קבוצת סיעור מוחות -Brain Storming

• פותח הנושא drew
  • פורסם בתאריך

drew

New member
קבוצת סיעור מוחות -Brain Storming

אני מבקש להקים קבוצה של בעלי מקצועות שונים בעלי רעיונות מקוריים למפגשי סיעור מוחות והפריה הדדית על בסיס קבוע, באיזור תל אביב. אם ברצונכם להשתתף בקבוצה כזו או ידוע לכם על פעילות דומה אנא שלחו אלי דואל בנושא. במידה שברצונכם להשתתף בפעילות כזו,אנא מסרו פרטים לגבי ניסיונכם ותחומי העניין שלכם. בברכה דרור

drew

New member
לא עולה. הרווח הוא של המשתתפים

מטרת הקבוצה ליצור הזדמניות עסקיות מרעיונות. כמות החברים בה מוגבלת.אם ברצונך להשתתף שלח בבקשה פרטים על עצמך עלניסיונך ועל תחומי העניין שלך לדואל [email protected] בברכה דרור בלייכמן

mamonako

New member
רעיון יפה אבל............

נראה לי שהמפגש עולה למשתתפים בזמן יקר. לכן מספר משתתפים חלקם כמוני לא יוכלו להשתתף בו. נראה לי שכדאי לפרסם את הרעיונות המרכזיים של המפגש בפורום על מנת לקבל רעיונות נוספים של האנשים שלא השתתפו במפגש עצמו.

drew

New member
השקעה משתלמת

הקבוצה פועלת למען עצמה ולמען חבריה ולא למען הכלל. מדובר בסיעור מוחות עסקי וממוקד. הזמן היקר מוקדש לקידום רעיונות והעברת הטובים שבהם לשלב הביצועי. פורום אינטרנטי הוא דבר נפלא ורב יתרונות אבל בשל המסגרת הפתוחה שלו לעיתים הוא פחות ממוקד וגורם הסודיות הנדרש להצגת חלק מהרעיונות כלל לא קיים בו. אני מקווה שזה עונה על העניין. כרגע יש מקום לעוד 2 משתתפים בלבד בקבוצה. אנשי עסקים מנוסים רצוי עם רקע יזמי מוזמנים לפנות אלי ל[email protected]

למעלה