קבוצות או פרטי?

קבוצות או פרטי?../images/Emo75.gif

האם רכבתם פעם בפרטי? רכבתם כל הזמן בפרטי? איך זה לרכב בפרטי? זה יותר טוב מאשר בקבוצה? הסבירו למה... אתם רוכבים בקבוצות? רכבתם כל הזמן בקבוצה? זה יורת טוב מאשר בפרטי? הסבירו ונמקו... כמה זמן אתם רוכבים? כמה זמן הייתם בפרטי? כמה זמן היייתם בקבוצה?

מממממממ.....

רכבתי בפרטי, לא כל הזמן בפרטי, זה פסדר כי את לומדת ככה יותר דברים בגלל שלמדריך יש יותר זמן בשבילך וכשיש קבוצה אז הוא מתקן ומסביר לכולם.. אני מעדיפה קבוצה, בגלל שככה לומדים מטעויות של אחרים, אני רוכבת בקבוצה, אני רוכבת שנתיים התחלתי מקייטנה בחופש ובגלל זה הייתי רק 3 שיעורים בפרטי, מאז אני בקבוצה... מקווה שעזרתי..
ביי ביי

Sweet SuGaR

New member
פפפ שיהיה

רכבתי פעם.. ואני עדיין רוכבת ולדעתי לרכב בפרטי זה הכי טוב שיש. תשומת הלב מופנת אליך ואתה מרוכז יותר בשיעור. אני רוכבת כבר 7 שנים התחלתי בפרטי כמובן, אח"כ עברתי לקבוצה... רק לפני שנה בערך התחלתי לקחת שיעורים פרטיים. בפארק זה בכלל סיוט יכולים להיות 7 אנשים בקבוצה ואתה רוכב נורמלי אולי רבע שעה.....

טוי בוי

New member
....../images/Emo60.gif....

אני רוכבת עכשיו בפרטי. לא כל הזמן איזו חצי שנה בהתחלה וחצי שנה עכשיו.... לרכב בפרטי זה מצוין, זה מקדם יותר, מספיקים יותר, נהנים יותר, הסוס לא מותרד מסוסים אחרים, אתם לא מותרדים מרוכבים אחרים וזו רק הרמה שלך... רכבתי בקבוצה 5 שנים... זה היה ממש מעצבן, כל הזמן הקבוצה והמדריכים התחלפו ולא עשינו כלום...הקבוצה הכי עמידה שלי היא: עינבל וליטל שהיו איתי בערך 3-2 שנים...זו היתה גם הקבוצה הכי מקדמת שלי... למרות שבשלב מסוים הרגשתי שלא זזים... אני רוכבת 6 שנים. בפרטי אני בערך חצי שנה עכשיו וחצי שנה בהתחלה כך שזה שנה בערך... בקבוצה 5 שנים...

../images/Emo55.gif

רכבתי בפרטי כמה שיעורים, זה דיי כיף ומתקדמים הרבה יותר. זה לא יותר טוב מפרטי בגלל שבפרטי אפשר ללמוד מאחרים. אני רוכבת בקבוצה, לפעמים פרטי...

עונה..

האם רכבתם פעם בפרטי? אני רוכבת עכשיו בפרטי רכבתם כל הזמן בפרטי? לא יותר בקבוצות.. איך זה לרכב בפרטי? כיף! זה יותר טוב מאשר בקבוצה? כן! בגלל שהמדריך מתמקד רק בך! הסבירו למה... אתם רוכבים בקבוצות? כן רכבתם כל הזמן בקבוצה? לא! זה יורת טוב מאשר בפרטי? לא אבל זה יותר כיף בגלל שיש עוד אנשים.. הסבירו ונמקו... כמה זמן אתם רוכבים? 7 שנים כמה זמן הייתם בפרטי? 3 חודים משהו כזה כמה זמן היייתם בקבוצה? שאר הזמן בקבוצה

Shai Felton

New member
../images/Emo74.gif

האם רכבתם פעם בפרטי? כן
רכבתם כל הזמן בפרטי? לא, לרוב בקבוצה, תלוי מי בא
איך זה לרכב בפרטי? בסדר
זה יותר טוב מאשר בקבוצה? זה לא עקרוני בשבילי, אני אוהבת שחברות שלי רוכבות איתי, גם אם אנחנו לא באותה רמה, המדריך מתאים ת'שיעור לכולם.
אתם רוכבים בקבוצות? כן, לרוב
רכבתם כל הזמן בקבוצה? כן, פעם ב... יוצא פרטי...
זה יותר טוב מאשר בפרטי? שוב, זה לא עקרוני בשבילי.
כמה זמן אתם רוכבים? 5 שנים בערך
אני רוב הזמן בקבוצה, כשיוצא בפרטי.

ווינגז

New member
עונה

האם רכבתם פעם בפרטי? כן... רכבתם כל הזמן בפרטי? לא! איך זה לרכב בפרטי? מצד אחד זה כיף אבל זה לא מאתגר במיוחד כי אתה לא צריך להתמודד עם כל הסוסים האחרים גם ולעשות כל מיני תרגילים גם עם סוסים אחרים זה יותר טוב מאשר בקבוצה? אי אפשר להגיד שזה אותו דבר ובגלל זה אי אפשר להגיד גם שזה יותר טוב אתם רוכבים בקבוצות? כן רכבתם כל הזמן בקבוצה? לא זה יותר טוב מאשר בפרטי? זה בכלל לא אותו הדבר... בפרטי נותנים לך את כל הצומי אבל בקבוצה אתה לומד להתמודד עם כל מיני דברים שאתה לא יכול לעבוד עליהם לבד... פתאום הסוס רוצה לעצור כי הוא רואה את הסוסים האחרים שלא עובדים על בדיוק אותו תרגיל, הוא רוצה לעלות לקאנטר... כמה זמן אתם רוכבים? 4 וחצי שנים כמה זמן הייתם בפרטי? אני שיעור אחד בשבוע בפרטי ושיעור אחד קבוצתי, וכנראה שיהיו לי שני שיעורים קבוצתיים בשבוע בקרוב כמה זמן היייתם בקבוצה? כנ"ל לפרטי

Vintage Queen

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo66.gif

כן, אני רוכבת עכשיו בפרטי.... לא... התחלתי פרטי ואז עברתי לקבוצה להרבה מאוד זמן ורק עכשיו אחרי שקניתי את הסוסה שלי (וונום!) אז חזרתי לפרטי!.... יותר טוב? אני חושבת שעם סוסה כמו שלי אני צריכה את כל צומת הלב של המדריך אבל קבוצה זה הרבה יותר כיף וטוב ואפילו יותר מקדם אתה זוכה לראות טעויות של אחרים,לשמוע תתיקוניחם שלהם זה מאוד עוזר אני רוכבת איזה שנתיים וחצי

אממ..../images/Emo12.gif

-כן...רכבתי פעם בפרטי אחרי טראומה-אחרי שנפלתי
פעם ראשונה. -לא -לי זה שיפר את הביטחון העצמי אחרי שנפלתי-ואני כבר לא בטראומה. -לדעתי זה לא יותר טוב עם קבוצה, כי עם קבוצה איפשר לדבר עם הילדים שלידך,וזה יותר כיף. -כן -לא -לא זה לא יותר טוב-ממש לא.זה משעמם לבד. -אני רוכבת שנה. -הייתי בערך חודש בפרטי...משהו כזה. וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

יש לי היום שיעור

ואני אשתדל להביא תמונות... וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

תפוזטיפש...../images/Emo123.gif (כנסו)

אוף!!! לא הצלחתי לצלם! רק תמונה אחת יצאה והיא לא פה..... וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

אני אישית...../images/Emo39.gif

מעדיפה קבוצתי...אומנם אני רוכבת כמה חודשים וזה כיף פרטי כי המדריך רק איתך אבל קבוצה זה מאתגר אפילו רק אם מישהו מהקבוצה מתקדם ממך בקצת...תמיד יש למה לשאוף...

SHoooKoLaTa

New member
עונה ב-../images/Emo23.gif גדולה!!

כן לא נייס תלוי כן לא תלוי שלוש שנים בערך ב- 10 הראשונים בפרטי באר נראה לי בקבוצה..

השיעור שלי!!!!../images/Emo98.gif

טוב, רכבתי על סוס עצלן, שמו גנדי,הוא יפה-אבל עצלן. היה סבבה, אבל בגלל גנדי לא הצלחתי לעשות קאנטר...
לילדה אחת בשם דנה, היא בת 6, היתה בעיה קטנה...בגלל שהיא נמוכה, הרגליים שלה הגיעו עד לקצה של האוכף...והסוס שהיא רכבה עליו לא הרגיש....חחחחחח. וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי
|

למעלה