קבוצת ע.ע.ע. צוברת גובה ברמות מנשה

קבוצת ע.ע.ע. צוברת גובה ברמות מנשה

שבת בבוקר, טלפונים ותיאומים ספונטניים מקבצים לפארק רמות מנשה את - עודד כהן, רונן גולן, רני, הדס ואני. הקבוצה תיקרא להלן ע.ע.ע. (עודד - עליות - עיראקים). כמו כל פעם שנפגשים שרוטי עליות כמו עודד כהן ורונן גולן - יצאנו לצבור גבהים באזור המזרחי של רמות מנשה - נחל השופט והר גחר. התוצאה: 3 שעות של רכיבה - 20 ק"מ עם 450 מ' טיפוס מצטבר - לא היתה עליה שלא כבשנו באזור כמעט. הנופים נהדרים, החלה פריחה של רקפות, הנחלים זורמים, השבילים ברובם רכיבים, בעיקר בקווי הגובה הגבוהים יותר, קצת חלחלק - שילוב של קירטון רטוב וטחב, והגלגל האחורי מחליק במקום תחת לחץ הדיווש פעמים רבות. האזור מומלץ מאוד בעונה זו. תודה לעודד ולרונן על המסלול הנהדר.

צילום משותף של כולם

הביקתה היפה שייכת לילדים מפנימיית נוער ששכחתי את שמה - היא נבנתה ומתוחזקת על ידם.

איתי נ

New member
הבקתה

WOW - מקנא בכם. בפעם האחרונה שביקרתי היו שם גם הרבה אורניות, וגם כמה סינגלים חביבים על אותה גבעה. תמונת ארכיון (31/12/2003) מודפס על הפתק שעל החלון: הבקתה הבקתה נבנתה ע"י הקבוצות "כוכב" "להב" "ירדן" לסיום שנותיהם במוסד הרי אפרים בשנת 1985, כפרויקט גמר לאחר שנים נשרפה הבקתה ע"י אלמונים ב - 1996 שופצה וחודשה הבקתה ע"י ינון רמון - רמת השופט לירון שפיר - עין השופט מקבוצת להב הבקתה שייכת לפנימיית הרי - אפרים ונמצאת באחריות ינון ולירון אנא שמור על המקום ועל נקיונו תודה

ody cohen

New member
בשביל זה יש חברים../images/Emo70.gif

שבת בבוקר, אתמול עברתי לקליטים, רוצה לרכב אבל חושש
, לא רוצה לרכב לבד...
...בוץ בכל מקום
... פתאום הדס מצלצלת
- "אנחנו באים לרמות מנשה"!
הדבר הבא שאני זוכר זה שאנחנו גומאים גבעות נחלים ושלוליות
, הבוץ לא מזיז לנו, והקליטים מסתדרים מצוין.
תודה לחבורה הזו, שסחפה אותי לטיול ספונטני שאחריו הרכיבה עם קליטים נראת קלי-קלות - הרבה תודה לדרור על ההסברים בנושא.

yoffer

New member
הדס!!??../images/Emo2.gif

סליחה, אבל זה נראה כאילו דרכת על משהו שפרה נותנת!!
(לכל אילו שלא מבינים פרה נותנ רק ח.. חלב לוקחים ממנה)

yahadas

New member
כך זה התחיל../images/Emo22.gif

קמתי מאוחר בבוקר, עייפה מאתמול (מ א ד), מדברת עם דרור "תוך חצי שעה אני אצלך"
, תכניות הרכיבה שתיכננתי להיום התבטלו, לי אין ממש כח ואני עוד צריכה להכין עוגת תפוחים לאורחים של הערב
אחרי חצי שעה, כבר באוטו
, העוגה בתנור עם הוראות אפיה קפדנית לאמא, לא ממש יודעים איפה רוכבים- מתקשרים לרונן, מתקשרים לעודד ונוסעים לחצר האחורית שלהם, רמות מנשה. אפילו את הקפה של הבוקר
לא הספקתי לשתות בבית (מזל שיש תחנות דלק עם קפה בדרך). אה, שכחתי להגיד שהיינו צריכים לסיים עד שלוש (היו לי אורחים לארוחה). מפה לשם, גמענו 20 ק"מ נפלאים. היה בוץ אבל מהסוג שלא נדבק, היו עליות (כמובן) וירידות, ו...חזרתי הביתה בזמן לאורחים. עכשיו, על בטן מלאה (מאד), אפשר להגיד תודה לחברים שמתארגנים צ'יק צ'אק לרכיבה חפוזה שמשאירה לי חיוך ע נ ק י על הפנים. תודה
ו...רני, תפסיק לעשות את עצמך איטי, כי בסוף בגלל שאתה מעכב את הקבוצה לא נזמין אותך יותר

yahadas

New member
תראו את החתיך הבלונדיני../images/Emo9.gif

שפגשנו בדרך
הוא היה מאד סקרן, לא היה יכול להוריד מאיתו את העניים, אבל ברגע שעודד הלך לעשות הכרות קרובה יותר, הוא נס בבהלה (אולי פחד שיגמור על הצלחת של רונן
)

למעלה