קבוצת "ספל התה" יצאה לדרכה עם שחר

רֶשֶף

New member
קבוצת "ספל התה" יצאה לדרכה עם שחר

הבוקר, התכנסנו עם שחר בפאתי 'כרמי-יוסף' במטרה להשיג את המטרה, שלשמה התכנסנו - להקיא. לא סתם להקיא. להקיא באופן איכותי. באופן מפואר. כיאה לטיולים ש"פורצים את גבולות המעטפת". בכוונה תחילה "שכחנו" את הפולאר בבית, בכדי שלא יהיה לנו שמץ של אינדיקציה על כך שהגוף שלנו במצוקה. "דפקנו" לפני הרכיבה שני ג'חנון, עשוי טוב, ואחד מלאווח עם הרבה רסק עגבניות. לקינוח שתינו מיץ תפוזים. רק משה התעקש לשתות אורנג'דה. התחלנו מיד לרכב בעליה תלולה בלי שמץ של חימום. עשינו בכוונה אינטרוואלים - ספרינט-מנוחה-ספרינט-מנוחה, בשביל לעצבן את הבטן. אחרי רבע שעה יכולנו לשמוע אחד את הדופק של השני באוזן בלתי מזו... (נו, המילה הזאתי... לא רוצה להגיד...), אבל בגלל שלא היה לנו פולאר שיצעק לנו כמה אנחנו במצוקה, חיסלנו, כל אחד, 9 פאוור-ברים בטעם חמוציות ושוקולד (שזה מה-זה מגעיל, להקיא מזה ממש). רק משה התעקש על החטיף בטעם אבוקדו שהוא הביא. זה שיש לו צבע (וגם טעם ומרקם) כמו של סליים. משה אמר, שיש בזה הרבה שומן וקלציום וצבע מאכל 'ירוק-בקבוק'. הוא גם שתה עוד חצי ליטר אורנג'דה. אחרי החטיפים גילינו שנשארו לנו בתיק בננות מהרכיבה של שבוע שעבר. הן היו כבר שחורות, אבל משה אמר, שאם מתעלמים מהצבע הטעם הרבה יותר גרוע. ברחבת המגדל, בפסגה, מצאנו מקרר ישן זרוק ליד הבאר. בתוך המקרר מצאנו בקבוק חלב. היה חרוט עליו "ברוך ג'מילי, 1948", אבל אנחנו התעלמנו מזה ושטפנו איתו את הטעם של הבננות. רק משה התעקש לגמור את האורנג'דה. כשחזרנו לרכבים משה אמר שהוא מרגיש בחילה. זה לא מנע ממנו לחסל חבילה של וופלים שהוא מצא בבגאז', לא לפני שהוא קרא "וואי! זה מהמילואים בלבנון, ב-82'". הכנו מהר תה מכל מיני עשבים שאספנו בדרך. משה אמר ש"זה עם העלים השעירים והקוצים, זה קיסוסית רעילה", אבל מכיוון שנגמרה לו האורנג'דה, הוא שתה איתנו קצת תה. חיכינו, חיכינו... חיכינו עוד קצת... אבל כלום. אף אחד לא הקיא הפעם. ציינו לפנינו שהיתה "חרא רכיבה", כי רכיבה שאף אחד לא מקיא בה, זו לא רכיבה. רק משה לא התייאש והלך לקפוץ דרופּ. הוא טען, שמהקפיצה... הכל מתערבב בבטן ואז... אבל כלום לא קרה.

Mנטה

New member
אז מה שלום שחר ? ../images/Emo6.gif

אח אח רשף, אם יום אחד יצא לי לקחת מקום ראשון למרות הסיפורים שלך, אני אהיה מזה גאה. סחתיקה עליך אח שלי

mamatan

New member
את כל מה שאתם לא הקאתם

כנראה שעבר אלינו... אולי זאת אחוות רוכבים כזאת כיאצלנו אחד הקיא ת'נשמה שלו בנגלות, כל פעם יצא צבע אחר כנראה שזה מה שקורה שנכנסים עם הבטן הרמפה

BikingViking

New member
שכחת

את השוס הגדול- הלדרמן האימתני מנסר הרגליים , לאלו שהתרסקו וחייבים לשחרר את עצמם מהקליפלס...

אותך לטימון.

הכלי הזה, שמלווה אותי כבר שנים, נמצא גם ברשימות הציוד שטימון פרסם פעם. רק להשכלה כללית, זה ויקטורינוקס, ולא לדרמן. אבל טוב לדעת שמעכשיו, מסביב למדורות התה, תוכלו להיזכר כל פעם בסיפור הקורע על יואכים המסכן שמתפדלע בעליות וסוחב אחריו פלייר ענקי...

BikingViking

New member
תגיד תגיד אותי לטימון

אולי זה מה שיגרום לו להגיע לבןשמן סוף סוף. ואפרופו, ויקטורינוקס מייצרים יםבה דברים - ובעיקר ידועים בשל האולרים שלהם. אז בוא נתפשר על לדרמן מתוצרת ויקטורינוקס (אגב, מבטאים ויטורינו). זה כמו שנגיד פריגידר אמקור, או פלאפון אורנג'. בקיצור - הבנת. לא חייבים לדקדק בכל דבר , העיקר הוא העיקר..

schwinnie

New member
סתם להשכלה כללית

יש לויקטרוניקס גם מולטי-טול יעודי לאופנים (אמצעי התחבורה האולטימטיבי של כוחות המילואים של שוויץ).

timon1

New member
א. כבר הייתי בבנשמן קצת לפני שנה

ב. אני עוד אגיע, יש לי הזמנה בתוקף.

arnonke

New member
מזמן לא צחקתי כך בפרום (בדיפנס)

שהחולצות שלהם יפוות רשף אתה כשרון מבוזבז אתה חייב להוציא

schwinnie

New member
ואת הדיפנס הבנת?

אני כן, אבל מודה שלקח לי קצת זמן. (רמז עבה: הסרט "כבלים")

למעלה