קבוצת מתחילים לנשים

bubeut

New member
קבוצת מתחילים לנשים

אני מחפש קבוצה ברמת מתחילים לנשים בסופי שבוע מאיזור מרכז(ת"א-ר"ג וכדו). מישהוא מכיר?

alonaski

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif אהההמ....

אני מבינה שאתה על סף פרשת דרכים...
עומד בפני ניתוח לשינוי מין....??....

רֶשֶף

New member
למה את מחמירה איתו? ../images/Emo123.gif

גם אני הייתי שמח להצטרף לקבוצת נשים (אם היו מקבלות אותי). נראה לי הרבה יותר כיף מלרכב עם כל המפליצים ותוקעי הגרעפצים
והניתוח היחיד שאני שוקל כרגע זה ניתוח לשינוי הבולם הקדמי באופניים שלי. (ולא, לא תזכי לראות אותי גלוח רגליים ועוטה גרביונים בזמן הקרוב. לפחות לא עד הקיץ הבא
)

steiff

New member
מה קרה? הוניל כבר לא מספיק טוב?

אתה פוזל לכוון של המָצוֹפִים?

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

באמת! את לא חושבת שאת מגזימה! ובגדול!

bubeut

New member
האמת הרבה פחות מורכבת

אני מחפש קבוצה לאמא שלי שהתחילה לדווש. אז יש קבוצה כזאת?

alonaski

New member
לא! ../images/Emo12.gif ובאמת... אתה לא חושב ש

החוש הומור שלך קצת.... "תקוע"?!?!?! (-בלשון עדינה....) ובצורה כנה מר קובלסקי... טרם הספיקותי להכיר אותך, אבל תרשה לי להציע לך, הצעה ידידותית: לטובת הלחץ דם שלך... והבריאות הכללית... -שאם אתה לא מבין הלצה פשוטה או חוש הומור כמו שלי... אז אולי פשוט.. -אל תגיב?!?!
מאמינה שזה די יקל עליך בסופו של דבר...
רק בריאות
שלך.... אני

מאחר שאף אחד לא ענה- אנסה...

קבוצת WOW בניהולה של לורי קופנס- פועלת באזור ירושליים- אופני הרים קבוצת רוכבי ת"א נשים/רוזן ומינץ- בניהולו של נמרוד דובינסקי- רוכבת בעיקר כביש ופועלת באזור גני התערוכה בימי שישי בבוקר הנה, שתי קבוצות על טהרת הנשיות...

bubeut

New member
מיקי, תודה. מדובר ברכיבת...

שטח למתחילות ברמה בסיסית. נראה לי שהקבוצות שהזכרת ברמה גבוהה מזו. אז אולי מישהוא\הי מכיר\ה קבוצה כזו או שמעוניין\ת לארגן אחת?

Eyal Hershtik

New member
הנה הצעה ...

אומנם אין ממש קבוצת שטח לנשים בלבד (ואני אישית לא רואה שום צורך בכך) אבל ... לטיולים שמארגנת סיגל ואר-אס ספורט מצטרפות הרבה נשים . תצרי קשר עם סיגל במייל : [email protected] והיא תעביר לך פרטים על הטיולים הבאים . והנה תמונה כהוכחה - זה היה בטיול הלפני האחרון באזור בית שאן

למעלה