קבוצת הרכישה 'פאוור טאוור' זכתה במכרז 'פינת שרונה'

tapuzzo

New member
קבוצת הרכישה 'פאוור טאוור' זכתה במכרז 'פינת שרונה'

הראיון עם מארגן קבוצות הרכישה מוטי 'מוט'קה' או 'מוטיל'ה' כלניקל מתקיים באוירה קשה בה מצויות קבוצות הרכישה. "אני מודה שיש אוירה קשה אחרי ענבל אור" אומר כלניקל אך מיד מסייג: "אנחנו לא כאלו. ואתה תראה שהפרויקט יקום כדי שכולם יהנו מיצירת המופת הזו".
ביצירת המופת הזו מתכוון כלניקל ל"פאוור טאוור", מגדל של 70 קומות ("תכתוב הכי גבוה והכי יוקרתי בארץ, אבל במחירים לכל כיס") שקבוצת "כלניקל & דיים" אשר יזם לפני עשור מתכננת להקים לאחר שזכתה במכרז 'פינת שרונה', הממוקם בין דרך מנחם בגין לנתיבי איילון ("תכתוב שזה המגרש האחרון אי פעם ליד שרונה!").
המגדל צפוי לכלול על פי כלניקל 500 דירות במגוון גדלים, החל מדירות חצי חדר, 7 מ"ר ומחסן 1 מ"ר בארון במעבר - ועד דירת הפנטהאוז שתכלול 22 חדרים בשטח 900 מ"ר ("תכתוב הכי גדול אי פעם בתל אביב, יחיד במינו במדינה עם נוף 360 לכל דיירקשן, מעלית פרטית ובריכת גלים עם מיני-חוף רחצה על הדק").

כלניקל סבור שהועדה המקומית "תאשר 500 דירות על סמך תוספות שבס. לפחות, אולי 530 אם נוסיף יותר דירות חצי חדר במקום דירות ה-2 חדרים, 30 מ"ר"), למרות שזכה במכרז המיועד למגדל של 150 דירות, תמורת 900 מליון שקל, או 6 מליון שקל לקרקע לדירה . בנוסף מקוה כלניקל שהועדה תאשר למגדל גם תוספת קניון מרהיב שמאפשר לבלות בלי לצאת לרחוב בתרבות 'אול אינדור' שכלניקל מביא לראשונה לארץ ומסביר: "אתה לא יוצא מהמגדל שלך. הכל כבר שם. נציע גם משרדים להשכרה בקומת החניון התת קרקעי. יהיה שם מערבולת ניו-טק ואינוביישן לאב. אנחנו כרגע מבררים מה זה, אבל זה נשמע נהדר שאפשר לעשות מינגלינג בקומת החניון עם וויי פיי, חיבור לענן, ושקעים להטענת אופניים. אנחנו נציב שם גם עמדות רכב אוטונומי וחניה לקאר שייר של העירייה. הכל יהיה שם בשיא הטכנולוגיה, כיאה למגדל שיהיה שיא של תרבות מגורים במאה ה-21"
מבטיח כלניקל בהתלהבות ומוסיף: "אתה לא צריך יותר ממיטה במגדל, את כל השאר תעשה בקניון, בג'ימבורי, בחדר הכושר היוקרתי שנקים עם הטופ אוף דה ליין - בוקס של קרוספיט, כבר הכנו את התוכנית לחדר הזה, חמישה סולמות מתח ומזרונים! וכמובן קומת משרדי טק בחניון. ישר מהחניה למשרד. זה חדשנות עולמית!"

על לוח הזמנים כלניקל מוכן להתחייב, וגם לאימוץ כללים בעקבות מקרי קבוצות רכישה קודמות: "הפקנו חוברת גלוסי ממש יפה לרוכשים שבה פירטנו הכל. כתבנו בעמוד האחורי באותיות פונט 4 שזמן הבנייה החזוי זה 84 חודשים ממועד קבלת ההיתר, שצפוי להתקבל בתוך שנתיים עד שלוש ממועד העתקת קו המתח במגרש, עניין של שנתיים ממועד קבלת היתר הטמנת הקו מהעירייה, שצפוי להיות מאושר כבר בשנה הקרובה! וגם התחייבנו לרוכשים על המפרט האיכותי ביותר שקיים היום בשוק. לא רוצה לומר בדיוק איזה שוק כי אז כל היזמים ירוצו לאותם דוכנים בשוק הזה שמביא את הסחורה העודפת של תאילנד. רגע, סליחה, תמחוק. תכתוב שוק מעצבי העל של מילאנו."
"חברו אלי מיטב השמות בתחום התכנון והבנייה" אומר כלניקל בבטחון. "לגבי בנק מלווה, אנחנו במשא ומתן עם כמה בנקים בו זמנית, כולם רודפים אחרינו ללוות את הפרויקט הזה, כי כבר מכרנו 80 אחוז מהדירות לפחות. אולי 85 אחוז משלשום כשהודיעו שזכינו. יש היסטריה ורשימת ממתינים להכנס לדירות החצי חדר. איפה עוד תמצאי דירה במחיר של החל מ-1.5 מליון לדירת החצי חדר 7 מ"ר עם חלון נוף פנורמי לאיילון מקומה 4 עד 8 במגדל יוקרה? זה דיור בר השגה! אני גאה לאפשר לצעירים דיור איכותי! אני מספק פתרון של ממש!"

.בשלב זה כלניקל קם לעשן סיגר קובני משובח. "זו קופסה מוזהבת מיוחדת שקיבלתי מפידל. הוא האמין שהסוציאליזם יספק רווחה לכולם וברוח זו אמר לי - אף פעם אל תשכח את מעמד העמלים קשי היום. ב-200 אלף שקל למ"ר, תן גם להם חצי חדר במגדל הכי מפואר. לאורו של פידל, וסבא שעלה מחוות ענק בארגנטינה לוילה דלה בסביון בתלאות רבות, החלטתי שחייבים לתת גם דיור בר השגה. השם פאוור טאוור עלה במוחי כאשר חשבתי איזה כוחות היו לסבא לעזוב את החוות בארגנטינה במשבר הכלכלי ולעבור לבית קטן כל כך עם דשא ובריכה בישראל. איזה כוחות היו לו לקנות ולחבר 4 בתים צמודים כדי לקבל קצת פרייבסי. אז אמרתי - כוח זה פאוור. ואני רוצה את הכוחות להקים את יצירת המופת הזו! פאוור טאוור! בואו עכשיו להזדמנות חייכם בקבוצת הרכישה שלי. דירות אחרונות בהחלט בפריסייל בלעדי".

.

משה12333

New member
במסגרת פירוק רשות השידור, המדינה מוכרת את הקרקע היקרה שיש

לרשות השידור ליד החניון למנויים של לשכת הבריאות של מחוז ת"א ברחוב הארבעה.

קרקע זו היא בין הקרקעות היקרות ביותר במדינה.

הפרוייקט שיקום עליה ייקרא בשם: יונייטד שרונה והוא יכלול שלושה מגדלי ענק יוקרתיים למגורים, בקצה מתחם שרונה.

המכירה של הקרקע לא קשורה להקמת תאגיד השידור הציבורי החדש שיקום או לא יקום במקום רשות השידור. המכירה תתקיים בכל מקרה.

למעלה