הקבוצה החדשה...
לא תהיה מג'קסונויל ולא מאריזונה... באריזונה עומדים לקבל איצטדיון חדש בשנה הבאה (נדמה לי) והם חתומים בעיר למספר שנים אח"כ,כך שגם ה NFL לא יכול לתת להם לעבור כי הוא מוגבל ע"י העיר... ג'קסונויל מוגבלת ע"י חוקי הליגה,שלא מאפשרים לקבוצה חדשה לעבור עיר בתוך מספר שנים מהקמתה (נדמה לי ש 10 שנים זה המינימום). הדיבורים כרגע הם או על מיניסוטה (למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה) שמנהלת קרב עיקש מול העירייה על איצטדיון חדש,או על דיטרויט שנמצאת באותו המצב,למרות שלהם יש בעלים חדשים,שנראה די מויב להשארות הקבוצה בעיר... חוץ מזה...כמעט כל שנה ב 4 שנים האחרונות עולה קבוצה חדשה ש"מועמדת" למיקום מחדש ללוס אנג'לס...בד"כ בגלל נתוני קהל מאכזבים או מאבק על איצטדיון חדש... הקבוצות בד"כ לא זזות,כיוון שהם משתמשות ב LA ככלי מיקוח מול העיר,כדי להכריח את משלמי המיסים להסכים לאיצטדיון חדש,או שיפוצים נרחבים בישן... בנתיים זה הכל דיבורים... המצב ב LA הוא כזה,שיאפשר לקבוצה חדשה (אם תהיה כזאת) להתחיל לשחק בעיר מעונת 2008 ולעבור לאיצטדיון משלה ב 2010 (עד אז היא אמורה לשחק באיצטדיון הקולג'ים המפורסם (THE ROSE BOWL) שמכיל בערך 95,000 מקומות ישיבה אם זכרוני אינו מטעה אותי... מקווה שזה עוזר במשהו להבין את המצב...