קבוצת השאנטי - פרסום רשמי...

alonaski

New member
קבוצת השאנטי - פרסום רשמי...

כל הכבוד!!!
תמשיכו ככה - סיגל ואייל!
מצאתי את הפרסום לטיול שלהם בעמוד הבית של חדשות MSN כתת כותרת ל"בצידי החדשות". ראו כאן.

IlanShacham

New member
הכתבה הזו הקפיצה לי את כל הפיוזים!

קראת את המשפט: "שלב אחד קדימה הוא טיול האופניים בשני ימי סוף השבוע בגליל, ואחר כך הדברים האמיתיים - טיולי גי'פים ברחבי הארץ." צריך להעלות את האידיוט על אופניים פעם, שיראה מה זה הדבר האמיתי. חוץ מזה, חבל שלא נאמר שם שההשתתפות חופשית (להבדיל מטיולי הג'יפים). אבל חוץ מזה, כל הכבוד על הפרסום, והמשיכו בדרכיכם הטובות!

yasigal

New member
לחלוטין לא הדברים האמיתיים../images/Emo3.gif

עם כל העשן שקיבלנו מטיולי הג'יפים, ובאופן אישי לא עושה לי את זה בכלל!!! ואת זה אני יכולה לציין אחרי שנהגתי במסלולי 4 על 4 בלנד קרוזר משובח, עם דיפרנציאל קידמי וכל החרטה שמסביב רק בחילות וסחרחורות. במחילה מכבודם של כל נהגי הג'יפים למיניהם.

yasigal

New member
תודה רבה! ועוד דבר אלונה..../images/Emo165.gif

נשמח מאוד אם תובילי טיול. רוב המובילים הם גברים..ולא שיש לי איזושהי התנגדות לעתירות הטוסטסטרון בתחום ההובלה..אבל אני רוצה שגם יובילו נשים ואם בנשים עסקינן, ראוי שמישהי שגם מבינה על מה היא מדברת. בעיקר כשמדובר במדריכת טיולים לתפארת מדינת ישראל.. תודה, סיגל

alonaski

New member
פחחחח.... ../images/Emo13.gif)) ../images/Emo8.gif

- "מדינת ישראל"! - גם כן מדינה!
כולה... - 5 מיליון תושבים, וגם זה... בקושי!
רובם - או חסרי בית או סתם מובטלים!...
- "מדינה אחת, פעמיים ים, ואגם אחד וקדחת גם!"...
...
אעשה זאת בשימחה!
בעיה רק... שבשבתות אני לא פנויה... ימי שישי - יש על מה לדבר!

מה התעריף ?

זה לפי ראש או לפי סוג הראש? זה לפי קילומטר ? זה לפי מספר המילים שאת צריכה להגיד? זה לפי מספר הפרחים שאת צריכה להגדיר? זה לפי מספר וגובה הדרופים שאת צריכה לרדת? זה לפי העליות (ביחס של שיפוע /אורך) ? יש הנחה אם צוחקים מהבדיחות שלך? זה כולל עוגיות ? אם כן אז כמה סוגים ? אגוזים? לחם צימוקים? ובכלל למה את מתחייבת ככה סתם לפני שאת מבררת את כל התנאים? צריכה אמרגן ? אני מכיר מישהו מה זה מנייק - יוציא לך אחלה חוזה....

alonaski

New member
אז ככה...

זה מחושב בעיקר לפי: אורך הזקן של המטיילים שלי... מספר השערות הלבנות בו... מתקזז עם מספר הקפה+תמרים+שקדים עם סוכר וקנמון שמקבלים מבעל הזקן... ובעיקר: מספר השטויות ליחידת זמן שהוא מצליח להשתלט מלפלוט אותן!
לך גדי זה יצא... ממש יקר!!! לא נראה לי ששווה לך לבוא!
לסיגל ואייל לעומת זאת...
זה יצא ממש בזול!!
תאמין לי... לי זה עולה יותר!

בתעריף שלה..

לא יהיה לי כסף לדלק לחזור הביתה... בחיית אלונה תעשי ג'סטה קצת הנחת פנסיונרים...

למעלה