קבוצת עבודה

• פותח הנושא ely1
  • פורסם בתאריך

ely1

New member
קבוצת עבודה

שלום לכולם. אנחנו חדשים בפורום. ילדנו מיכאל(6), אובחן זה מכבר אצל ד"ר הגש. בהמלצתה נרשמנו לאפ"י, שם לא קיבלנו עזרה כלשהי..."כולם עסוקים נורא",לעומת זאת הגענו בהמלצת ד"ר הגש לקבוצה שהתארגנה באופן עצמאי והחלה לעבוד לאחרונה באיזור עמק חפר. מדובר על ילדים בגיל 8. התרשמנו עמוקות מאופן העבודה ומהצוות המטפל. אנחנו מעונינים להקים קבוצה כזאת לגלאי 6-7 באיזור השרון ועמק חפר. הבנו שעלינו לפעול לבד ולא לחכות לחסדי שמיים. לכל המעונינים בהקמת קבוצת עבודה, אנא צרו עמנו קשר. הערות והתיחסויות יתקבלו בברכה.

תירתיר2

New member
ייתכן שאנו מתאימים

רק שהבן שלנו בן 5. אני קלינאית תקשורת. אם את רוצה לדעת עוד פרטים, שלחי לי מסר.
תירתיר.

ely1

New member
תשובה לתירתיר

אז ככה: יש לנו כרגע שני כיוונים. הראשון הוא להמתין להשלמת הקבוצה לבני 6 שמתארגנת בגן שמואל ב"מ.ה.ל.ך", זה מה שאנחנו עושים בכל מקרה. במקביל אנחנו רוצים לפעול להקמת קבוצה כזאת באזור שלנו. 055-235808 -טלפון של ירון, האחראי על הקבוצה בגן שמואל, כדאי לך ללכת לשם אם עוד לא היית. לגבי התארגנות באיזור השרון, הטלפון שלי 051-559759 שמי אולגה, אשמח אם תצרי איתי קשר. הבן שלנו יליד דצמבר, רק עכשיו מילאו לו 6 כך שעינין הגיל לא נראה לי עקרוני.

נונינה

New member
מה אמורה לעשות הקבוצה ?

זוהי קבוצת משחק\לימוד\תרפיה לילדים או קבוצת ניהול והנחיה להורים ?

ely1

New member
לשיריתה המקורית

אני לא יודעת. חשבנו על קבוצה לילדי אספרגר בלבד, אבל אנחנו רק בהתחלה והדברים עדיין פתוחים

ely1

New member
תשובה לנונינה

משחק, לימוד, תרפיה וכל הדברים האחרים שהילדים זקוקים להם. המודל הוא הקבוצה של גן שמואל ( פעילות רב תחומית ).

תירתיר2

New member
שאלה בנוגע לקבוצה

האם ההשתתפות כרוכה בתשלום? ומהם הזמנים/ תדירות/ ימים של הפגישות? האם מישהו מנחה את הפגישה?

ely1

New member
כל ההחלטות

יתקבלו על יד ההורים ברגע שתתגבש קבוצה.( 5-6 ילדים). בודאי שמישהו (או כמה אנשים) ינחה את הפגישות. זה כנראה כן כרוך בתשלום אך ננסה להוזיל את העלויות בעזרת העמותה (אפ"י) וגם דרך קופות חולים.

ely1

New member
בסדר,

כשהקבוצה תקום. אני לא יודעת כמה זמן זה יכול לקחת.

למעלה