קבוצה בפייסבוק

קבוצה בפייסבוק

שלום לכולם!!!
שמי אורטל בת 30 מאשקלון, עשיתי ניתוח טבעת לפני קצת יותר משנה וחצי כאשר באמצע הייתי בהיריון וילדתי לפני 4 חודשים.
עד הלידה ירדתי 30 קילו אך מאז הלידה ופתיחת הטבעת ל4.5 כיוון שהיתה לי דלקת בושט - עליתי קרוב ל10 קילו.
עקב חופשת הלידה אני נמצאת בבית ולא מפסיקה לאכול (בעיקר חטיפים ובפלות) - אני יודעת שאני חייבת להתעשת ולהתחיל לרדת שוב- לא פשוט כלל....
חיפשתי קבוצה בפייסבוק של מטובעים אך לא ממש מצאתי- אני מרגישה שאני צריכה את תמיכתכם באופן שוטף יותר וקצת קשה לי להיכנס לפורום ממחשב רגיל... היום בזכות הסמארטפונים יותר קל להיות נגיש בפייסבוק- האם אתם יודעים על קבוצה שנמצאת בפייסבוק או לחילופין האם ניתן לפתוח קבוצה בה תהיו נוכחים באופן זמין יותר
אשמח להערות/הארות וכמובן המלצות/פתיחת קבוצה בפייסבוק....
תודה מראש לעונים.
נ.ב- אופירה אתמול גיליתי את האתר שלך... אתר מצויין וניתן להיעזר בו לא מעט- תודה רבה לכל העוסקים במלאכה!!!!

קוביd1

New member
למטובעת החדשה

יש פה את הפורום שיש בו הרבה ניסיון של אנשים שעברו את הניתוחים עם ניסיון של שנים רבות
את רוצה קבוצה בפייסבוק אני חבר באחת הקבוצות רק דעי לך שהקבוצה הזאת קבוצה חברתית יותר לפגישות למסיבות תשלחי לי במסר את השם שלך ואני אדאג שמנהלת הפורום תכניס אותך לקבוצה

קובי

שלום קובי

אשמח מאד אם תוכל לעזור גם לי להכנס לקבוצה. אני מטובעת כמעט 5 שנים ומודה לקב"ה וד"ר אבינוח בכל בוקר מחדש. תודה

shir2810

New member
אתר למטובעים

היי
תפני לבתיה וורנר בפייסבוק בעיברית.
תפני אליה בפרטי והיא תרחיב בנושא האתר תמיכה בפייסבוק.
בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
לא יודעת פייסבוק - זו מדיה מוחרמת מבחינתי

אני יודעת שבלי קשר לקבוצות תמיכה נוספות - הפורום הזה הוא המקום הטוב ביותר לשאול בו שאלות בנוגע להתנהלות נכונה עם טבעת / אכילה רגשית וכו', ואין לו תחליף באותה רמה.

באתר המידע עדיין חסר, אך אני שמחה שהוא כבר מועיל לך כמות שהוא.
מה שאני מציעה לך, זה להכניס למאגר הטלפונים שלך את הטלפון שלי, ולעשות בו שימוש - 03-5781855 (לא בשבת, להשאיר הודעה).

לגבי קושי לרדת במשקל לאחר השמנה עקב שהייה בבית - החטיפים והבפלות לא מאפשרים לך לרדת במשקל, וגרוע מכך - גורמים לכך שאחוז גבוה מהתזונה שלך הוא רעל טהור, שומני טראנס וסוכר לבן, במקום חומרי מזון מזינים שייטיבו עם התינוק ועם אמא שלו, ונראה לי שגם עם אבא שלו.

מי שנמצא בבית, החטיפים והבפלות לא יכולים גם להימצא בבית. הם צריכים להימצא בחנות, ובבית צריכים להיות ירקות ולחם מדגנים מלאים עם סיבים תזונתיים, מוצרי חלב בשפע, בשר, ביצים ודגים.
אוכלים כל 2-3 שעות ארוחות קטנות של פחמימה, חלבון וירקות, עם שומן בריא (שמן זית, קנולה, טחינה, אבוקדו), ולא מרגישים צורך בחטיפים - בוודאי שלא כאשר הם לא נמצאים בבית. מי שמרגישה שחייבת חטיף, תרד למכולת ותקנה אחד.

אם תגידי שיש בבית אנשים שחייבים שיהיו חטיפים ובפלות, אז שישימו את כל החטיפים והבפלות הללו בארון מיוחד או קופסה מיוחדת, שיש להם מנעול, וישמרו את המפתח אצלם, מחוץ להישג ידך. בשבילך אין וופלים ואין חטיפים. אם גמרת לאכול אוכל, ואת עדיין רוצה משהו, תרדי למטה ותקני לך אחד. זהו.
עם קצת חשיבה, מגלים שגם האנשים האחרים בבית לא חייבים את החטיפים והבפלות הללו יום יום. אופים עוגה מקמח מלא ללא סוכר ודבש, או עוגת גבינה דיאט, ומתרגלים לקחת חתיכה ממנה בשביל מתוק (לילדים צעירים לא לתת מאכל או משקה עם ממתיק מלאכותי).

צריכה מרשמים לעוגות דיאט?

אחוות אשקלונים..

הי ..אורטל..
גם אני מאשקלון..
איך את נקראת בפייסבוק?!!?!?
אשמח אם נדבר שם בפרטי..
בהצלחה בהמשך..

תודה חברים- אין עליכם!!!!

אז ככה... קודם כל המון תודה על התגובות שלכם.
אופירה וקובי- אתם מקסימים ופשוט עושים עבודת קודש.
לגבי הפייסבוק- אני כמעט ולא נמצאת ליד מחשב ועיקר הגלישה שלי היא דרך הסמרטפון, להיכנס לפורום מהסמרטפון זה קצת לא נוח... הקבוצות היום נראות ומתנהלות בדיוק כמו פורום ולכן זו יכולה להיות אחלה אופציה- אפשר לעשות קבוצה סגורה ורק מנהל הקבוצה הוא זה שמאשר את המשתתפים בקבוצה (זה מאוד דומה למה שמתנהל פה בפורום...) ממליצה בחום להכיר את הכלי הזה אלא אם כן את ממש לא מתחברת...
קובי ותותית- שמי בפייסבוק ortal nakash hayat אשמח אם תוכל לצרף אותי לקבוצה ותותית אשמח אם נשתמע ונעזור אחת לשניה (אחוות אשקלוניות!!!)
ושוב תודה על התגובה המאוד מנומקת... אופירה, את כרגיל צודקת... צריך לעשות משהו עם זאת שקונה את הבפלות והממתקים כל הזמן..... (אני!!!!) בעלי כל כך אוהב אוכל בריא ואני סתם נופלת לשגרות ודפוס אכילה דפוק שפיתחתי.... תודה

למעלה