קבוצה לעזרה עצמית בירושלים

צלף

New member
קבוצה לעזרה עצמית בירושלים ../images/Emo53.gif

קבוצה לעזרה עצמית פועלת בבית זוסמן בירושלים אחת לשבועיים, משתתפי הקבוצה הקבועים - רובם כבדי שמיעה מלידה מכל הגילאים משתתפים אחד את השני בלבטים הרגשיים סביב ההתמודדות היום יומית עם עולם השומעים, ישנה תמלול ו- FM, מי שמעוניין לנסות שישלח מייל לאדוה מנחת הקבוצה: [email protected]

deathcaster

New member
מעניין

4 ימים לקח לך לחפש את ההודעה ולהגיב עליה... מעניין כמה זמן בזבזת לנבור בפורומים של תפוז במטרה למצוא תגובות כדי להגיב עליהן.... ואת עוד באה אל אחרים בטענות ? ממש עצוב.......... אגב, אני רק מקבל הזנה רציפה של המעקב אחרייך.... יש לי בניגוד אלייך מה לעשות עם זמני... אבל אני נהנה באותה מידה כמו העוקב עצמו להגיב לך....

ליהיא2007

New member
מקריאה מהצד..

לא הוגן מה שאת כותבת.. היות ולא ברור מי זה deathcaster .. נשמע שהוא מתסיס פה משהו.. מזכיר את ו"אין נביא בעירו"..

ליהיא2007

New member
התכוונתי ל"אין נביאה בעירה"

סה"כ זה רק פורום.. לעיתים התבטאות בכתיבה שונה מהתבטאות בעל פה.. כדאי לקחת בפרופורציות את הדברים הנכתבים מעל גבי הפורומים.

deathcaster

New member
תגובה

מעניין כמה אנשים כאן בפורום מכירים אותך שאת כותבת " היות ולא ברור מי זה deathcaster " אינני מתסיס כאן שום דבר, הגב' מורן מנהלת פורום מסוים ודורשת שם ממשתמשי הפורום דרישות שהיא בעצמה לא יכולה ליישם על עצמה כאשר היא מגיבה בפורומים אחרים, מעניין עד כמה את מכירה אותה שאת נחלצת לעזרתה. בהחלט לא הוגן. אין נביא בעירו ? במקרה דנן, הפרפראזה " לא ינום ולא ישן שומר ישראל" יותר מתאימה.

אמיר335

New member
מה היא כבר עושה לכם שם?

מעמידה אתכם בשלשות? בודקת גילוח מסדרי ניקיון ?

נשמע שגם

מורן מתסיסה כאן משהו. נו בכול פורום חייב להיות את האחד שאוהב לשמור על החוקים כולה פורום כולה דפים שאנשים משאירים בהם הודעות אחד לשני ריבונו של עולם, מה זה פה? "חוק וסדר"?

למעלה