קבוצת עבודה מאגית

עינבלית

New member
קבוצת עבודה מאגית

הי! אני מתגוררת בסמוך להר תבור, וחושבת להתחיל קבוצת עבודה מאגית להתחברות והעצמה - כאן בסביבה. הרעיון הוא שכל משתתף/ת יחלוק עם הקבוצה מהידע ומהנסיון שלו, מעין קבוצת למידה משותפת הכוללת כמובן גם טקסים בעת הצורך והרצון. בינתיים אני מעבדת את הרעיון ואוספת חברים לקבוצה, שהם בוגרי קורס ריקליימינג כלשהו או בעלות אנרגיות נשיות חזקות (אני מזהה היטב) מה דעתכם לעשות כאן סיעור מוחות שיעזור להניף את הרעיון לאוויר הקיומי?

gwizard

New member
שאלה

"שהם בוגרי קורס ריקליימינג כלשהו או בעלות אנרגיות נשיות חזקות" אם את רוצה להקים קבוצה של ריקליימינג או נשים בלבד אז סבבה, אבל אם את רוצה קבוצה *מאגית* מאוזנת אז הצעתי לך לוותר על הדרישה הזו ולקבל גם גברים שלא בוגרי קורס ריקליימינג.

gwizard

New member
רק אנרגיות חיוביות ?

אז קבלי עוד הצעה - הכל בחיים חייב להיות מאוזן. זה כולל: גברים ונשים, טוב ורע, חיובי ושלילי, שחור ולבן וכ"ו. כך לפחות אני מאמין וחי. רק אנרגיות חיוביות זה נחמד, אבל זה יצור מצב לא מאוזן וקבוצה לא בריאה. מניסיון.

עינבלית

New member
נרשמת../images/Emo39.gif

מה אתם אומרים- פעם בחודש? בתאריכים חשובים? ניקח כל פעם נושא כללי שנודיע עליו מראש וכ"א יכין משהו בעניין? מלבד נושא צמחי המרפא, אשמח לשתף בנושאי נשיות וזכרונות קדומים. חלימה, תקשור, טלפתיה, יצירה אנרגטית.

סיריוס1

New member
הנוף הנהדר ששם מושך...../images/Emo140.gif

...להירשם, רק שאני גבר וגר במרכז. אולי אהיה שם בצורה שקופה ( אטוס אליכם בגוף האור ואכנס דרך הדלת יחד עם עוד מישהו זכרי וטוב לב ) אני משרה ריח של ורדים. אם תסכימו כמובן. ואם לא, אכבד את רצונכן ולא אכנס, אחזור לכאן. לעיתים ניתן לעשות נוכחות "מרחוק"...

עינבלית

New member
ריח ורדים מושרה ע"י רוחה של סבתא שושנה

וגם ע"י סטיה סאי בבא כשהוא מבקר כאן. גם אתה מוזמן, שקוף או אטום (מה ההיפך של שקוף? אטום? זה לא נשמע טוב...) (מצורף נוף עם סבתא)

Swicca

New member
אהממ

מצטרף לבקשה רק שאני גבר, מראשל"צ.. ולא איכפת לי קורס ריקליימינג, נשים או גברים. ;) (צרו קשר בהודעות פרטיות או אייסיקיו) וכמו שהיא כבר ציינה בבקשתה שלה, קבוצת לימוד שמשתפת.. ולא אנשים שאין להם ידע בכלל שמצפים ממני ללמד אותם. :) (כבר הייתי במצב כזה, ואני בהחלט לא נהניתי להיות היחיד שכבר יודע משהו :p לא ממש יצא לי מזה דבר חוץ מחוויה של קורס בחינם שבו אני היחיד שמשקיע אך לא מקבל דבר בחזרה) אניוואי אשמח לשמוע ממכם. ^^

עינבלית

New member
הייתי שמחה להגיע

אך יום שישי הקרוב מגיעים אורחים מחו"ל אלינו. קצת על עצמי- אמא לשניים, 4,2 ועוד 3 חתולים, אמנית, ביולוגית, נטורופתית, עוסקת בהכל ולא כלום ובעיקר מכשפה. אני יודעת שניפגש בהזדמנות אחרת.

עינבלית

New member
אני לא מצליחה לשלוח לך מסר

אז אכתוב כאן- את מוזמנת לבקר, את כבר יודעת איפה!

למעלה