קבוצת נשים לרכיבות שטח בכרמל

• פותח הנושא Noa L
  • פורסם בתאריך

Noa L

New member
קבוצת נשים לרכיבות שטח בכרמל

בנות יקרות, קבוצת הנשים של עז הרים / סלאלום חיפה נפגשת בכל יום שישי בבוקר לרכיבת שטח כיפית ברמת יסודות (מתאים למתחילות!) באזור יער עופר (מרכז מיר"ב). אנחנו מתרגלות רכיבה בשטחי האזור ולומדות, צעד אחר צעד, איך מתמודדים עם האתגרים שמציבים לנו השבילים בשטח. המטרה: לבנות ביטחון וכושר וליהנות מרכיבה בשטח, והכל באווירה נשית חמה ותומכת. אפשר לקרוא באתר פרטים על הקבוצה וסיכומי רכיבות וכל מי שמעוניינת לנסות מוזמנת ליצור איתי קשר. רכיבת היכרות ראשונה - חינם. להתראות בשבילים! נועה

susieada

New member
נהדר! עוד קבוצת רכיבה לנשים! ../images/Emo70.gif

תודה נועה על המידע!! ברוכות הבאות לעולם הקסום של ספורט בכלל, ורכיבה בפרט! כמו שתיל -
- שותלים משהו קטן, והוא צומח! סוזי

ממליצה בחום!

נועה מקצוענית, סבלנית ומשרה בטחון וכל רכיבה איתה היא תענוג צרוף. בכלל, אחרי כמה סוגי הדרכות בעז הרים (שיעורים פרטיים, קורס שבילים ועכשיו מועדון רכיבה "לימודית" בימי חמישי), אני חייבת לציין לטובה את המדריכים של עז הרים, שמלבד היותם רוכבים משכמם ומעלה, מלמדים בנועם, בסבלנות, במקצועיות ורואים שהם נהנים מכל רגע, לא פחות ממי שמפרגן לעצמו פעילות בכל מסגרת שלהם. גם האוירה במועדון הרכיבה של עז הרים היא כיפית, נעימה ומלאת פירגון (עובדה- למרות רמה טכנית מבזה שאני מפגינה בימי חמישי, מעולם לא נמצא מי שידרוך לי שם על יבלת, אדרבא, מעודדים אותי להמשיך ולתרגל עד שהעליות יתיישרו...). אילו היו לי עוד כמה דקות פנויות בימי ששי הייתי משתחלת גם לקבוצת הנשים של העיזים, בינתיים אמתין לפתיחת קבוצת נשים ב'...

למעלה