קבוצת מחאה מחיפה

haifa group

New member
קבוצת מחאה מחיפה

אנחנו בני/ בנות 17 שרוצים לארגון קבוצת פעילות ומחאה באזור חיפה. אנחנו רוצים להתמקד במחאה ויצרת מודעות בנושאים הבאים: גלובליזציה, אנטי- קפיטליזם, איכות הסביבה, צמחונות וזכויות בעלי חיים. לפרטים נוספים ויצרת קשר: [email protected]

adipo

New member
חחח, זה בדיוק מה שאנחנו

מנסים לעשות בנהריה. בכל אופן, ב 22.6 בשעה 20:00 יערך קומזיץ בזכרון יעקוב, רחוב המגינים 22, האירוע יהווה מפגש בין כל המעוניינים ליצור גרעין פעילות לזכויות בע"ח באזור הצפון. לפרטים ותיאום: עודד קאופמן 03-255565 סיוון אסייג 052-302393 או לשי משולם 04-6388564 אני אשתדל להגיע- מקווה שגם אתם! בהצלחה!

Talia E

New member
קישור נחמד

שקשור גם לאנטי-גלובליזציה וגם לנגד מקדונלד´ס... יש גם הצלחות

shanty.G

New member
../images/Emo45.gif נשמע אוטופי לחלוטין:

ירקות ופירות אורגניים בבתי הספר, אזורים נטולי תנועת מכוניות, ערים נטולות מקדונלד והכי חשוב
, הפסקות צהריים ארוכות ונינוחות
יש לנו עוד כמה דברים ללמוד...

goldy27

New member
זה מה שזכור לי הכי לטובה מאיטליה../images/Emo6.gif

העובדה ששם, בצהריים, אנשים סוגרים החנויות והולכים לישון. אין שמה את הקטע של להיות פתוחים עד הרגע האחרון, להרוויח עוד שקל, עוד שניים. שם - מגיע אחד בצהריים, כולם מורידים התריסים והולכים הביתה. לא משנה שתבוא עם כסף ותרצה עכשיו לקנות - לא יעזור כלום. כמה כסף שלא תראה להם זה לא מה שיגרום להם לוותר על שינת הצהריים. יגידו לך לבוא אחר כך, בארבע. זה ממש אחלה, הגישה הזאת. באמת יש לנו מה ללמוד מהם בקטע הזה לפחות ובעוד קטע. באיטליה מדי פעם עושים יום ירוק, שבו התחבורה הציבורית בחינם, וזה על מנת שאנשים, לפחות יום אחד ישאירו את המכוניות בבית ויסעו בתחבורה ציבורית. ואז - פחות מכוניות = פחות פקקים = פחות רעש = פחות זיהום אויר. הייתי מת לראות דבר כזה בארץ, אבל זה יקרה בערך מתי שיבוא המשיח.

למעלה