קבוצה חברתית לילדים בעלי פיגור קל

קבוצה חברתית לילדים בעלי פיגור קל

שלום, שמי אורלי ואני מורה לחינוך מיוחד. אני פותחת קבוצה שתעבוד על מיומנויות תקשורתיות וחברתיות לילדים בעלי פיגור קל, תסמונת דאון. מכיוון ששמעתי מהורים רבים שלילדיהם אין אפשרות להפגש עם חברים אחרי שעות בית הספר אני פותחת קבוצה זו גם לשם יצירת קשרים חברתיים. הקבוצה תתקיים בקרית אונו ומוזמנים אליה ילדים מכל האזור לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עימי בטלפון - 348200 - 0545 אורלי עמית

אורלי שלום

מכיוון שיש רבים שלא ייזמו שיחה אליך אודה לך על תשובתך לכמה שאלות ואנסה לעניין את המשפחות בדבר הקבוצה 1. באילו גילאים מדובר ובכמה ילדים? 2. מהי תדירות המפגשים? 3. היכן בקריית אונו יתקיימו המפגשים, האם בביתך? לגבי עלויות ופרטים נוספים אצור איתך קשר טלפוני כמו כן את יכולה ליצור קשר עם סוניה יו"ר אקים בקרית אונו לטל' 6351952 אני בטוחה שהיא תשמח לעזור אז תבורכי על היוזמה ובהצלחה אורית

גילאים..תדירות מפגשים ...

אורית שלום, אז הנה כמה תשובות. לגבי הגילאים - 6 - 10 אשר יחולקו לשתי קבוצות6-8 , ו8- 10. המפגש יהיה פעם בשבוע למשך שעה. כמו כן המפגשים יערכו בביתי. תודה על ההצעה להתקשר לאקים. אודה לך אם תתקשרי אלי ואוכל למסור פרטים מדויקיים יותר הטלפון 0545 - 348200 אורלי

למעלה