קארי...

liavsayegh

New member
קארי...

אמ.. שמתי לב, שלא ממש מדברים פה על הסרט קארי.. אז מה אתם חושבים עליו? אני מאוד מאוד אהבתי, סרט פסיכופתי לגמריי, אהבתי את הסוף..חחח סרט ענק!!! מומלץ ביותר. מה דעתכם?

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifהיום אני רואה אותו../images/Emo70.gif

אתמול רציתי לראות אותו ב-vod ולא יצא לא..נראה היום

על איזו גירסא? הישנה או החדשה?

הישנה פשוט מדהימה... סיסי עושה תפקיד מצויין והסבל של קארי ממש מורגש שאת יכולה להזדהות איתה ולהצדיק את מעשיה. אהבתי נורא... במיוחד בסוף
כשאימא שלה רוצחת אותה זו סצינה בלתי נשכחת... צמרמורות...

רק דודי

New member
לא אהבתי כלכך...

כאילו, הוא לא הפחיד אותי ולא ממש צימרר.. חוץ מהקטע הראשון החזק לחלוטין שממש ריחמתי עליה.. האמת כל הסרט חיכיתי לדברים קופצים או משהו מרושע, ומאוד התאכזבתי לגלות שה"וואו" היה ל3 דקות וחצי בלבד... למרות שבשביל סתם סרט, הוא סבבה... אבל לא הכי סרט אימה שבעולם... ומה זה הגרסא החדשה..??

הגירסא החדשה זה פשוט סרט אימה

מרוב שהוא מטומטם. בשנות ה2000 לקחו שחקנית שאפילו לא דומה לסיסי, לקחו קאסט דומה, לקחו תסריט אותו דבר מילה במילה וצילמו את כל הסרט מחדש רק בשנות ה2000 כביכול מחווה לקארי. יצא חרא...

אוי סרט ענק

הסוף היה מעולה (כשאימא שלה רוצחת אותה) אבל בגרסה החדשה זה היה די דפוק ונמרח...

liavsayegh

New member
דווקא זה?! אני חושבת ש...../images/Emo58.gif

אני הזהרתי.. על אחריותכם.. הסוף, אבל ממש ממש הסוף, שהילדה באה לשים פרחים על ההריסות ואז קארי מוציאה את היד החוצה, זה הקטע הכי מבהיל... ראיתי את הסרט לבד, בחדר קולנוע חשוך במרתף (סיפור ארוך) ובדיוק בקטע הזה מישהו בא ושם עליי יד... יואו איך נבהלתי..חחחח ואמא שלה לא רוצחת אותה.. היא רצחה את אמא שלה..חחח דרך אגב.

דם דם

New member
במרתף?

ליאב רוצה לספר לנו משהו...חח..מה פתאום את רואה סרטים במרתף שחוך, מאובק ומעופש, באמצע הלילה...חחח..טוב נסחפתי קצת...טוב מודה, אז הרבה נסחפתי מה תעשי תהרגי אותי(זה היה בצחוק כן-אההההה) וואלה אבל פטנט טוב לקבל אפקט מסרט אימה לראות אותו ככה

liavsayegh

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חכה חכה, עכשיו אני ירצח אותך....חחחחחח סתם! חחחח ולא ניסיתי לעשות שום אפקט, למרות שזה דווקא היה מגניב, אבל ראיתי את זה עם עוד מלא אנשים אבל לאט לאט כולם הלכו הביתה ונשארתי לבד... ואל תדאג, אני לא ירצח אותך.. שותפים או לא?

sapirush1

New member
אוו נשמע מעניין

משום מה זאת פעם ראשונה שאני שומעת עליו אבל אני רוצה לראותו אותו.. זה עולה כסף בהוט VOD או שהוא מעלה בחינם?

sapirush1

New member
אתם מדברים על הסרט הזה

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=5669&ttitle=<b>קארי</b>_-_על_פי_ספרו_של_סטיפן_קינג__*לינק_מתוקן*_/_St אם כן אז סטיבן קינג אני חייבת לראות את זה

kfir number 1

New member
אני דווקא

די התאכזבתי מסיסי ספייסק. נכון דה פאלמה הוא במאי מוכשר ששאב את הבסיס מהיצקוק (אביו המייסד) אבל זה היה החמצה. ציפיתי ליותר.ל למרות שהקטע שנשפך לספייסק החומר האדום הפך מזמן לקלאסיקה (במיוחד ההבעה שלה בעיניים)

odysee

New member
לא משהו..

שיעמם אותי אפילו, במיוחד שכל הסרט מחכים לקטע מפחיד והוא לא מגיע..

למעלה