קבוצת הערות (14)

kung fu

New member
קבוצת הערות (14)

כאן עומד להווצר השרשור ה13 של קבוצת הערות, שהוקמה בהתבסס על המאמר הזה. השרשור יהיה בנוי עם "פינות" לפי נושאים, כדי להקל על עצמנו לנווט בו בקלות. בקשה לחברי הקבוצה וגם לאנשים שמתעניינים בה/בהצטרפות אליה: אנא שרשרו את הודעותיכם לפינות המתאימות (סריקה מהירה של השרשור תבהיר לכם בדיוק מה לכתוב איפה), כדי שהשרשור יהיה מסודר וקל לניווט. בבקשה המנעו משרשור הודעות להודעה הזו (שאתם קוראים כרגע). הנה קישור לשרשור הקודם [קבוצת הערות (13)]. בהצלחה לכולנו

kung fu

New member
../images/Emo41.gif מקום חופשי לכולם

בין אם אתם חברי הקבוצה או לא - תוכלו לכתוב בחופשיות, בשרשור להודעה זו.

האם מפחיד אותכם לכתוב בשרשור?

מישהו טילפן אלי ושאל אותי אם הוא יכול לכתוב בשרשור. אז כן. אפשר (במקום המתאים בשרשור)

kung fu

New member
../images/Emo140.gif הכרות והצטרפות

שלום לכל המתעניינים! מה הצעד הראשון? הדבר הראשון לעשות כדי להבין מה זו הקבוצה הזו ובמה מדובר בכלל, הוא לקרוא את המאמר הזה. קראתם את המאמר ואתם חושבים להצטרף לקבוצה? ובכן, כפי שנכתב במאמר, קבוצת הערות הינה מכשיר ספציפי ומדוייק. לא מדובר רק בקבוצת תמיכה; על החברות בקבוצה להעשות בצורה מדוייקת, בדיוק כמו המשימות שנתנו במאמר. עקבו בבקשה אחר ההנחיות שנתנו במאמר בכל הנוגע למעקב אחר הקבוצה ובדיקת התנהלותה (לא זוכרים על מה מדובר?... חזרו לקרוא את המאמר וביתר עיון בבקשה) החלטתם להצטרף לקבוצה? אנא קראו כעת שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף...) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן. כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. המארגנת (Talia E) תקרא את הנוסח שכתבתם ותוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת... שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, המארגנת תמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של המדור הזה, אלא להודעה שאכתוב שתבוא בתגובה לטיוטה הזו). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה, זה בסופו של דבר מאד פשוט. לעתים, הדיוק הנדרש מהווה אתגר ערות קטן בפני עצמו

kung fu

New member
../images/Emo222.gif עבודת הקבוצה השוטפת!

זהו מרחב ההתעוררות רק של חברי הקבוצה. לכאן ישורשרו תתי פינות

kung fu

New member
../images/Emo127.gif מי נמצא איפה ../images/Emo127.gif

להלן רשימה של חברי הקבוצה והשלב בו הם נמצאים: חברי הקבוצה נכון לתאריך 25.10.06 הם: אחת בדרך השלימה את המשימה השנייה. תאריך תחילת המסע: 10.4.05 בוקר טוב שחף השלימה משימה 3 תאריך תחילת המסע: 13.7.04. דני קנוט השלים משימה 11 תאריך תחילת המסע: 21.3.05 חגי הלמן השלים משימה 2. תאריך התחלת המסע: 17.02.06 כדור אור השלימה משימה 1. תאריך תחילת המסע: 17.4.05 נוכח מתעורר השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. 1מים צלולים השלימה משימה 1. תאריך תחילת המסע: 15.8.04. efratoio חותרת להשלמת המשימה הראשונה תאריך תחילת המסע: 9.4.05 kung fu השלימה משימה 11 תאריך תחילת המסע: 10.7.04. jedi השלים משימה 9. תאריך תחילת המסע: 01.01.05 nivinivini חותר להשלמת המשימה הראשונה תאריך תחילת המסע של nivinivini: 01.6.05 o fri השלימה משימה 8 תאריך תחילת המסע: 20.9.04 Talia E השלימה משימה 5. תאריך תחילת המסע: 7.7.04. rafider השלים משימה 3. תאריך תחילת המסע: 19.7.04. The Daydreamer השלימה משימה 8. תאריך תחילת המסע: 13.7.04. who is in השלימה משימה 2. תאריך תחילת המסע: 15.7.04. סה"כ 16 חברים בקבוצה

kung fu

New member
../images/Emo127.gif דיווחי השלמת משימות ../images/Emo127.gif

דווחו לכאן כאשר אתם משלימים משימה. כאשר אתם מדווחים, כתבו בבקשה בפירוט מה עשיתם על מנת שנוכל לתת בקרה ולוודא שאכן השלמתם את המשימה באופן מדוייק.

kung fu

New member
../images/Emo127.gif רשימת קשיים בעבודה ../images/Emo127.gif

בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימה משותפת של קשיים (כלליים - לאו דווקא אמיתיים או של מישהו ספציפי), שעשויים לעלות בחתירה להשלמת 12 הצעדים. אפשר להוסיף קשיים שנתקלנו בהם במהלך החתירה למשימות, או קשיים שנראו לנו שאחרים נתקלים בהם, או קשיים שאנשים עלולים להיתקל בהם כאשר הם מנסים לבצע את המשימות האלו. אתם מוזמנים להוסיף לרשימה קשיים, אפילו רק אחד בכל פעם: (כאמור, הקשיים לא אמורים להיות דווקא של עצמכם - זוהי רשימה כללית). עד כה הצלחנו לאגור 7 קשיים. אנא המשיכו את הרשימה עם המספרים הסידוריים העוקבים (הקושי הבא ימוספר "8" וכן הלאה...). רשימת הקשיים היא חלק מהחתירה בקבוצה לפי ההנחיות במאמר. אז יאללה, בואו נטפח אותה הנה רשימת הקשיים שיצרנו עד כה: 1. אני לא מצליח לזכור לבצע את המשימות בגלל סדר היום העמוס שלי. 2. אני מתקשה לבצע את המשימות. אני בא לבצע משימה ואז דוחה את ביצועה. 3. יש לי התנגדויות לבצע את המשימות. הן פתאום נראות לי מעצבנות. 4. עולה בי שיפוט על כך שאני לא מצליח לבצע את המשימות וזה מאד מאד מקשה עליי את המשך החתירה לערות. 5. אני מתקשה לבצע את משימה 4 כי אין לי כוח לקום אחרי ההתעוררות הראשונה בבוקר שבה אני מצליח לזכור להגיד את המשפט ואחריו אני פוקח את העיניים ואז אני מגלה שאני עייף מדי וחוזר לישון ומשם העניינים מסתבכים. אני אולי זוכר להגיד את המשפט עוד פעם ואז לפתוח את העיניים אבל אחרי זה שוב נרדם ובפעם שאחרי זה או אחרי זה אני כבר לא. 6. המשימות אמנם לא דורשות זמן, אבל בכל זאת כדאי לי לחכות לתקופה שבה אהיה יותר פנויה מבחינה רגשית כדי שאוכל לעבור את התהליך לעומק. 7. כבר מזמן לא עשיתי שום דבר שקשור לעמידה במשימות, ובטח יש איזה תת סעיף שאומר שאני כבר לא יכולה להשתתף, אבל לא בא לי לעבור עכשיו על כל המסמך, אז אני לא יודעת בוודאות מה אני צריכה לעשות.

kung fu

New member
../images/Emo127.gif רשימת תירוצים לפרישה ../images/Emo127.gif

בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימת תירוצים להפסקת העבודה בקבוצה שהולכת ומתארכת ככל שחברי הקבוצה מוסיפים עוד ועוד תירוצים. להזכירנו, הרשימה אינה אישית ואינה מורכבת דווקא מתירוצים שעלו בנו להפסקת העבודה. הוסיפו תירוץ שעלה בכם, או באדם אחר, או שאתם חושבים שהוא עשוי לעלות באנשים אחרים. עד כה הצלחנו לאגור 16 תירוצים. אנא המשיכו את יצירת הרשימה עם מספרים עוקבים (התירוץ הבא שיימצא ימוספר "17" וכן הלאה). הנה רשימת התירוצים שיצרנו עד כה: 1. אני מאד עסוק/ה בימים אלה, אין לי פנאי להוסיף עבודה על ערות 2. למרות שבהתחלה זה הרגיש לי נכון - זה כבר לא מרגיש לי נכון עכשיו 3. אני כבר מרגיש/ה ער/ה - אני לא זקוק/ה למשימות האלה יותר 4. זה קשה מדי; אני צריכ/ה משימות בסיסיות יותר, כי זה יכול לקחת לי המון זמן. 5. אין לי זמן 6. אני עושה יותר מדי דברים במקביל/מעמיסה על עצמי יותר מדי 7. אין לי כח 8. אין לי חשק 9. אני לא יכול/ה לעשות את המשימות, ניסיתי, באמת שנסיתי... אבל אני פשוט לא יכול/ה. 10. המשימות האלה לא יוצרות עירות אלא רק מתסכלות! אני אמור/ה להרגיש טוב ולא מתוסכל/ת- עדיף שאני אפסיק פשוט. 11. אולי לא ניחנתי ביכולת הזאת פשוט- לא מסוגל/ת להיות ער/ה. מה לעשות?! יש אנשים שונים... 12. התרגילים האלה לא מתאימים לי אישית. אני זקוק לתרגילים מסוג אחר. 13. היום יש לי מלא דברים לעשות, עדיף שאחתור לערות בזמן שאני יותר פנוי/ה ויכול/ה להיות נוכח/ת ברגע. 14. אני לא מצליחה פשוט 15.אין סיכוי שבמקסיקו חם כמו פה, ואיזה לחות. אללה היסטור. אי אפשר ככה 16.זה אידיוטי. וחוץ מזה, אין לי שעון. והמשימה הזו מעצבנת. זה שזה אידיוטי כבר אמרתי? רשימת התירוצים היא חלק מהחתירה בקבוצה - בואו נאריך אותה עוד ועוד...

kung fu

New member
../images/Emo182.gif מסעות שהושלמו ../images/Emo182.gif

זה קל זה פשוט תאריך התחלה:8.07.04 תאריך סיום:29.03.06 וארה תאריך התחלה:13.10.05 תאריך סיום:29.03.06 רונן המתבונן (אין פרטים בחלק מדיווחי המשימות על המשימות)? תאריך התחלה:02.04.05 תאריך סיום:2.01.06 התהוות (החליפה כינוי ל-joy of existence למרות שבהסכם התחייבה לא להחליף ניק)? תאריך התחלה:20.09.04 תאריך סיום:3.04.06

kung fu

New member
../images/Emo182.gif מסעות שהופסקו ../images/Emo182.gif

nivinivini השלים את המשימה ה-3. תאריך התחלה:1.06.05 תאריך סיום:22.03.06 סיבת פרישה רישמית: "פרשתי...ביי ביי הגעתי למשימה 4 (לפני שנה בערך) והשתמשתי בוריאצייה משלי. הצלחתי כבר אז 3 לילות רצוף ואז התברר לי שאסור לי להשתמש במשפט אחר ממה שצויין. את האמת העניין לא ברור לי. בכל אופן אין שום סיכוי שאני משתמש במשפט ההוא (גם אם אני אשתמש בו זה אף פעם לא יבוא מבפנים). טוב, טעות שלי שלא קראתי לעומק את הכללים לפני שהצטרפתי. מממ...וזהו."

kung fu

New member
../images/Emo20.gif שיתוף בחוויות ../images/Emo20.gif

למעט תצפיות-על-עצמנו! שתפו כאן בחוויותיכם מהעבודה או מביצוע התרגילים או בכל חוויה אחרת הקשורה לעבודה. תחת הודעה זו אל תכניסו תצפיות על עצמכם (להן יוקדש מדור נפרד...).

kung fu

New member
../images/Emo20.gif תצפיות על עצמנו בהווה ../images/Emo20.gif

תעדו כאן את תצפיותיכם על עצמכם ברוח משימת המעקב העצמי. שימו לב שבחלק הזה אנו מתעדים תצפיות על עצמנו בהווה (כלומר, ממש ברגעים שאתם מקלידים).

kung fu

New member
../images/Emo20.gif דיונים חופשיים בכל נושא ../images/Emo20.gif

דיונים חופשיים בכל נושא שבעולם...

kung fu

New member
טעיתי בהודעה הראשית

כתוב: "כאן עומד להווצר השרשור ה13 של קבוצת הערות" ואמור להיות כתוב 14!! איזה קטע אם הייתי מוחקת הכל ועושה את הכל מחדש.

kung fu

New member
../images/Emo20.gif תצפיות על עצמנו בעבר ../images/Emo20.gif

תעדו כאן את תצפיותיכם על עצמכם ברוח משימת המעקב העצמי. תעדו כאן תצפיות על עצמכם בעבר, כלומר תצפיות שאתם עורכים על דברים שקרו בזמן עבר ולא ברגע זה (גם אם זה משהו שקרה לפני 2 דקות - זה שייך למדור זה ולא למדור "תצפיות על עצמנו בהווה" )

למעלה