קבוצה לשמירה על משקפיים ושמירה על שיניים

3יואלה

New member
קבוצה לשמירה על משקפיים ושמירה על שיניים

אני עובדת עם אוכלוסיית פיגור מבוגרים ובשיתוף עם עו"ס המעון מקיימות קבוצה בנושאים הנ"ל נערכו כבר מספר מפגשים בנושא בשנתיים האחרונות והשנה אנו עורכות מפגש ריענון. במפגש הרענון חשבנו לבצע פעילות נחמדה כדי לעורר אותם. רק מה? אין לנו רעיון לפעילות. בטוחה שמכאן תבוא הישועה! אשמח על כל רעיון שיעלה, תודה מראש. אגב הפעילות עד היום כללה צילום וידאו + ניתוח, שימוש בתמונות והכנת דף הוראות לדירות. הפעם אנחנו מחפשות הפעלה חוויתית ונחמדה.

../images/Emo6.gif בהתחלה

כשקראתי את הכותרת חשבתי "בית אבות" - כלומר חשבתי שמדובר על כאלה שכל הזמן מאבדים את שיניים והמשקפיים שלהם. האסוציאציה הראשונה שעלתה לי: 'קבוצת סמים!' נו - את יודעת, קבוצה לאנשים שלא זוכרים איפה הם שמים את המשקפיים, איפה אם שמים את השיניים, ואיפה הם שמים עוד הרבה דברים. אחר כך כשהבנתי שמדובר באוכלוסייה של פיגור - די התבאסתי. אין לי מושג מה להגיד לך. גם לא כל כך ברור לי למה דווקא משקפיים ושיניים - כאילו אין עוד דברים של טיפוח אישי שהולכים ביחד עם העניינים הללו?

3יואלה

New member
קבוצת סמים? בפורום הזה? מיי גוד

יש בוודאי ובוודאי המון נושאים לעבוד עליהם בנושא טיפוח אישי. את צודקת. הצורך עלה לפני כשנתיים כששמנו לב שמספר המשקפיים השבורים הולך ועולה מסיבות כאלה ואחרות: דיירים שניסו לתקן לעצמם את המשקפיים, או ששמו אותם לא במקומם ומישהו התיישב עליהם. לגבי שיניים- הזנחה בציחצוח, אי טיפול בשיניים תותבות ועוד. כך שלא מדובר רק באיפה שמים, אלא בפרוייקט רחב יותר. אולי אני מגדילה את עכשיו את טווח הרעיונות האפשרי? אולי....

אפשר ליצור פינת טיפוח

מעיין פינת יופי עם מראה, איפור לבנות, אפטר שייב לבנים. להביא בפעם הראשונה אולי ספרית, קומטיקאית מקצועית וללמד אותם לסרק אחד את השני . יש להפנים את עניין הפינוק והכייף שבדבר, ניתן לשלב מוסיקה נעימה.. אותו דבר לגבי בנים וגילוח. לגבי שיניים הייתי מדבר איתם על תוצאות לא נעימות של חוסר צחצוח בהנחה שהם חוו כאב שיניים. עדיף להשתמש באוכלוסיה כזו במברשת שיניים חשמלית.

למעלה