קבב ממולא אורז וצנוברים
קבב ממולא אורז ,פטרוזיליה וצנוברים. לא יודע אם קבב הוא השם הנכון או כיכר בשר בכל אופן מדובר בבשר בקר טחון במילוי אורז לבן שתובל בתבלינים ,פטרוזיליה וצנוברים . הקבב נצלה בתנור בחום גבוה ומילוי האורז ספג את מיצי הבשר וקיבל טעם מדהים חומרים לבשר 600 גר' בשר בקר עם שומן מלח , פלפל שחור וכמון לערבב את הבשר והתבלינים ולהניח במקרר לשעה למלית 1/2 כוס אורז 3/4 מים רתוחים שמן צנוברים קלויים פטרוזיליה קצוצה דק מלח ,פלפל שחור ,כמון , בהרת ,קינמון הכנת המילוי להכין אורז לבן , ולתבל בתבלינים והפטרוזיליה הכנת הקבב עם המילוי לשטח את תערובת הבשר על ניר אפיה אשר משחנו אותו בשמן זית בעזרת מברשת . ניר האפייה יסיע לנו לגלגל את הבשר על המילוי והרמת הקבב אל תבנית האפייה. את הבשר יש לשטח בעזרת גב כף ניד וליצור מלבן שעובי הבשר כ ס"מ . את המילוי יש להדק היטב בתוך כף היד כדי שידבק מעט ולהניח במרכז משטח הבשר. בעזרת ניר האפייה יש לגלגל את הבשר כלפי מרכז המלית גם מהחלק הקדמי וגם מהחלק האחורי עד ששני חלקי הבשר נצמדים כתפר בחלק העליון של הגלילה. להדק בזהירות את התפר עם קצות האצבעות ,לעטוף את גלילת הבשר עם כל ניר האפייה ולסגור בקצוות כמו עטיפת סוכרייה לעצב בזהירות את צורת הכיכר העטופה ולהניח במקרר לחצי שעה . לאפות בתנור על תבנית עם ניר האפייה כשהוא פתוח כ 30 דקות או עד השחמה ב 200 מעלות . במהלך האפייה יש לנקז נוזלים שמצטברים בתבנית. בהגשה רצוי לחכות כמה דקות להתקררות לפני החיתוך
קבב ממולא אורז ,פטרוזיליה וצנוברים. לא יודע אם קבב הוא השם הנכון או כיכר בשר בכל אופן מדובר בבשר בקר טחון במילוי אורז לבן שתובל בתבלינים ,פטרוזיליה וצנוברים . הקבב נצלה בתנור בחום גבוה ומילוי האורז ספג את מיצי הבשר וקיבל טעם מדהים חומרים לבשר 600 גר' בשר בקר עם שומן מלח , פלפל שחור וכמון לערבב את הבשר והתבלינים ולהניח במקרר לשעה למלית 1/2 כוס אורז 3/4 מים רתוחים שמן צנוברים קלויים פטרוזיליה קצוצה דק מלח ,פלפל שחור ,כמון , בהרת ,קינמון הכנת המילוי להכין אורז לבן , ולתבל בתבלינים והפטרוזיליה הכנת הקבב עם המילוי לשטח את תערובת הבשר על ניר אפיה אשר משחנו אותו בשמן זית בעזרת מברשת . ניר האפייה יסיע לנו לגלגל את הבשר על המילוי והרמת הקבב אל תבנית האפייה. את הבשר יש לשטח בעזרת גב כף ניד וליצור מלבן שעובי הבשר כ ס"מ . את המילוי יש להדק היטב בתוך כף היד כדי שידבק מעט ולהניח במרכז משטח הבשר. בעזרת ניר האפייה יש לגלגל את הבשר כלפי מרכז המלית גם מהחלק הקדמי וגם מהחלק האחורי עד ששני חלקי הבשר נצמדים כתפר בחלק העליון של הגלילה. להדק בזהירות את התפר עם קצות האצבעות ,לעטוף את גלילת הבשר עם כל ניר האפייה ולסגור בקצוות כמו עטיפת סוכרייה לעצב בזהירות את צורת הכיכר העטופה ולהניח במקרר לחצי שעה . לאפות בתנור על תבנית עם ניר האפייה כשהוא פתוח כ 30 דקות או עד השחמה ב 200 מעלות . במהלך האפייה יש לנקז נוזלים שמצטברים בתבנית. בהגשה רצוי לחכות כמה דקות להתקררות לפני החיתוך