קארינוששש!!! את פה? יש פה מישהו?
K KaRiNoooSH New member 30/5/04 #2 ליטלושששש ברור שאני פה../images/Emo29.gif../images/Emo123.gif מממצב בובה?!??!?? קיבלתם תמגנים???
N NO NAME 4 New member 30/5/04 #3 אמממ.. כן... לצערי גם באזרחות וגם במתמטיקה.. קיבלתם? כמה קיבלת? ואצלי הכל טוב.. מה איתך?
K KaRiNoooSH New member 30/5/04 #4 כןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif האמת שלא בא לי לדבר על זה חחח.. במתמטיקה 100..חיחי גאון..יא רייט מה עושה היום??אני חייייבת לישוווווווווןןןן...
כןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif האמת שלא בא לי לדבר על זה חחח.. במתמטיקה 100..חיחי גאון..יא רייט מה עושה היום??אני חייייבת לישוווווווווןןןן...
N NO NAME 4 New member 30/5/04 #5 עשיתי את החידון הארוך והמייגע הזה.. חחח.. חחח.. 100?? יפההה.. אני גם מתה לישון.. אתמול שלי העירה אותי בבוקר!! אחרי שחזרנו ביום שישי ב- 5 בבוקר!! לא נורמלית! איך היא קמה כל כך מוקדם?
עשיתי את החידון הארוך והמייגע הזה.. חחח.. חחח.. 100?? יפההה.. אני גם מתה לישון.. אתמול שלי העירה אותי בבוקר!! אחרי שחזרנו ביום שישי ב- 5 בבוקר!! לא נורמלית! איך היא קמה כל כך מוקדם?
K KaRiNoooSH New member 30/5/04 #6 אין לי כח לענות חחח../images/Emo11.gif מרוב שאני עייפה!! היא לא נורמלית השלי הזו... חזרתי גם מאוחר אחרי שראינו אותכם בקופי.. אני אחזור יותר מאוחר אנסה לישון... והילה ומזי איפה אתן אני מתגעגעת...1!! ליטלוש נדבר לייטררר...צ'אוווו...
אין לי כח לענות חחח../images/Emo11.gif מרוב שאני עייפה!! היא לא נורמלית השלי הזו... חזרתי גם מאוחר אחרי שראינו אותכם בקופי.. אני אחזור יותר מאוחר אנסה לישון... והילה ומזי איפה אתן אני מתגעגעת...1!! ליטלוש נדבר לייטררר...צ'אוווו...