קבוצות (2)

סארומן

New member
הצעת עבודה.

נפתחה הצעת עבודה לשחקן בודד. דובר רוסית ובעל יכולת משחק. הוא יהיה בקבוצתי (סארומן). ינוע וינוד בארץ הבניים, נלחם ברוע בדיבור ובשיר. כל מי שמתאים מוזמן לפנות אלי כאן. אם אתם מכירים אדם כזה - הפנו אותו לכאן. העבודה קשה. האויב אכזר. הפיצויים קטנים. המוות קרוב. אבל התמורה היא להביא אור לכל העולם!

Dima orc

New member
הצטרפו ל"מינאס מורגול"! ../images/Emo129.gif

מינאס מורגול זוהי קבוצת אורקים ששומרת על מגדל מינאס מורגול ועל הגבול בין איטיליה למורדור. כל מי שאוהב להילחם ויש לו נשמת אורק אמיתי מוזמן להצטרף לקבוצתנו. כדי להצטרף בדף הרישום למשחק אל תבחרו קבוצה אלא תכתבו בהערה שברצונכם להצטרף למינאס מורגול. מחכים לכם בשדה הקרב
[email protected] תכתבו לי.

באלרוג

New member
מרקווד

העם אני יכול עדיין להירשם לאיזושהי ממלכת אלפים ובעיקר למרקווד?

IC4

New member
היי למי שבא היום למירקווד

יש לי בקשה מוגזמת בבקשה להביא לי את ספר שר הטבעות של העולם (כן FUCK ME אני תמיד שוכח איך קוראים לו) בתודה למרות שאני מצפה שאף אחד לא יביא
פשוט הייתי מוכרח לבקש למקרה שיש צדיק אחד במירקווד ולמעני למענכם ולמען הפורום - אל תרשמו לי פה תגובות שאומרות "לך תקנה"! אני מודע למצבי בעצמי , תודה רבה.

glinn of umbar

New member
דרושים לוחמים

לוחמים אמיצים בני הארץ התיכונה. אם נלחמתם קרבות ארוכים בשביל פרוטות עד היום, אם חרבכם חדה אבל ללא מטרה ראויה, ואם התאמנתם ללא קץ, אולם אין משימות מתאימות באופק יש לנו את התשובה בשבילכם. זירת הגלדיאטורים באסגרות´ מזמינה אותכם להיות הכי טובים שיש, לזכות בתהילת עולם, הערצת האנשים, וכמובן פרסים מרתקים, משתלמים ואולי גם קסומים.... לכל המעוניינים, נא לשרשר את הודעותיכם כאן, או בהודעות פרטיות אלי גלין מאומבר, ראש גילדת העובדים ואחראי זירת הגלדיאטורים של אסגרות´

DORPOR

New member
ריוונדל-גונדאבאנד

אם לא שמעתם או ידעתם ריוונדל הם 52 איש לעומת 30 שהם אמורים להיות(כפי שכתוב באתר). לעומת זאת בגונדאבאנד שהיו אמורים להיות 20 יש 30 ו לאחר שקיבלנו אישור דרך המאסטרים. האם ריוונדל גם קיבלו אישור כזה? פחות או יותר לפי דעתי מס´ האנשים בריוונדל ובגונדאבאנד צריך(הבנתי שזה מה שהיה אמור להיות)- ואז אני שומע מחברים שהם 52-17 יותר מאיתנו, משהו פה טיפה לא בסדר. אם אחד המארגנים יוכל לענות לי זה יעזור!

kra

New member
תתקשר

אני לא יודעת בקשר למירקווד ספציפית אבל באופן כללי כן. רק תמהר מאוד. תתקשר לאחד הקפטנים של הקבוצות.

הספר שאתה מחפש נקרא הסלמריליון.

אם כ"כ קשה לך לקנות - פורסמו בפורום לינקים לאנציקלופדיה של הארץ התיכונה, ולמקורות כתובים על האינטרנט.

האם אתה מתכון...

האם אתה מתכון שהמארגנים לא הוגנים, או שינן עושם את עבודתם כמו שצריך? זה המשחק שלהם, ואתה האורח. זה האינטרס שלהם שתהנה. סמוך על כך!

Kinetic

New member
אני מתאים

054-361379 ואני אנסה גם להתקשר אליך אם זה עדיין אקטואלי.

למעלה