Master Stav
New member
קבאב פרסי ( התקבל במיל ואהבתי )
החמרים: - ק"ג בשר טחון (רצוי חצי ק"ג בקר וחצי ק"ג כבש או הודו - לא דיאטטי אבל טעים, רצוי בשר שמן יחסית) - 1 בצל קצוץ דק - ירק קצוץ - הסוד הוא בנענע שמוסיפה לקציצות את הטעם המיוחד, פטרוזיליה, ואם אוהבים גם שמיר וכוסברה - ביצה - תפו"א מבושל - 5 שיני שום קצוצות תבלינים לפי הטעם: - מלח - פלפל - פפריקה ההכנה: 1. מבשלים את תפוח האדמה עד שמתרכך 2. מערבבים את הבשר עם הירק והבצל 3. מוסיפים את תפוח האדמה והתבלינים 4. מוסיפים את הביצה, אם התערובת נוזלית מדי - אפשר להוסיף חצי כף קמח 5. מכינים קציצות קבב שטוחות ועגולות 6. שמים על האש עד שמוכן
החמרים: - ק"ג בשר טחון (רצוי חצי ק"ג בקר וחצי ק"ג כבש או הודו - לא דיאטטי אבל טעים, רצוי בשר שמן יחסית) - 1 בצל קצוץ דק - ירק קצוץ - הסוד הוא בנענע שמוסיפה לקציצות את הטעם המיוחד, פטרוזיליה, ואם אוהבים גם שמיר וכוסברה - ביצה - תפו"א מבושל - 5 שיני שום קצוצות תבלינים לפי הטעם: - מלח - פלפל - פפריקה ההכנה: 1. מבשלים את תפוח האדמה עד שמתרכך 2. מערבבים את הבשר עם הירק והבצל 3. מוסיפים את תפוח האדמה והתבלינים 4. מוסיפים את הביצה, אם התערובת נוזלית מדי - אפשר להוסיף חצי כף קמח 5. מכינים קציצות קבב שטוחות ועגולות 6. שמים על האש עד שמוכן