קבאב או קציצות על האש

  • פותח הנושא DBZ6
  • פורסם בתאריך

DBZ6

New member
קבאב או קציצות על האש

שלום רב מעולם לא הצלחתי לעשות קבאבים או קציצות על האש שלא התפוררו על הגריל. למה????????? עם מרגרינה ,בלי מרגרינה,עם ביצים,בלי ביצים,כלום לא הצליח אני רואה בכל מיני מקומות קציצות עסיסיות מושחמות על הגריל ואני-------לא יוצלח שכמוני......... אודה לכם על העצות תודה דני
 
היי דני, ברוך הבא אלינו!

תראה, אני לא קונה בחיים קבב מוכן. אין צורך, יוצא הרבה יותר טעים כשאתה מכין בבית. אני חושבת שהסוד תלוי במידת העיבוד {לישה} של הבשר, אבל אני מצרפת לך כאן לינק לכתבה ב-YNET תקרא, ואני מקווה שזה יעזור לך. שולחת איחולי הצלחה, ושתף אותנו בתוצאות. כנס כאן
 
למעלה