קארי אדום- תאילנדי- מה מתאים?

קארי אדום- תאילנדי- מה מתאים?

בוקר טוב לכולם,
קניתי משחת קארי אדום, אכלתי במסעדה השבוע ומאוד אהבתי ואני מנסה לשחזר בבית.
כמה שאלות מנסיונכם:
- מה יותר עדיף, לשלב עם עוף (פרגיות ) או בשר (בשר לצלי/סינטה)
-האם לדעתכם השילוב עם הירקות הבאים יכול להיות מוצלח: אפונת שלג, בצל ירוק, פלפל אדום וצהוב ?

חשבתי להכין את המנה עם עוף/בשר והירקות שרשמתי, עם תוספת של חלב קוקוס לרוטב עשיר. חשוב לציין שאין לי רוטב דגים, או רטבים תאילנדים אחרים, המקסימום שיש לי זה רוטב סויה ורוטב צילי מתוק...

אשמח לעצתכם, אני מארחת ולכן חשוב לי שזה יצליח, זה אומנם לא המנה היחידה אבל חשוב לי שיהיה טוב...

תודה !
 

yair_bar

New member
מנהל
יילך טוב עם פרגיות

אפשר עם חלב קוקוס (למרות שבאופן אישי אני פחות אוהב).
&nbsp
הממרח מלא בטעמים ותבלינים - לא צריך להוסיף רטבים/ממרחים נוספים בעיניי.
&nbsp
הירקות שציינת בהחלט מתאימים למנה
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובה עקרונית שמתייחסת רק לסיפא של הודעתך.

כשאני מארח אני לא עושה נסיונות על האורחים שלי אלא מגיש להם דברים שהכנתי מספר פעמים בהצלחה ועברו את המבחן שלי ושל בני ביתי.
&nbsp
מציע לך לנהוג כמוני.
&nbsp
&nbsp
 
זאת דעתך ואני מכבדת אותה, אבל

לא כולם חייבים לנהוג כמוה
אני שמה לב שבאירוח אני נוטה יותר לגוון ולחדש, וככה מוסיפה מנות חדשות לשימוש שלי, בעוד שאני מבשלת "רק למשפחה" זה דברים מוכרים שהכנתם מהירה עבורי.
מה גם שזאת לא תהיה המנה היחידה, אם לא תצא מוצלחת- יש עוד נוספות במקומה
וועוד דבר- אין סיבה שמנה לא תצליח אם יש לך הבנה מסוימת בבישול, אתה מכיר את המנה (אפילו אם רק ממסעדות) ועוד אתה מתייעץ לגבי דברים שהתלבטת לגביהם עם אנשים מביני עניין- כמו שעשיתי אני
 
למעלה