קבוצת השאנטי לטיול שישי ברמות מנשה

Eyal Hershtik

New member
קבוצת השאנטי לטיול שישי ברמות מנשה

שלום חברים !
השבוע נטייל (בשישי בבוקר) באזור רמות מנשה , כמה חודשים לפני שכביש חוצה ישראל הולך להרוס חלק מהאזור ולחתוך אותו לשני חצאים . יוביל אותנו עודד כהן שמכיר את האיזור היטב ואנו נהנה ממזג אוויר נפלא ששורר כאן במחוזותינו לאחרונה . רמת המסלול היא קלה + ומוזמנים להצטרף אף רוכבים שצברו קצת נסיון בטיולי שטח . כמו כן לרוכבים שירצו יותר - אנו נמשיך ונאריך את המסלול עוד קצת . הרשמה מוקדמת : הטיול מוגבל ל-25 רוכבים והרשמה נעשית על ידי כל הקודם זוכה אך ורק במייל : [email protected] . כל שאר הפרטים כגון שעה ומקום ימסרו יותר מאוחר במייל לאלו שירשמו . שימו לב: קבוצת השאנטי דוגלת באפלייה מתקנת ועל כן לבנות המין הנשי אין מה לדאוג וכל מי שתרצה להגיע מוזמנת ללא כל הגבלת מקום על האזור: הר גחר נמצא בפארק רמות מנשה, דרומית לקיבוץ הזורע, מתנשא לגובה 170 מ' ביחס לעמק יזרעאל, ומשקיף אל עמק יזרעאל, עמק השלום, והכרמל. להר פסגה שטוחה ורחבה יחסית המאפשרת טיולי אופניים משפחתיים. יש כמה דרכים נוחות העולות לפיסגה. האזור מכוסה בחורש נטוע וטבעי, משובץ בשבילים רבים המספקים דרגות קושי שונות לרוכבי האופניים. בשטח של 3 קמ"ר יש יותר מ 20 ק"מ שבילים (!!!), והטופוגרפיה הפתלתלה נותנת הרגשה שכל שביל הוא הרפתקה חדשה. על המסלול: קושי – בינוני מינוס, טכני – קל, טיפוס מצטבר - 250- 200 מטר אורך – כ 20 ק"מ עם אפשרות להאריך. מסלול גמיש במיוחד, לכן מתאים למתחילים שלא בטוחים בכושרם. המסלול זורם על קווי גובה העולים במתינות לפיסגה, ויורד מצידה השני. כמעט בכל נקודה במסלול ניתן לחתוך לפיסגה ברגל, ולחכות שם (או לרכב שם באזור השטוח). ניתן גם להאריך את המסלול לפי בקשת הקהל. מקווים לראותכם אייל , סיגל ועודד

רובן Z

New member
הילד בבי"ס בשעות האלו

מה קרה לך? אבל נראה, אולי אני אקבל אישור מאשתי לשחרר אותו...

יותר טוב ככה.

שילמד לתת כבוד למבוגרים ממנו, ולא להשפיל אותם בעליות כל הזמן...

yahadas

New member
יותר חשוב מטיול../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אתה צוחק, נכון?

yoram232

New member
כבר הסתיימה?

מה קורה הרשטיק? דניאלה ואני בפנים? נשתמע, ליאור

אני מבטל - תורנות ילדים מחר../images/Emo4.gif

האישה חולה, הכלב צולע ועוד כמה תירוצים עלובים. אולי בפעם הבאה. אילן

XCrider

New member