טיבול פרגיות וכנפיים
על הכנפיים \פרגיות שמים: קצת טומריק (קורקום), קצת מלח , בצל בינוני מרוסק על פומפיה, קצת צ'ילי גרוס או פפריקה חריפה או שניהם, פלפל שחור, כפית מיץ לימון, שמן זית, ולערבב. (מי שאוהב כמון, אפשר להוסיף גם קצת כמון אני לא שם כמון בגלל שאישתי לא אוהבת...) לתת לגחלים להדלק טוב שהחום יהיה מפוזר ונמוך , בלי אש גלויה, להפוך הרבה פעמים שלא ישרף בצד אחד,,, בהתחלה כל פעם שהופכים מורחים את הצד העליון בתבלינים. טחינה עושים בנפרד : מוסיפים מלח, 2 שיניים של שום כתושות, סוחטים מיץ מלימון, ומערבבים ותוך כדי ערבובו מוסיפים מים עד לקבלת הסמיכות הרצוייה. (1 לימון שלם על 500 גרם טחינה) טחינה אדומה לא מכיר.