קבוצת כדורגל בישוב

כיתות ז

New member
מתן ארווץ ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

למיכל של יואב אכפת לך רק מהכלבים שלא כשורים ומימנו לא את ירדת אלינו לארי בנדם נחמד שרוצה לעזור לנו וטוב שהוא השטיק אותך מגיע לך צינית בסדר יש לנו בעיה בכתיב ואני בכיתה טיפולית בסדר אני מטקשה בלימודים ומה יש לך להגיד על התגובה הזות שאני בכיתה טיפולית שאני ילד טיפש יש לי שגיעות כתיב ואני געה בזה ישלך בעיה עם זה למה מה את חושבת שאנחנו מפגרים הישוב הזה הוא כמו בית שלנו כמו מישפחה ואת כמו צינית דוחפת ומעליבה את ילדי כיתות ז שאני שם ואני בקבוצה ואני רוצה שתצליח עז בבקשה דיי כבר לארי רוצה שתיהיה קבוצה הכל הישוב

כיתות ז

New member
קבוצת כדורגל בישוב

אנו כיתות ז' מבקשים שתרשמו אותנו לליגה בכדורגל ושנייצג את הישוב. ואנו מבקשים שתשפרו את המגרש כי עכשיו בקושי אפשר לשחק שמא. אנחנו רוצים שיהיה לנו מה לעשות בישוב כי בינתיים לשחק במגרש זה לא כל-כך קל.

כיתות ז

New member
למיכל

את הבנת אנחנו רוצים מגרש המרת שאנחנו לא טובים בשגיעות כתיב ואת צודקת אבל עמרת שאנחנו לא חחמים עז אנחנו לא צריחים ספר אנחנו טבים בהבעה בסדר קיבלתי בשלוש מבחנים 90 95 88 76 וחברים שלי קיבלו ציון של 100 עז את יכולה לשבת בשקט בסדר

למה התכוונתם?

כיתות ז' מהיכן? לשחק במגרש זה לא כל כך קל? אתם מתכוונים שהמשחק לא קל או המגרש? ו"שמא" כותבים : "שמה". תמשיכו עוד קצת ישר מהמגרש כדורגל, ובצד ימין פעמים בשבוע יש ספרייה שפתוחה. קריאה מרובה מפחיתה שגיאות כתיב ומשפרת את הכתיבה החופשית. בהצלחה

avisalomon

New member
תושבים אטומים

הציניות שלך ממש לא לענין, לבני הנוער יש בישוב יש מצוקות אמיתיות בהקשר לפעילויות חברתיות, ספורט ותרבות . הערכתי המלאה לאותם ילדים שגילו יוזמה והעלו את הענין בפורום, וכולי תקווה שאכן ימצאו פתרונות לבעיות הנוער. הדבר האחרון שהם צריכים זה תושבים ציניים ואטומים לבעיותיהם, כמוך. בני הנוער, אנא התעלמו ממיכל של יואב והמשיכו להעלות את אשר על ליבכם. בהצלחה.

לארי

New member
כיתות ז- כל הכבוד ../images/Emo45.gif על העלאת הבע

הבעיה בפורום,המשיכו כך ומאוד שמחתי לראות שאתם משתפים אותנו בדברים שמציקים לכם. ולמיכל, הציניות ממש, אבל ממש, לא במקומה.

ronpel

New member
נעשה מאמץ לזרז הנושא

לכל אוהבי הספורט- המצב להיום הוא שהמגרש הקיים נמצא בשטח הגינה הציבורית ובית ספר . בשני הפרוייקטים אנו מקווים להתחיל עבודות עפר בחודשים הקרובים ולכן אין טעם להשקיע כסף בשיפור המגרש. בשטח בית הספר מתוכננים שני מגרשים תקניים אך כרגע לא תוקצבו ע"י משרד החינוך בשלב הראשון של בי"ס. בכוונתנו למצוא פתרון שכן יוקמו כבר בשלב זה כדי לתת פתרון למצוקה זו שנמשכת יותר מדי שנים. בברכה רונן

כיתות ז

New member
ילדי כיתות ז למיכל של יואב

יש לך מזל שאני וחברים שלי לא מחוממים אליך עכשיו כאנחנו יכולים ליהיות סופר הצבניים וזה לא נעים לא כייף וזה כועב ליריב שמיתסק איתנו עז בבקשה על תרדי אלינו כבישוב הזה הוא רוצה אנשים טובים ונחמדים לא אנשים צינים ושלא הכפת לעם כפו רוצים שכולם יענו לא אנשים שהכפת מהצמו שלעם סליחה על המילה אנחנו מינצלים על מה שהמרנו על המילה הצמו סליחה זה לא בסדר מגיע לנו עונש

לארי

New member
ילדי כיתות ז (מי שעומד מאחרי הכינוי

אני רוצה להבהיר חד משמעית שאין מקום בפורום זה , ובכלל, לכל סוג של איום. לא זו הדרך ולא זו הגישה להעביר מסרים. במידה ואתם רוצים שיקשיבו לכם, ויפתרו את בעיותיכם ,שמרו על תרבות דיבור וכתיבה. כל איום או השמצה, הם מחוץ לתחום וימחקו מיידית להבא

למעלה