קבוצה לנשים עם אנדומטריוזיס

vanilachip

New member
קבוצה לנשים עם אנדומטריוזיס

שלום בנות,
שמי ליאת ואני סטודנטית לתואר שני בעבודה סוציאלית. במסגרת לימודי אני עושה פרקטיקה באחד מבתי החולים במרכז הארץ (לא אפרט כאן על מנת שלא לפרסם). בעוד כחודש תפתח במרכז לאנדומטריוזיס של בית החולים קבוצת נשים אשר תונחה על ידי פסיכולוגית ועל ידי. הקבוצה תהיה בת שמונה מפגשים, בשעות הבוקר, החל מתאריך 26.10.14.
מטרת הקבוצה לסייע בהתמודדות עם האנדומטריוזיס ועם הקשיים הנלווים, לזהות מחדש את הכוחות הקיימים בכל אחת ולסייע זו לזו לאתר מקומות של חוזק והצלחה. הקבוצה תונחה ברוח הגישה הנראטיבית.
מי שמעוניינת בפרטים נוספים מוזמנת ליצור איתי קשר דרך המסרים או באימייל [email protected]
תודה

זואילי

New member
יוזמה ברוכה רק ש...

לדעתי האישית, להקים קבוצה כזאת בבוקר... בשעות עבודה, זה לא מתחשב במשתתפות.
יכול מאוד להיות שיש מי שלא עובדות ואז אין להן בעייה להשתתף.
אבל לאנדואית שעובדת, שגם ככה יש לה שלל ימי מחלה ובדיקות וביקורות, אז שמונה פעמים של איחורים לעבודה זה בעייתי לטעמי.
מבינה שזה בגלל מיני אילוצים של מקום וכו', אבל אם כבר מדברים על התמודדות וקשיים נלווים, אז גם קבוצת תמיכה בזמן יום עבודה זה קושי.

בהצלחה

vanilachip

New member
את צודקת

אנחנו מודעות לקושי, אך לצערי אנחנו כמנחות לא יכולות להנחות בשעות אחר הצהריים (אני מבצעת פרקטיקה במקום ועובדת בנוסף במקום אחר והמנחה הנוספת עובדת בחלקיות משרה)
בתקווה שנשים תוכלנה בכל זאת להגיע ולהיעזר ,מדובר כרגע בפיילוט ואם יהיה מוצלח יתכן שבעתיד ניתן יהיה להציע קבוצות נוספות, אולי גם בשעות אחר הצהריים

ARE5

New member
קבוצת תמיכה

ליאת שלום,
בהחלט יוזמה מבורכת. כמי שסובלת מהמחלה הארורה הזו כבר 20 שנים (מגיל 20 וכיום בת 40) אני זוכרת כה בעבר חיפשתי עם מי לדבר ועם מי להתייעץ...
רציתי להציע את עזרתי . אם את מעוניינת צרי איתי קשר [email protected]

אני חושבת שצורך אמיתי הוא לפרסם את סדרת המפגשים בקופות החולים, בין אם זה דרך רופאות משפחה, דיאטניות, אחיות ולאו דווקא אצל רופאי נשים וגם במוסדות כמו בתי ספר תיכוניים.
אני יכולה להעיד מנסיוני שמספר אחיות במכבי שמלוות אותי שנים בייסורים, הפכו מאוד מקצועיות ובעיקר מנסות להביא לתשומת ליבן של נשים שקיימת מחלה כזו שכן הרבה כלל לא יודעות שהן כנראה סובלות מאנדו.

למעלה