קבוצת השאנטי - ה ת מ ו נ ו ת

טלזהר

New member
קבוצת השאנטי - ה ת מ ו נ ו ת

אהלן לכולם קודם כל תודה על יום שישי שווה במיוחד שעברתי איתכם ! לא מבין למה אבל אני פתאום מתחיל לברר מחירים של אופניים ???!!! זה חידק טורף ?! כמו שהבטחתי התמונות עלו לאתר הבית שלי ואתם מוזמנים להיכנס ולצפות בתמונות. קצת הסברים על האתר : האתר נבנה על ידי אחי ואני ועדיין בשלבי הרצה. אנו משתדלים לשפר אותו כל הזמן ולכן ישנם הרבה שינוים. האתר נבנה בשפת ג'אווה ודורש פלאג-אין על מנת לצפות בו. למי שיש את הפלאג-אין - פשוט לחכות כמה שניות והאתר יעלה לבד. למי שאין את הפלאג-אין - לאחר כמה שניות יפתח חלון הורדה. נא לאשר בכל המקומות שיש צורך בכך. בקיצור - אני לא אוביקטיבי אבל שווה לטרוח ולהכנס לאתר ! למי שיתקל בבעיות עם ההתקנה או שסתם לא מבין מה אני רוצה ממכם יכול להתקשר אלי לקבלת הסברים אישיים... להתראות בפעם הבאה ! טל זהר 066-666148 www.talzohar.com

m noga

New member
קודם כל תודה! את שלי אני ברגע זה

מכניסה לאתר שלנו.... יקח זמן... ועכשיו, מה קורה אם יש לי מקינטוש????!!! אני לא יכולה לראות!!

RockhopperJudy

New member
טל, יופי של אתר- ויש בעיה ש....

אני לא מצליחה להפעיל את העכבר שמשוך את הדף כלפי מטה... אולי נביא חתולה? נראה לי שחסר שם משהו. נכון? אפילו ניסיתי ממחשב אחר וזה עדין לא עובד. אולי אני קצת חסרת סבלנות? מתנצלת, אבל לראות תוצאות של עבודה מאומצת, כמו שהרבצת שם, אני לא מוכנה לוותר בקלות... בוא'נה, אתה עבדת שם אתמול קקקקקשששששהההההההההה!!!!! ואפילו ראיתי הוכחה לזה שהתנסית ברכיבה... (בצילומים של נוגה..) ממה נהנית יותר? מהרכיבה הנהיגה או הצילום?

yuv R

New member
judy עזבי אותך מעכבר או חתולה

ישר תביאי את הרוטווילר הזה שלך. הוא כבר ייתפס שם עם השיניים ויסחוב את כל הדף למטה...

Ronen B

New member
ערב טוב ליהודית "הפנתרה" !

האתר נבנה לצפיה ברזולוציה של 1024X720, כך שבמידה ואת צופה ברזולוציה נמוכה יותר (סביר להניח 800X600) אינך יכולה לראות את חלקו התחתון של המסך. איך ניתן בכל זאת לפתור הבעיה? שימי לב: א. גישי בבקשה ל desktop ( שולחן עבודה בעברית מדוברת...)ולחצי בפינה ריקה כל שהיא על הלחצן הימני בעכבר. ב. בשלב זה יפתח לך תפריט דינאמי, שבו נבחר "מאפינים" (properties ). ג.בתפריט הבא נבחר בלשונית "settings ", כל הנותר הוא לשנות את הרזולוציה ל1024X720 וללחוץ OK . במידה ובסיום הצפייה בתמונות את מעוניינת לחזור למצב הקודם-יש לחזור על שלבים א-ג בשנית רק שהפעם נחזיר ל 800X600 . בהצלחה רונן

Ronen B

New member
במחשבה שניה ...

אולי במהלומות
על המסך
... ואם זה לא עובד אולי אפילו מסך חדש...

SeanZoR

New member
הריצוד הוא

פשוט משום שהמסך שלך או כרטיס המסך שלך אינם יכולים לעבוד ברזולוציות גבוהות.

RockhopperJudy

New member
רונן - תודה, נשמה!../images/Emo24.gif

מה הייתי עושה בלעדיך? לא הייתי שורדת עליות, לא הייתי יכולה לראות תמונות. העולם שלי היה נשאר בירידה תמידית, ללא עידוד, ובשחור לבן ללא צבע...

Mנטה

New member
היתה לי את אותה הבעיה אז הנה הסבר

צריך לשנות את הרזולוציה של המסך לגבוהה יותר. את עומדת על שולחן העבודה (הדף של המסך, לפני שפותחים דברים) ולוחצת קליק ימני. בוחרת מסך או רזולוציה או את הכי שמאלי
ושם את מאפיינים מופיעה לך רזולוציה, תעלי אותה למספר גבוה יותר. זה אמור לפתור את הבעיה. הבעיה שנשארה אצלי אבל זה שהמסך התחיל לרצד מאז
מאוד מבעס אותי !

Eyal Hershtik

New member
את הריצוד ניתן לפתור ע"י

כך שמעלים את תדר המסך לתדר יותר גבוה . וזה נמצא גם באותו חלון שהגעת אליו דרך הדסקטופ רק בתיקייה אחרת אייל

RockhopperJudy

New member
mנטה, יש עוד דרך בדוקה למנוע ריצוד

Mנטה, הדרך הכי טובה להפסיק את ריצוד המסך היא לצאת לרכב בערב במקום לשבת מול המחשב. זה עזר?????

Mנטה

New member
מזה עזר ! חבל"ז ! איזה כייף !

איזה אויר נעים יש לנו בת-א בערב ליד הים !
מומלץ מומלץ !!! רק שעכשיו כל הפונטים שלי בגודל של ממותות ואני לא יודעת איך להקטין אותם חזרה

Mנטה

New member
סוףסוף הצלחתי להחזיר את המחשב

לקדמותו
(והיה שווה, בואנה אחלה תמונות יש לטל ! כמעט כמו של נגה
)

RockhopperJudy

New member
רונן טל יובל הצילו!!!

זה לא עובד! אחרי שאני משנה את הרזולוציה כמו שאמר רבנו רונן, המסך משמיע קליק וחוזר לסורו.. קופץ מעצמו חזרה לברירת המחדל כנראה. אוי, המחדלים הללו...

למעלה