קבוצת נשים

taltalon88

New member
קבוצת נשים

מתגבשת קבוצה לרכיבת כביש, המיועדת לנשים מאזור נס ציונה, רחובות, ראשל"צ והסביבה. את הקבוצה יוביל טל קוזי בחסות ובתמיכת מרכז Spin Bike נס ציונה. לפרטים נוספים ולהרשמה נא ליצור קשר : מרכז Spin bike (תום) 08-9408636 טל קוזי – 050-3888918

אני לא אכתוב את זה בכותרת ...

כדי שזה לא יובן לא נכון ויצא בומבסטי הרבה מעבר למה שאני מתכוון. מה שאני רוצה לומר גם לא מתייחס באופן לגמרי ישיר למקרה דנן אלא לקונספט. אבל טיפה צורם לי שקבוצה כזו לא מובלת על ידי מישהי.. כלומר רוכבת. לא שאני מפקפק לרגע ביכולות של טל. כמו שאני מכיר חברת תוכנה שהיא רק של נשים (חרדיות), אבל מי הבעלים מאחורי כל זה? גבר ושוב, זה לא נאמר בטון דראמטי יותר מדי :) ובכל אופן באמת בהצלחה לקבוצה!

למה?

מה זה משנה גבר או אישה מאמנים? האמת שלא נתקלתי במאמנות של קבוצות רכיבה

gin11

New member
טל - בוא הלום :)

ובכן , בהמשך לשיחתנו הארוכה ... אנא , פרט כאן , בבקשה , מה נדרש כדי להשתייך לקבוצה כזו ... האם רצון זה מספיק ???

רצון ו.... אופניים? ../images/Emo8.gif

לכי על זה
מבטיחה לך שתגיעי לתובנות אחרות לגבי הספינינג....

gin11

New member
צריך אופניים ???../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

ובכן ... זה מהדהד כבר הרבה זמן א3לי בקופסא ... קורץ לי לא פחות ... ומסקרן אותי מאוד ... לגבי התובנות .... כל יום מחדש יש לי נקודות אור אחרות .... ובטוחני שהשילוב עם רכיבת כביש רק יוסיף לי . נראה מה עוד 3ריך ... נחכה לבעל הדבר ונשמע את דבריו ... כי ר3ון יש ... אופניים עוד אין .... ומה עוד ????

דילמה!

הספורט הזה מדהים, מאתגר, מספק, ממכר... ועם זאת מסוכן וקשה לדרבן ולהמליץ למישהי בעלת משפחה לקחת סיכון שכזה.

gin11

New member
בד3"ית ...

אכן כן .. דילמה גדולה ועוד אין לי את ההסכמה המלאה שלו . יחד עם זאת , זה ממש קורץ לי . אתמול היתה לי שיחה עם תום ... ההקרבה של הזמן איננה העניין כאן ... וזה כבר טוב בשבילי ... בימים הקשים ... ....
בדיוק באותה תקופה היה "טו דה פראנס" ... הייתי בוהה במסך שעות ומלווה את הרוכבים בהערצה , בקנאה ... בתוך תוכי אז ... רכבתי איתם . והיום כמדריכה יש לי מס' רוכבים שכבר שמעת עליהם . רוכבי כביש . לראות את הטכניקה שלהם .. זו פשוט הנאה צרופה ... מה אגיד ומה אומר ... רוצה ... ונראה מה יילד יום .

כבר הורדת גלגלי עזר..? ../images/Emo6.gif

יאללה לכביש......חוויה מדהימה.... שם לא רבים על המזגן ואין וילון ניילון שחור....

gin11

New member
לרדת לכביש זה נשמע מעניין ../images/Emo3.gif

ובכן , רק להזכירך שהפעם האחרונה שהייתי שם היה יחד איתך לכיוון פלמחים .... אתה היית על מרצדס ואני הייתי על סוסיתא .... אז כבר ידעתי - שאם לעשות , אז רק את הדבר האמיתי " אופני כביש " ... אתמול ...היתה שיחת הכנה למושיקו ... אתה בטח כבר מבין מה קרה בבית ... אבל ... מן הסתם ... " אם ארצה ... זה יהיה סיפור הצלחה..."

סיפור ההצלחה שלי

אצלי רכיבת ה-outdoor היתה סיפור "הצלחה" מזהיר. האיזור שלנו כ"כ לא משופע במקומות נוחים לרכיבה שזה נורא. אין תרבות רכיבה, אין כבוד לאופניים, מכוניות חותכות אותך, משאיות מעיפות אותך, סכנת נפשות. רכיבה אחת, נתקע לי הSPD, נפלתי כמו שק תפו"א ושברתי 3 צלעות. רכיבה אחרת מכונית חתכה אותי ונזרקתי לשוליים, בנס לא נפגעתי רציני. רכיבה שלישית נהיה לי פנצ'ר באמצע הדרך, והפנימית הרזרבית היתה אף היא דפוקה. החלטתי לוותר על העשן, הברחשים והחרפושים שנכנסים לפה ולעיניים, על הזמן הממילא כ"כ מוגבל אצלי, ולהסתפק "בכאילו" עם המוזיקה אטרף שלי, המזגן, הפרצופים המחייכים והתשלום הקטן של האחרי....

gin11

New member
בדיוק כמו מושיקו ....אוף אתם הגברים :)

הוא מצליח להביא בפניי את כל הסכנות האפשריות ודאג לבדוק את ביטוח החיים שלי .... ועכשיו שלא אובן לא נכון - אין בכוונתי לוותר ולו לרגע קטן על החדר החם , הצפוף , הדחוס , החשוך , עם המוסיקה המטריפה שלי
ועם אותם רוכבים למינהם .... רק באמת ובתמים .. בא לי לנסות ... ואם זה יכול גם להוסיף מה טוב . ועכשיו נשאר לכתוב את ה3'ק ...

taltalon88

New member
האני מאמין...

אני רוכב בכבישי הארץ ולא מאתמול,לא מעט פעמים בקבוצות בהם רכבתי ניסו נשים להיצטרף,לצערי זה לא הלך(מסתבר שלכוח הגברי יתרון מסויים),גם לא יצא לי לראות קבוצה המורכבת אך ורק מנשים(ראיתי לא מעט קבוצות טריאתלון הומוגניות-שלמרבה הפלא היו בראשות גברים). בתור אחד שרכיבת האופניים היא משהו מעבר לסתם עוד פעילות בעבורו,עלה יחד עם תום(ספין בייק) חזון משותף להרכיב קבוצה כזו שמטרותיה יוגדרו מראש בהמשך,אך בכל אופן נקודת הפתיחה תהיה שווה-כולן נשים,כמובן עם רצון והרבה. כולי תקווה שמקבוצה זו תצא מנהיגה אמיתית שתרצה ותוכל בעתיד להוביל קבוצה,שתקח את התחום הזה מהמקום שהוא נמצא אצלי-עמוק בלב... רכיבת אופניים היא לא רק יכולת היא גם אופי,היא שיתוף,היא ביחד ולבד,היא אושר וכאב,היא עליות וירידות ומעל הכל היא אהבה.מי שיש לה או שואפת לזה מקומה ברכיבת כביש. אין מה לחשוש אנחנו מקבלים בזרועות פתוחות כל אשה עם רצון לנסות,עם רצון לפרוץ את גבולות חדרי הספינינג,עם או בלי יכולות מוכחות,רק חיוך ונכונות לעבודה... דינמיקת הפלוטון מחכה לכן...

דורסל12

New member
זוהי קריאה לבנות ראשלצ נס ציונה רחובות

שני רוכבים ואנשים מקסימים פותחים בפנינו הזדמנות בואו לנסות וצאו מהקופסא אותי טל שיכנע לפני חודשיים קניתי אופני כביש ואני מכורה -{אחרי שנים של ספינייג בלבד} אני אמא לשניים בת 41 וזה קשה< אבל ההרגשה אחרי רכיבה ועוד אם הוספתי ק"מ אחד- או סיום עלייה שמי חשב לסיים אותה לפני חודשיים בנןת זה שווה הכל!!!! בואו לפחות תנסו!!!!!!!!!!!!!!!

ליטלי6

New member
קבוצה למתחילות ?

כי יש הבדל בין ספינינג לבין רכיבה בחוץ. אז זה מתאים גם למתחילות (ברכיבה בחוץ) ? ליטל

למעלה