר הזה כולו התמקד בפעם המאה בדנית נופר ואליאב...

lol171

New member
גם הציגו את העזרה של אלדד לדנית כאסטרטגיה

או כרצון לפגוע באלדד.
היה קטע ממש חמוד שאלדד במסיבת האקווריום שכולם צעקו על דנית שבגללה הורידו את התריס
והיא בכתה ואלדד חיבק אותה כמו אח גדול כזה למרות שלא היה בינהם קשר כזה טוב באותו זמן זה היה מקסים וכמובן שלא שודר וזה היה לפני כל הקטע אם אליאב ודנית שכביכול דנית נחשבה למסכנה ואז אפשר לחשוב שזו אסטרטגיה לנחם טותה. אלדד תמך בה מכל הלב כי הוא פשוט בן אדם טוב שלא יכול לראות משהו אחר סובל.

ההפקה לא רצתה את סיפור האהבה הזה

בגלל זה הם משכו אותה לכיוון אליאב, הוא היה מקושר להפקה והאח הגדול 6 היה אמור להיות סביבו, הם עשו הכל להבליט את אליאב, כולל הכוונה של קארין לכיוונו ( לא עזר להם) אחר כך הכנסת נופר בשבילו. רק עיוורים לא רואים שהשנה האח היה מכור לאליאב ואחר כך לטל. הם בשום אופן לא רצו שאלדד ינצח! הוא הוכנס כקונטרה לאורטל בן דיין, הם חשבו שיהיו ריבים בינהם במשך חודש בערך והם יודחו אחד אחרי השנייה. ופתאום הכל התהפך עליהם אלדד וקארין התאהבו ויצא ממנו צד אחר הרבה יותר רך ורגיש, לזה הם לא ציפו וזה הפחיד אותם, חס וחלילה הקהל יקשר אליו. לכן הם העלימו את הקשר בינהם והתפטרו מקארין בהדחה מכוונת מראש, ביום האחרון היא יכלה לצבור המון קולות אם היו מראים במשדר במקום את חבורת הזבל את אלדד רוקם את השמיכות שלהם, ואת העליהום הדוחה של כל הבית עליה שבראש עומד דורון . נכון חפרתי :) אבל זאת האמת

למעלה